Barion Pixel

Soukup

A Soukup gépgyár

A Soukup gyár.

A csehországi székhelyű SOUKUP Woodworking Machinery egy családi vállalkozás, amely faablakok és favázas házak gyártására összpontosít. Közel 30 éves tapasztalattal világszerte személyre szabott, megbízható megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára.

Elkezdtük építeni saját gépeinket, mert nem találtunk olyan gépet a piacon, amely teljes mértékben megfelelne az asztalos gondolkodásmódjának és elvárásainak.

2006-ban kezdtük el gyártani megmunkáló központunkat, a WIZARD-ot az ablak alkatrészek önálló gyártási rendszeréhez. 

Ezután bemutattuk a CRAFTER -t mely kifejezetten ideális a egy kis ablak- és ajtógyártónak. A legújabb SPECTRA CNC gép rugalmas ablak- és ajtógyártáshoz készült.

Termelésünk második része fa szerkezetű házak előregyártására szolgáló berendezés. A folyamat elemzése után egyedi megoldásokat tudunk kínálni az anyagok keresztmetszetétől, összeszerelésétől, megmunkálásától a CNC központon és az előregyártott panelek befejezésétől.

30 fős csapatunk egyéni megközelítést, kreativitást és rugalmas megoldásokat kínál. Hiszünk abban, hogy a gépek helyes megválasztása, a tökéletes projekt és a gyártási folyamatba való bevezetés kulcsfontosságú tényezők a sikeres gyártáshoz.

Rendezés:

Soukup Pontec készházgyártó CNC

Gyártó: Soukup
Soukup Pontec készházgyártó CNC  vezérlésű gép faépületek paneleinek megmunkálására készült. A gép a WING pillangó- és transzferasztalokkal együtt működik, és lehetővé teszi a panelek mindkét oldalán történő munkát. Maximális termelékenységet, fenntartható minőséget és munkahatékonyságot biztosít. Az egyes munkaegységek végzik a táblalapok tűzését a kerethez, formázva a pontos méretre, marva és fúrva az összes szükséges építési lyukat. Mindezt teljesen automatikus folyamatban és maximális pontossággal.

Crossline 500 optimalizáló fűrész

Gyártó: Soukup
Soukup Crossline 500 automata gépet fríz és szál anyagok keresztvágására tervezték, és a standard vágás mellett jelentős szerepe van az ablakok és ajtók gyártásában. A WinCreatorhoz vagy harmadik féltől származó szoftverhez csatlakoztatott gép az ablakgyártás alapvető feldolgozógépe lett. Valamint használható egyéb darabolásra, vagy hossz optimalizálásra.

Dönthető asztal

Gyártó: Soukup
A dönthető szárnyasztalt fa szendvicspanelek gyártására tervezték. Lehetővé teszi egy teljes keret rögzítését állítható pneumatikus bilincsekkel. A keretet ezután lefedik, majd a billentő mechanizmus segítségével áthelyezik a szemközti munkaasztalra. A szemközti munkaasztalon a vázszerkezet szigetelő töltéssel, kábelezéssel és egy második fedőréteggel van kiképezve. A mobil munkaasztal hidraulikus görgők segítségével mozog, így egy személy könnyen kezelheti.

Soukup Crafter nyílászáró sarokközpont

Gyártó: Crafter

Soukup Crafter ablakgyártó sarokközpont - Kompakt ablakgyártó központ kis és középüzemek számára. Napi kapacitás 20-25 szerkezet naponta. A kép speciális program kialakítás miatt a csapo szerszámkiszakadásmentessége megoldott. Ezt más gyártóknál csak nagyobb gépeken megoldható. Valamint fontos különbség, hogy ezáltal a szerszám kölség is jóval alacsonyabb beruházás.

Soukup Wizard ablakgyártó sarokközpont

Gyártó: Soukup

Soukup Wizard ablakgyártó sarokközpont két független gépből áll, egy csapozó egységből és egy profilozó egységből. A gép integrált munkaközpontként vagy két önálló gépként is vezérelhető egy speciális PC -t futtató ipari számítógéppel, amelynek kezelője érintőképernyőn keresztül lép kapcsolatba a géppel. A gép kapacitása műszakonként körülbelül 30-40 egyszárnyú ablak, a szárnyak külső marásának hagyományos módszerével. 

A WIZARD 4L gép körülbelül 60 leüthető ablakot tud előállítani a bal oldali működő orsó segítségével mindkét oldalról történő maráshoz.