Barion Pixel

Wravor

Wravor

A cég a pohorjei erdők szívében született és nőtt fel, ahol a fával való foglalkozás az emberek vérében van. A fa és feldolgozása iránti szeretetből kialakult kis cégből egy tradíciókkal és tapasztalatokkal rendelkező, világszerte ismert, szilárd jövőbeli alapokkal rendelkező, sikeres cég alakult ki.

A cég fő tevékenysége famegmunkáló gépek tervezése és gyártása. A fő termék a vízszintes szalagfűrészek, amelyek önállóan helyezkednek el, vagy szállítószalagokhoz és körfűrészekhez kapcsolódnak egy fűrészsoron, amely a csúcstechnológia ötvözete minimális dolgozókkal és optimális vágási kapacitással.

Örülünk, hogy gépeink munkát és bevételt biztosítanak kis fűrészüzemeknek, közepes méretű fűrészüzemeknek és részei a világ nagy fűrészüzemeinek is. Dicsekedhetünk azzal, hogy gépeink hatalmas mennyiségben vágtak ki különféle fákat, az őshonostól a kemény egzotikumokig. Büszkén tölt el bennünket, hogy amint az ügyfelek a mi gépeink mellett döntenek, megismétlik ezt a döntést.

A cég gyökerei több generációra vezethetők vissza, hiszen a cég tulajdonosainak ősei már l. 1934-ben fűrésziparral foglalkozott. A Wravor doo cég alapítása 1985-ig nyúlik vissza, tudásukat több évtizedes saját tapasztalatból merítik a fűrészelés és fafeldolgozás területén. A cég famegmunkáló gépek és szalagfűrészlapok karbantartására szolgáló gépek gyártásával foglalkozik, melyek saját elképzeléseinek és terveinek gyümölcsei.

A cég termékpalettája: különböző típusú vízszintes szalagfűrészek, hosszirányú körfűrészek, csúszó körfűrészek, többlapos körfűrészek (egytengelyes és kéttengelyes), vékony rönk fűrészelő gépek, szalagcsiszoló gépek, gépek szalaglemezek préselésére és kiegyenlítésére, szalaglemezek hengerelésére szolgáló gépekre, szalaglemezek hegesztésére szolgáló gépekre és komplett gyártósorok tervezésére és gyártására, ahol minimális létszám szükséges a magas gyártási kapacitás eléréséhez.

Termékmegoldásaink egy része szabadalmaztatott is, és e high-tech megoldások egy része még a szabadalom megszerzése folyamatban van.

Termékeink minőségét az ISO 9001 szabvány is igazolja, melyet ben kaptunk meg 1997. A társaság magas díjjal is kitüntette a maradandó jelentőségű kivételes, a vállalkozói szellemben elért eredményeket l. 1998.

Rendezés:

Wravor WRC 1050 AC rönkhasító szalagfűrész

Gyártó: Wravor

Wravor WRC 1050 AC rönkhasító szalagfűrész

A vízszintes szalagfűrészek olyan üzemek számára készültek, akiknek a fűrészelés nem fő tevékenység, hanem csak kiegészítő tevékenység. Ezek a szalagfűrészek egyszerűek, de kellően felszereltek hidraulikus alkatrészekkel az egyszerű és könnyű munkavégzéshez. A fűrészek testreszabottak az egyszerű telepítés és a minimális munkaerő-felhasználás érdekében.

Wravor WRC 1250 AC rönkhasító szalagfűrész

Gyártó: Wravor

Wravor WRC 1250 AC rönkhasító szalagfűrész

Vízszintes szalagfűrészek nagy termelékenységű fűrésztelepekhez

  • Gyors és precíz vágás
  • Folyamatosan ellenőrzött vágási folyamat videó megjelenítéssel
  • Az elővágó követi a rönkformát

Wravor WRC 1150 AC rönkhasító szalagfűrész

Gyártó: Wravor

Wravor WRC 1150 AC rönkhasító szalagfűrész

Vízszintes szalagfűrészek kisebb fűrésztelepekhez

  • Dupla menetes orsó
  • Automatikus kenés és tisztítás

Wravor WRC 1000 rönkhasító szalagfűrész

40.555.910Ft 34.471.769Ft (27.143.125Ft + ÁFA)
15%
Gyártó: Wravor

Wravor WRC 1000 rönkhasító szalagfűrész

Vízszintes szalagfűrészek közepes vágási kapacitásokhoz
A vízszintes szalagfűrészeket olyan feldolgozó üzemek számára tervezték, akik számára a rönkfűrészelés fő vagy mellék tevékenység. Ezek a fűrészek egyszerűek, de mégis kellőképpen fel vannak szerelve hidraulikus alkatrészekkel, hogy a munka egyszerű és könnyű legyen. A fűrészeket a könnyű összeszereléshez és a minimális munkaerő-felhasználáshoz igazították.