Barion Pixel

Mychrome

Mychorme

Gyártósorokat gyártunk, amelyek könnyen és hatékonyan készítenek a nyersanyagokból kész raklaprakásokat. Az egyénre szabott gyártósorokkal időt és pénzt takaríthat meg! Mindig gondoskodunk róla, hogy Ön az igényeinek legmegfelelőbb sort kapja. A mottónk: nagyobb hatékonyság és kevesebb emberi munkaerő. Legtöbb gyártósorunk működtetéséhez mindössze két operátorra van szükség. Velünk mindig lehetősége lesz meglévő gyártósorának bővítésére további gépek hozzáadásával. Minden Mychrome gép kombinálható egymással. Lépjen velünk bátran kapcsolatba, örömmel segítünk megtalálni a tökéletes megoldást vállalata számára!

AZ ÖN SORÁNAK EGYÉNI ÖSSZEÁLLÍTÁSA

Ruházzon be egy önálló gépre vagy állítson össze egy ideális sort a maga idejében, lépésről lépésre! Raklapok előállítására szolgáló gépeket állítunk elő kisebb és nagyobb méretben egyaránt. Ön választhatja meg az automatizálás és az emberi munkaerő mértékét, valamint a gép vagy a sor rendeltetését. Bármibe is ruházzon be ma, az gyors növekedésnek indulhat, és idővel egyre hatékonyabb lehet. Minden gépünk kombinálható és teljes gyártósorba beépíthető. Ön határozza meg beruházásának ütemét!

Rendezés:

Mychrome R-1000 raklap szegező gép

Gyártó: Mychrome

Mychrome R-1000 raklapszegező gép

Hogyan működik?
A blokkokat és a talpdeszkákat manuálisan adagolják a bal oldali szerelvénybe. A gép automatikusan összeszegezi az alkatrészeket. A kész talpakat kézzel mozgatják a jobb oldali szerelvényre, ahol a felső csúszó lapokat manuálisan helyezik a lábak tetejére, és automatikusan összeszegezik. 

Mychrome SMS-1000 szegezőgép

Gyártó: Mychrome

Mychrome SMS-1000 szegezőgép

Félautomata szegezőgép raklapgyártáshoz.

Mychrome D-1000 félautomata raklapszegezőgép

Gyártó: Mychrome

Mychrome D-1000 félautomata raklapszegezőgép

Hogyan működik?

A tárat kézzel adagolja a felső csúszó deszkák és aaz alsó deszkákat, majd a gép automatikusan a megfelelő pozícióba rendezi a alapanyagokat a szögezéshez.