Barion Pixel

Ablakgyártó gépek

SOUKUP ablakgyártó gépeink lefedik a hazai nyílászáró gyártási igényeket. Egészen a kis üzemi gépektől, egészen a közepes és nagy méretű üzemekig. Legkisebb géppel 10-15 szerkezet készíthető el naponta, míg a legnagyobb gépünk 50-60 szerkezet előállítására alkalmas. Nagyon fontos szempont, hogy a gépek már egy műveleti fázisban elvégzik az összes műveletet a munkadarabon (profilok kilalkítása, csapok kialakítása, furatok elkészítése).

Mindegyik gépünk alkalmas az alu-fa ablakok gyártására.

Rendezés:

Soukup GS 4 fejes gyalugép

Gyártó: Soukup
Soukup GS négyfejes gyalugép - A gép nagy teherbírású 4-5 vagy akár 6 tengellyel is kérhető .Gyalult és profilozott felületek kialakítását teszi lehetővé, nagy hangsúlyt fektetve a tökéletes minőséghez.A szilárd gépváz öntöttvasból készül speciális bordázattal biztosítva a stabilítást és a megfelelő szilárdságot. 

Soukup többfejes gyalugép GN széria

Gyártó: Soukup
Soukup GN többfejes gyalugép - A gép nagy teherbírású 5 vagy 6 tengellyel is kérhető .Gyalult és profilozott felületek kialakítását teszi lehetővé, nagy hangsúlyt fektetve a tökéletes minőséghez.A szilárd gépváz öntöttvasból készül speciális bordázattal biztosítva a stabilítást és a megfelelő szilárdságot.

SOUKUP SPECTRA - ABLAKGYÁRTÓ CNC KÖZPONT

Gyártó: Soukup

Soukup Spectra. - Ablakgyártó CNC központ

Multifunkcionális CNC munkaközpont:

  • ablakok és ajtók alkatrészeinek teljes megmunkálása
  • marási és fúrási műveletek profilozott alkatrészeken  

A SPECTRA CNC  megmunkáló központ az ablakok és ajtók egyenes vagy ívelt darabjainak megmunkálási műveleteinek teljes spektrumát lefedi. A gép egy kis munkaközpontként szolgál négy rögzített  alkatrész teljes megmunkálásához egyidejűleg, vagy a marási és fúrási műveletek szög alatti fúrásához és marási műveleteihez.

Soukup Crossline Optimalizáló fűrész

Gyártó: Soukup
Soukup Crossline 500 automatikus vágófűrészt  ablakfrízek, fűrészáruk vágására tervezték, és a szokásos vágás mellett jelentős szerepet játszik az ablakok és ajtók gyártásában. A WinCreator vagy harmadik fél szoftveréhez csatlakoztatott gép az ablakgyártás alapvető feldolgozó gépévé vált.

SOUKUP DRILLEX - FÚRÓKÖZPONT

Gyártó: Soukup

SOUKUP DRILLEX - FÚRÓKÖZPONT

A DRILLEX munkaközpontot fúrási és marási műveletekre tervezték. Az önálló gép könnyen összekapcsolható a WIZARD ablakgyártó sarokközponttal , ahol a csapolt és profilozott alkatrészeket dolgozzák fel.

Soukup Crafter nyílászáró sarokközpont

Gyártó: Crafter

Soukup Crafter ablakgyártó sarokközpont - Kompakt ablakgyártó központ kis és középüzemek számára. Napi kapacitás 20-25 szerkezet naponta. A kép speciális program kialakítás miatt a csapo szerszámkiszakadásmentessége megoldott. Ezt más gyártóknál csak nagyobb gépeken megoldható. Valamint fontos különbség, hogy ezáltal a szerszám kölség is jóval alacsonyabb beruházás.

Soukup Wizard ablakgyártó sarokközpont

Gyártó: Soukup

Soukup Wizard ablakgyártó sarokközpont két független gépből áll, egy csapozó egységből és egy profilozó egységből. A gép integrált munkaközpontként vagy két önálló gépként is vezérelhető egy speciális PC -t futtató ipari számítógéppel, amelynek kezelője érintőképernyőn keresztül lép kapcsolatba a géppel. A gép kapacitása műszakonként körülbelül 30-40 egyszárnyú ablak, a szárnyak külső marásának hagyományos módszerével. 

A WIZARD 4L gép körülbelül 60 leüthető ablakot tud előállítani a bal oldali működő orsó segítségével mindkét oldalról történő maráshoz.

Soukup Wizard Drillex ablakgyártó gép

Gyártó: Soukup
Ez a berendezés lényegében megegyezik a Wizard típussal, de kiegészül egy CNC   megmunkáló   egységgel.   Ezáltal   még  egy   műveleti   lépést   is   megspórolható a gyártás további folyamataiban, mégpedig a furatolás. A Drillex ugyanis a   csapozás   és   profilozás   mellett   pánthelyek, zárhelyek, vasalatok furatait is  elkészíti,  sőt  az  üvegléceket  és  gérbe   méretre   szabja.   A   kiegészítő   egység   kontraprofilos  ablakok  gyártása  esetén   is  előnyös,  mivel  az  összeépítéskor  alkalmazott  sarokösszehúzó  vasalat  furatait   is elkészíti.