Barion Pixel

Keretgatter fűrészek

A Möhringer keretgatter egy olyan faipari fűrészgép, amely a fűrészelésre és a faanyagok lapozására szolgál. A Möhringer egy németországi cég, amely faipari gépeket gyárt, és a keretgatterük népszerű és elismert a faiparban.

A keretgatter egy olyan fűrészgép, amely egy nagy, merev szerkezethez rögzített fűrésztartásból és egy mozgatható rácsos asztalból áll. A faanyagot az asztalra helyezik, és a mozgatható rácsos asztal segítségével a fűrészlapot felfelé és lefelé mozgatják, hogy vágja a faanyagot.

A Möhringer keretgatterek nagy teljesítménnyel és nagy kapacitással rendelkeznek, és alkalmasak nagy mennyiségű faanyag fűrészelésére. Ezek a gépek általában ipari méretben elérhetők és széles skálán dolgoznak, az egyszerűbb fűrészelési feladatoktól egészen a bonyolultabb gyártási igényekig.

A Möhringer keretgatterek rugalmas konfigurációval rendelkeznek, lehetővé téve a fűrészelési paraméterek, például sebesség, vágási méret és vastagság beállítását. Továbbá számos biztonsági funkcióval vannak felszerelve a munkavállalók védelme érdekében.

Fontos megjegyezni, hogy a konkrét Möhringer keretgatter típusok, funkciók és részletek a cég aktuális kínálatától függhetnek. Kérjük, forduljon a Möhringer vállalathoz vagy hivatalos forgalmazóikhoz a legfrissebb információkért és ajánlatokért a gépeikkel kapcsolatban.

Rendezés:

Möhringer automata válogató és rakásoló sorok

Gyártó: Möhringer

Möhringer automata válogató és rakásoló sorok

Flexistack a fűrészüzemben

Szélezett vagy szélezetlen fűrészáru automatikus egymásra rakása

A FLEXISTACK a szélezetlen minőségi fűrészáru kíméletes egymásra rakására szolgál.

  • Integrált táblaszkennelés és naplózás: minden táblát lézerrel mérnek mindkét oldalról. A hossz és a szélesség levonása opcionálisan hozzáadható
  • A vákuumrobot minden táblát a kívánt halmozási helyre visz, és beállítja
  • Minden réteg optimalizált: a tábla szélességét és távolságát figyelembe tartják

Canali Möhringer ultravékony vágású szalagfűrész

Gyártó: Möhringer

Canali Möhringer ultravégony vágású szalagfűrész

CANALI FORRADALOM

A CANALI Revolution új mércét állít fel a vékonyvágó technológia terén:

Ahol a vékony lamellákat értékes nyersanyag felhasználásával kell előállítani, a CANALI Revolution akár 30%-os anyagmegtakarítást tesz lehetővé a hagyományos vékonyvágó szalagfűrészekhez képest.

Möhringer sorozatvágó gépek

Gyártó: Möhringer

Möhringer sorozatvágó gépek

Rugalmas körfűrész technika

Egy- vagy duplatengelyes kivitelben 24-400 mm vágásmélység.

Univerzális gép vagy nagy teljesítményű körfűrész automatikus központosító fogásvétellel vagy lézerszkenneléssel és számítógépre optimalizált beállítással. Teleszkópos gép akár 6 mozgatható fűrészfejjel szervohidraulikus pozicionáló rendszerrel.

Möhringer automata osztályozó és szkenner egység

Gyártó: Möhringer

Möhringer automata osztályozó és szkenner egység

A legújabb mérési technológia vegyes szélesség és hosszúság alkalmazásához

A számítógéppel támogatott és felhasználóbarát kezelésnek köszönhetően kiválaszthatja az egyéni vágási mintákat, és optimális kapacitást érhet el. Az Autojet rendkívül rugalmas, a deszkák, deszkák előválogatás nélkül, különböző vastagságban adagolhatók. Először a táblák vagy deszkák keresztbe vannak vezetve a mérési zónán, majd automatikusan beigazítják őket, végül pedig optimalizált érték vágására kerülnek. A deszkák, lécek és szegélyek 2 módon választhatók szét: szabadalmaztatás alatt álló kihúzó szegélyegységünk vagy a kihúzás elválasztó szállítószalag segítségével.

Möhringer iFrame 500 gatterfűrész

Gyártó: Möhringer

Möhringer iFrameSaw 500

Az acélszerkezet több évtizedes folyamatos működés során bizonyította értékét különféle éghajlati viszonyok között: 

  • Abszolút biztonság az acélszerkezet miatti váztörés ellen
  • A nagy igénybevételnek kitett részek, mint a forgattyúcsapok, a főtengely és a fűrészkeret kiváló minőségű speciális acélból készülnek

Möhringer Canter fűrészek

Gyártó: Möhringer

Möhringer Canter fűrészek/fűrészmalom

Kiváló minőség – Nagy értékű chiperek

Ahol a forgács minősége kiemelkedő, a forgácsolófejek felszerelhetők Keyknife belső befejező késekkel. Ezek inkább forgácsot termelnek, mint fűrészport, amely egy körfűrész használatával keletkezik.

Möhringer - automata röktér

Gyártó: Möhringer

Möhringer - automata röktér

Példák felhasználói alkalmazásokra

Keményfa udvarok

A keményfa szállítóelemeinek méreteinek meghatározásakor figyelembe kell venni az összes gépesítési alkatrész, láncok, hajtótengelyek és motorhajtások rendkívül nagy teherbírású kivitelezését. A rönköket több keresztszállítószalaggal finoman kell szétválasztani, hogy a szélsőségesen ívelt vagy csavarodó rönkök megfelelően kerüljenek a keresztbe – kéregtelenítő és válogató sorba. A 3D szkenner lehetővé teszi az ideális számítógépes optimalizálást.