Barion Pixel

Kérgezőgép

Kérgezőgép
Rendezés:

Juwal kérgezőgép

Gyártó: Juwal

JUWAL kérgező gép, amelyet a tűlevelű (puhafa) és a lombhullató (keményfa) rönkökből a kéreg eltávolítására terveztek. Kínálatunkban szereplő maróegyég lehetővé teszi a kéreg eltávolítását fenyőből, lucfenyőből vagy fenyőből, valamint keményfából, beleértve a tölgy vagy bükk rönköket is.

Kérgezőgépünk hosszú távú üzleti célú vállalkozóknak szól. Szeretnénk, ha kérgező gépeink évekig problémamentes szolgáltatást nyújtanának, és ezt nem lehet alacsony minőségű alkatrészek felhasználásával elérni.

ZMJ RH33 KÉRGEZŐ BERENDEZÉS

Gyártó: ZJM
ZMJ RH33 KÉRGEZŐ BERENDEZÉS - A kérgező egy speciális eszköz, melyet minden típusú lombhullató és tűlevelű fa tisztítására terveztek. A berendezést arra használják, hogy elkülönítse a kérget a vágott rönkről (kerek fa), amely rendszerint egy adott fa törzse vagy korona eleme. Így kapunk megfelelő minőségű fűrész rönköt. A kérgező minden fűrészüzem számára pótolhatatlan berendezés.  Különösen az őszi és téli időszakban, amikor a fa jelentősen szennyezett a kitermelés során, valamint fagyott állapotú. A kérgező az összes szennyeződést eltávolítja, amit más eszközzel nehéz lenne. A kérgező lehetővé teszi a gyökértők és csomók eltávolítását is. A berendezés használata egyszerűsíti a minőségi fűrészfeldolgozást.  Az előkészítés során egyszerűsíti a válogatási folyamatot, növeli a fűrészgép vágó éleinek élettartamát és nem igényel széles körű szakmai hozzáértést az alkalmazottaktól. A modern kérgező biztonságos és nagyon hatékony.

Walter KD-180 kérgező

21.639.950Ft (17.039.331Ft + ÁFA)
Gyártó: Walter

Walter KD-180 kérgező

A készüléket 50–180 mm átmérőjű és 1000–6000 mm hosszú rönkök kérgezésére használják. A gép pneumatikával van felszerelve, illetve vágótárcsával, nyolc hámozó késsel rendelkezik. Az eszköz tartalmaz elszállításra szolgáló szalagot és behordó szállítószalagot is.