Barion Pixel

Raklapgyártás

A raklapgyártó gépek olyan gépek, amelyeket a faiparban vagy az anyagfeldolgozás egyéb területein használnak raklapok gyártására. Ezek a gépek elősegítik a raklapok hatékony és gyors létrehozását, amelyek széles körben használhatók a szállítás és árukezelés területén.
 
A raklapgyártó gépek általában különböző folyamatokat foglalnak magukban, mint például a faanyagok méretre vágása, az elemek illesztése, rögzítése és a végleges raklapok összeállítása. Ezek a gépek komplex rendszerek lehetnek, amelyek automatizált folyamatokat alkalmaznak ahhoz, hogy a gyártás minél hatékonyabb és pontosabb legyen.
 
A raklapgyártó gépeknek sokféle típusa és teljesítőképessége lehet. Kisebb műhelyekben találhatók egyszerűbb kézi gépek, ahol a munkások kézzel vágják és illesztik össze az elemeket, míg nagyvállalatokban találhatók nagyobb, automata raklapgyártó gépek, amelyek teljesen gépi vezérléssel rendelkeznek, és nagy mennyiségű raklapot képesek előállítani a gyártási előírásoknak megfelelően.
 
Az alkalmazott technológia és funkciók gyártóról, márkáról és a kívánt raklapok típusáról függhetnek. Ezért előzetes tervezés és elemzés ajánlott a megfelelő raklapgyártó gép kiválasztása előtt, hogy megfeleljen a termelési igényeknek és az elvárt minőségi követelményeknek.
Raklap gyártás
 
A raklapgyártó gépek hatékonyságot és termelékenységet tudnak biztosítani a raklapok előállításában, így segítve a logisztikai és szállítási folyamatokat a vállalkozásokban.
Rendezés:

WALTER KL-145 raklaptuskó feldolgozó berendezés

14.129.264Ft (11.125.405Ft + ÁFA)
Gyártó: Walter

Walter KL145 berendezés alkalmas szálban történő beadagolás esetén egyszerre történő raklaptuskó gyártására. A berendezés beadagoló részénél taláható láncos behordó asztalra helyezzük fel a szál anyagokat. A fűrészmű tengelyére maximálisan 8 db körfűrészt lehet felhelyezni távtartók segítségével. A távtaró elemek adják mega tusló megfelelő méretét. A gép igen termelékeny köszönhetően a nagy motorteljestményű fűrészműnek.

Möhringer automata válogató és rakásoló sorok

Gyártó: Möhringer

Möhringer automata válogató és rakásoló sorok

Flexistack a fűrészüzemben

Szélezett vagy szélezetlen fűrészáru automatikus egymásra rakása

A FLEXISTACK a szélezetlen minőségi fűrészáru kíméletes egymásra rakására szolgál.

  • Integrált táblaszkennelés és naplózás: minden táblát lézerrel mérnek mindkét oldalról. A hossz és a szélesség levonása opcionálisan hozzáadható
  • A vákuumrobot minden táblát a kívánt halmozási helyre visz, és beállítja
  • Minden réteg optimalizált: a tábla szélességét és távolságát figyelembe tartják