Barion Pixel

Balfor tűzifakészítők

A BALFOR tüzifagyártó gépek egy népszerű és elismert márka a tüzifagyártó gépek piacán. A BALFOR termékek különféle típusokban és méretekben érhetők el, amelyek különböző igényeket elégítenek ki a tüzifa előállításában.

A BALFOR gépek közé tartoznak például a tüzifahasító gépek, amelyek különböző méretű faanyagot képesek hasítani a kívánt vastagságú tüzifalapokra. Ezek a gépek általában hidraulikus hengerekkel vagy motorokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az erőteljes és hatékony működést.

A BALFOR tüzifagyártó gépek széles körben alkalmazhatók mind otthoni, mind üzemi környezetben. Az ipari méretű gépek nagyobb tüzifa előállítására és kereskedelmére is alkalmasak. Ezek a gépek általában erősek, megbízhatók és tartósak, hogy képesek legyenek hosszú távon hatékonyan működni.

Azonban fontos megjegyezni, hogy a konkrét BALFOR tüzifagyártó gépek típusai és jellemzői változhatnak a különböző időszakokban és a gyártó kínálatában. Az aktuális termékinformációkért és részletekért érdemes közvetlenül a gyártóval vagy hivatalos forgalmazóval kapcsolatba lépni.

Rendezés:

Balfor CONTINENTAL 416 JOY tűzifakészítő automata

0 Ft (0 Ft + ÁFA)
Gyártó: Balfor

Balfor CONTINENTAL 416 JOY tűzifakészítő automata

A CONTINENTAL 416 egy nagy termelékenységű fafeldolgozó gép. 400 mm-es vágási kapacitásával nagy teljesítményű hidraulikus láncfűrésszel, 16 tonnás hasító erővel.