Barion Pixel

Unimak

UNIMAK CÉGCSOPORT

Az UNIMAK azzal a céllal alakult, hogy panel lamináló és profilcsomagoló gépeket gyártson a fa- és ablakipar számára Törökországban és a világban egyaránt. Több mint 57 éves tapasztalatát kínálja a gépgyártás, mérnöki szolgáltatások, géptervezés, műszaki ismeretek és know-how területén. a török ​​gépipar szolgáltatása.

Az UNIMAK elsősorban a Famegmunkáló és PVC Ablak gyártók által igényelt, de hazánkban nem gyártott, hanem importtal szállított gépcsoportok gyártására alakult, az import megakadályozása és a devizakibocsátás megakadályozása érdekében, majd exporttal deviza input biztosítása. .

Az UNIMAK a piac által igényelt gépeket, berendezéseket és berendezéseket magas technológiai és minőségi szabványok mellett gyártja az általa kiszolgált ágazatokban. Ennek eredményeként folyamatos növekedési trendben van. Ennek keretében folyamatosan befektet a kapacitásigény teljesítése érdekében. Ezért a jövőre és az új gyári beruházásra is tekintettel az UNIMAK 40.000 m² ipari területet vásárolt az Imes Yalova Specialized Organized Industrial Zone-tól. 2021 tavaszán, a zóna átvétele után, amikor elkészül az infrastruktúra, az UNIMAK 40.000 m²-es belterületen épít. Így jelentősen hozzájárult hazánk 2023-as céljaihoz, és hozzáadott értéket teremtett.

Az UNIMAK a szektor úttörőjeként és piacvezetőként biztosítja az iparban szükséges összes keskeny és széles felületű csomagológép tervezését, gyártását és fejlesztését a vevői igények alapján, mint például a keretburkolat, a panelcsomagolás és az MDF panel, forgácslap, ajtó, falpanel, szendvicspanel, PVC burkolat és ablakpárkány laminálás MDF fa és PVC ablak iparhoz.

Rendezés:

Unimak FLL 1400 PUR - Lamináló gépsor

Gyártó: Unimak

Unimak FLL 1400 PUR - Lamináló gépsor

SÍKFELÜLETŰ LAMINÁLÓ SOR POLIURETÁN HOTMELT (PUR) ALKALMAZÁSI RENDSZERREL

Laminálósor, laminálni képes felületeket 1350 mm szélességig, mint pl. MDF, forgácslap, falpanel (csiszolt panelek), XPS és EPS polisztirol szendvicspanelek stb. REVERSE hengeres berendezéssel a magasfényű lamináláshoz olyan anyagokra, amelyek lapos vagy tekercs típusúak. laminálás, mint például akril, PP, ABS, PET, fólia, laminátum, természetes furnér külső poliuretán (PUR) ömledékragasztó olvasztórendszerekkel

Unimak PL 110/130 F6-P széles felületű laminálógép

Gyártó: Unimak

Unimak PL 110/130 F6-P széles felületű laminálógép

PANEL LAMINÁLÓ ÉS CSOMAGOLÓ SOR SZÉLES FELÜLETEKHEZ POLIURETÁN OLVASZTOTT (PUR) ALKALMAZÁSI RENDSZERVEL ÉS RÉJES FÚVÓKÁVAL

Széles felületű laminálógép fóliákat tekercsben laminál, mint például PVC, magasfényű, fólia, CPL (mikro laminátum), maximum 130 cm fóliaszélességig MDF panelekre, forgácslapokra, fal- és bútorlapokra poliuretán melegen olvadó (PUR) ragasztóval.

Unimak FLL 1400 D-PUR Beltéri ajtó lamináló sor

Gyártó: Unimak

Unimak FLL 1400 D-PUR Beltéri ajtó lamináló sor

AJTÓFELÜLET ÉS AJTÓLAP KOMBINÁCIÓ ELŐÁLLÍTÁSÁRA TERVEZÉSÉRE SZÁMÍTOTT LAMINÁLÓ SOROK POLIURETÁN OLVASZTOTT (PUR) ALKALMAZÓ RENDSZERREL

Lamináló sor, laminál XPS és EPS polisztirol szendvicspanel felületeket 1350 mm szélességig, hogy az ajtófelület és az ajtószárny kombinációját egy külső poliuretán (PUR) ömledékragasztó olvasztórendszerrel kombinálják.

Unimak CGS 140-S hengeres ragasztófelhordógép

Gyártó: Unimak

GS 140-S

EGYFELÜLETES RAGASZTERGÍTŐ

Alkalmas minden olyan ipari felhasználásra, amely ragasztó felhordását igényli. Kiváló ragasztófelhordó gép dekoratív fólia laminálására MDF és forgácslap panelekre; MDF felülettől ajtóig és mindenféle szendvicspanel gyártáshoz.

Unimak PW 35 F65 profil kasírozógép PUR rendszerrel

Gyártó: Unimak
Unimak PW 35 F65 profil kasírozógép PUR rendszerrel

Unimak PL 55 F6-P profil kasírozó

Gyártó: Unimak

Unimak PL 55 F6-P profil kasírozó

PANEL- ÉS PROFIL CSOMAGOLÓ GÉP POLIURETÁN OLVASZT (PUR) ALKALMAZÁSI RENDSZERVEL

A gépek MDF-et, faprofilt vagy paneleket, forgácslapokat, fal- és bútorlapokat, keret- és burkolatfelületeket maximum 55 cm-es fóliaszélességig tekercselnek tekercs típusú anyagokra PVC, magasfényű, fólia, CPL (mikro laminátum), natúr furnér poliuretán felhasználásával Hotmelt (PUR) ragasztó.

Unimak FLL 1400-C lamináló sor

Gyártó: Unimak

Unimak FLL 1400-C lamináló sor

FLL 1400-C

SÍKFELÜLETŰ LAMINÁLÓ SOR KOMPAKT HENGERREL ÉS POLIURETÁN HOTMELT (PUR) ALKALMAZÁSI RENDSZERREL

Unimak PL 85 F6-P széles felületű laminálógép

Gyártó: Unimak

Unimak PL 85 F6-P széles felületű laminálógép

PANEL LAMINÁLÓ ÉS CSOMAGOLÓ SOR SZÉLES FELÜLETEKHEZ POLIURETÁN OLVASZTOTT (PUR) ALKALMAZÁSI RENDSZERVEL ÉS RÉJES FÚVÓKÁVAL

A széles felületű laminálógép fóliákat tekercsben laminál, mint például PVC, magasfényű, fóliás fólia, CPL (mikro laminátum), maximum 85 cm fóliaszélességig MDF panelekre, forgácslapokra, fal- és bútorlapokra poliuretán melegen olvadó (PUR) ragasztóval.

Unimak GS140-C hengeres ragasztó felhordó

Gyártó: Unimak

GS 140-C

RAGASZTÓ- ÉS LAMINÁLÓ GÉP KOMPAKT HEngerrel

Gép, amely kompakt tulajdonságának köszönhetően egyetlen felületre ragasztót tud felvinni, és hengerpréssel egyidejűleg laminálja a fóliát. Ez egy sokoldalú, nagy gazdasági hatékonyságú gép, amely minden típusú MDF, forgácslap és szendvicspanel egyetlen felületére ragaszt, valamint mindenféle dekorfólia tekercsben történő laminálására is alkalmas.

Unimak WB 55 W6-S

Gyártó: Unimak

WB 55 W6-S 

PVC ABLAKPÁRKA ÉS PANEL CSOMAGOLÓ GÉP OLDÓSZER ALAPÚ KÉT KOMPONENTES (PU) RAGASZTÓ HASZNÁLATÁVAL

A széles felületű laminálógép kétkomponensű Solvent (PU) hidegragasztóval laminálja a fóliákat tekercsben, akár 130 cm szélességű laminálásra is, mint pl. PVC, CPL (mikro laminátum), alumínium- és papírfóliák PVC panelekre, ablakpárkányokra és falpanelekre.