Rólunk

 

 

 Bemutatkozás - "A gondolattól az első termék értékesítésig"

    Az Agrowood Kft és elődei immáron több éve tevékenykedik aktívan a hazai faiparban, melyet a 2011-es évben bővítettünk műanyag és kőipari megmunkáló gépekkel. Termékeink a megmunkálás teljes területét lefedik. Németországban és Olaszországban gyártott kiváló minőségű faiapri és egyéb gépeket értékesítünk a hazai piacon. Mérnöki és közgazdász végzettséggel, valamint valós üzemi tapasztalattal próbáljuk segíteni a hazai kis és középvállalatok technológia fejlődését. Elsősorban megpróbálunk olyan jövőbe mutató fejlesztési lehetőséget megtalálni az üzem számára, amely a mai helyzetben ésszerűen megvalósítható és a maximális hatékonyságot biztosítja a vállalat számára. Csökkentve a gyártási költségeket, mindemellett szem előtt tartva a rugalmasságot és a munkaerő optimalizálást. Mind a hazai piacon, mind pedig a külpiacokon a Agrowood Kft. üzleti törekvése az, hogy megbízóinak komplett szolgáltatást nyújtson. A megrendelést megelőzi az ügyfél részletes tájékoztatása a gépekről, optimális technológiákról, gyártási szoftverekről, és igény szerinti tanácsadás pályázati lehetőségekről, és finanszírozási fajtákról kapcsolatosan. Ezután kerül sor a tervezésre és az ajánlat elkészítésére, majd az újbóli egyeztetésre a részletekről, amit a gyártás, majd a végső beüzemelés követ. A beüzemelés pillanata egy kapcsolat kezdetét jelenti számunkra, feladatunk a gép hosszútávú működtetése, folyamatos karbantartása. A piacon elvárás a kifogástalan, korrekt minőség és a szállítási határidő pontos betartása.
A külföldi piacokon a magas minőségi követelmény pozitívan hat vissza a hazai piacra kidolgozott termékeinkre is, hiszen a pontos, precíz és megbízható munkavégzés természetessé válik.

Az Agrowood Kft. 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdona, akik aktívan részt vesznek a cég mindenapi működésében, és irányításában. Már alapításkor tudatos döntést hoztunk. A hitelesség és a minőség mellett köteleztük el magunkat. Ezek a kulcsszavak határozták meg, és határozzák meg a jövőben is kapcsolatunkat partnereinkkel.
 
 

 

innovatív, racionális, komplex megoldások