Barion Pixel

Pilous hidraulikus szalagfűrészek

Pilous hidraulikus szalagfűrészek - A hidraulikus rönkfűrészek alkalmasak közepes és nagy mennyiségű fűrészáru vágására, a rönkök hidraulikus kezelésének lehetőségével. A fűrészlap betáplálását a vágásig (és hátul) villanymotor működteti, amelyet frekvenciaváltó hajt a lánckeréken keresztül. A portfóliónk velejárója a kiegészítők széles választéka, amelyek lehetővé teszik a gépnek a felhasználó igényeihez való igazítását.
Rendezés:

Pilous CTR 800 H vízszintes szalagfűrész

Gyártó: Pilous

Pilous CTR 800 H vízszintes szalagfűrész - A rendkívül sikeres CTR 800 modell innovatív változata, amely immár 15 éve van a piacon.

A legfontosabb változás abban rejlik, hogy a járókerék átmérője megnő az eredeti 500 mm-ről 600 mm-re. Ez lehetővé teszi, hogy 1,3 mm vastag fűrészlapokat használjon, ellentétben a korábban használt 0,9 - 1,1 mm fűrészlapokkal. 1,3 mm vastag fűrészlap használata a legújabb trend a keskeny pengéjű szalagfűrészekben. Jelentősen csökken a penge hullámzásának veszélye a vágás során, még nagy sebességnél is. Így a gép termelékenysége és a vágási pontosság jelentősen megnő.

Pilous CTR 1000 H60 vízszintes szalagfűrész

Gyártó: Pilous
Pilous CTR 1000 H60 vízszintes szalagfűrész - A népszerű CTR 950 Hydraulic és CTR 1300 Hydraulic modellek kombinációja. A gép tartalmazza a legendás CTR 950 H hidraulikus berendezéssel ellátott teljes futókeretet és a CTR 1300 H teljes fűrészszalaggal ellátott komplett fűrészszalag-karját (max. 65 mm). A szélesebb fűrészszalag és a nagy teljesítményű motor nagyobb vágást tesz lehetővé sebességet és ennélfogva nagyobb gépi termelékenységet. E két modell kombinációjának köszönhetően egy új, a maga kategóriájában egyedülálló, rendkívül produktív gép jött létre, amelyet páratlan áron értékesítenek.

Pilous CTR 1000 H40 LX vízszintes szalagfűrész

Gyártó: Pilous
Pilous CTR 1000 H40 LX vízszintes szalagfűrész - Az LX a legkeresettebb modell új változata a CTR 1000 H 40 hidraulikus tartozékkal. Minden újítás a termelékenység és a gép kényelmének maximalizálása érdekében történt. A gép rendkívül robusztus felépítése és a nagy teljesítményű hidraulikus berendezések még a legnehezebb üzemi körülmények között is lehetővé teszik a működést, beleértve a non-stop működést is. Számos hidraulikus tartozék könnyen kezelheti a nagyon nagy rönköket is, jelentősen növeli a gép termelékenységét és megtakarítja a munkaerő költségeit.

Pilous CTR 1300 H Rönkhasító szalagfűrész

Gyártó: Pilous
Pilous CTR 1300 H Rönkhasító szalagfűrész - A rendkívül nagy és robusztus futó szakaszok masszív hidraulikus berendezéssel lehetővé teszik a nagyon nehéz, legfeljebb 1,3 m átmérőjű rönkök kezelését, beleértve a legnehezebb egzotikus fafajokat is. A masszív fűrészszalag karja nagy, 720 mm átmérőjű futókerekekkel van felszerelve, amely lehetővé teszi akár 65 mm széles fűrészszalag használatát. A gép rendkívül robusztus felépítése és a nagy teljesítményű hidraulikus berendezések még a legnehezebb üzemi körülmények között is lehetővé teszik a működést, beleértve a non-stop működést is. A hidraulikus kiegészítők könnyen kezelik a nagyon nagy rönköket is, jelentősen növelik a gép termelékenységét és megtakarítják a munkaerőköltségeket.