Barion Pixel

Salvamac keresztvágó fűrészek

Salvamac keresztvágő fűrészek - az alapító partnerek, Christian Salvador és Ziemowit Dolkowski több mint 20 éves tapasztalatának eredménye, akik továbbra is erős szenvedélyüket és mély ismereteiket fektetik a famegmunkáló gépek ágazatába . Mindez, a piac folyamatos elemzésével együtt lehetővé tette a Salvamac számára, hogy kapcsolattartási és étékesítési hálózatot hozzon létre, ezáltal ideális partnerré válva a famegmunkálás területén dolgozók számára.
Rendezés:

Salvamac Classic 50 keresztvágó fűrész

Gyártó: Salvamac

Salvamac Claassic 50 keresztvágó fűrész - A legkedveltebb technológia.

A Classic_50 teljesen festett, vastag és megerősített acélszerkezettel rendelkezik. Az 500 mm átmérőjű, 5,5 kW teljesítményű és 2800 fordulat / perc fordulatszámú penge ideális gépet biztosít azok számára, akik legfeljebb 125 mm vastag és 310 mm vastag fával dolgoznak (opcionálisan 375 mm-ig).

Salvamac Classic 40 keresztvágó fűrész

Gyártó: Salvamac

Salvamac Classic 40

Erős , ellenálló , ergonómikus .

A Classic_40 teljesen festett, vastag és megerősített acélszerkezettel rendelkezik. A 400 mm átmérőjű, 3,0 kW teljesítményű és 2800 fordulat / perc fordulatszámú penge ideális gépet biztosít azok számára, akik legfeljebb 80 mm vastag és 250 mm széles fával dolgoznak.

Salvamac Salvapush 2000 optimalizáló fűrész

Gyártó: Salvamac
Salvamac Salvapush 2000 optimalizáló fűrész - Az automatikus optimalizáló fűrész SalvaPush_2000 több mint húsz éves tapasztalattal született a fa optimalizálására szolgáló fűrészeknél.
A gép ideális megoldás a fa hozamának növelésére, a munkaidő csökkentésére, a személyzet tevékenységének megkönnyítésére, a költségek csökkentésére és a profit növelésére. A kezelőnek csak meg kell jelölnie a fa minőségét és a hiányosságokat, az optimalizáló fűrész a többit megoldja. A gép a lehető legjobb intézkedési kombinációt vágja le, minimalizálva a hulladék mennyiségét és javítva a termelékenységet, mindezt teljes biztonságban.

Salvamac Classic 60 keresztvágó fűrész

Gyártó: Salvamac

SALVAMAC CLASSIC 60 - RENDKÍVÜL ROBUSZTUS ÉS MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY

A Classic_60 teljesen festett, vastag és megerősített acélszerkezettel rendelkezik. A 600 mm átmérőjű, 9,2 kW teljesítményű és 2750 fordulat / perc fordulatszámú fűrész ideális gépet biztosít azok számára, akik legfeljebb 150 mm vastag és 610 mm széles fával dolgoznak.