Barion Pixel

Soukup

Rendezés:

Soukup GS 4 fejes gyalugép

Gyártó: Soukup
Soukup GS négyfejes gyalugép - A gép nagy teherbírású 4-5 vagy akár 6 tengellyel is kérhető .Gyalult és profilozott felületek kialakítását teszi lehetővé, nagy hangsúlyt fektetve a tökéletes minőséghez.A szilárd gépváz öntöttvasból készül speciális bordázattal biztosítva a stabilítást és a megfelelő szilárdságot. 

Soukup többfejes gyalugép GN széria

Gyártó: Soukup
Soukup GN többfejes gyalugép - A gép nagy teherbírású 5 vagy 6 tengellyel is kérhető .Gyalult és profilozott felületek kialakítását teszi lehetővé, nagy hangsúlyt fektetve a tökéletes minőséghez.A szilárd gépváz öntöttvasból készül speciális bordázattal biztosítva a stabilítást és a megfelelő szilárdságot.

SOUKUP SPECTRA - ABLAKGYÁRTÓ CNC KÖZPONT

Gyártó: Soukup

Soukup Spectra. - Ablakgyártó CNC központ

Multifunkcionális CNC munkaközpont:

  • ablakok és ajtók alkatrészeinek teljes megmunkálása
  • marási és fúrási műveletek profilozott alkatrészeken  

A SPECTRA CNC  megmunkáló központ az ablakok és ajtók egyenes vagy ívelt darabjainak megmunkálási műveleteinek teljes spektrumát lefedi. A gép egy kis munkaközpontként szolgál négy rögzített  alkatrész teljes megmunkálásához egyidejűleg, vagy a marási és fúrási műveletek szög alatti fúrásához és marási műveleteihez.

Soukup Crossline Optimalizáló fűrész

Gyártó: Soukup
Soukup Crossline 500 automatikus vágófűrészt  ablakfrízek, fűrészáruk vágására tervezték, és a szokásos vágás mellett jelentős szerepet játszik az ablakok és ajtók gyártásában. A WinCreator vagy harmadik fél szoftveréhez csatlakoztatott gép az ablakgyártás alapvető feldolgozó gépévé vált.

SOUKUP DRILLEX - FÚRÓKÖZPONT

Gyártó: Soukup

SOUKUP DRILLEX - FÚRÓKÖZPONT

A DRILLEX munkaközpontot fúrási és marási műveletekre tervezték. Az önálló gép könnyen összekapcsolható a WIZARD ablakgyártó sarokközponttal , ahol a csapolt és profilozott alkatrészeket dolgozzák fel.

Soukup Pontec készházgyártó CNC

Gyártó: Soukup
Soukup Pontec készházgyártó CNC  vezérlésű gép faépületek paneleinek megmunkálására készült. A gép a WING pillangó- és transzferasztalokkal együtt működik, és lehetővé teszi a panelek mindkét oldalán történő munkát. Maximális termelékenységet, fenntartható minőséget és munkahatékonyságot biztosít. Az egyes munkaegységek végzik a táblalapok tűzését a kerethez, formázva a pontos méretre, marva és fúrva az összes szükséges építési lyukat. Mindezt teljesen automatikus folyamatban és maximális pontossággal.

Crossline 500 optimalizáló fűrész

Gyártó: Soukup
Soukup Crossline 500 automata gépet fríz és szál anyagok keresztvágására tervezték, és a standard vágás mellett jelentős szerepe van az ablakok és ajtók gyártásában. A WinCreatorhoz vagy harmadik féltől származó szoftverhez csatlakoztatott gép az ablakgyártás alapvető feldolgozógépe lett. Valamint használható egyéb darabolásra, vagy hossz optimalizálásra.