Élfóliázó gép

Élzárógép, élfóliázó gépek

Az élzárás manapság az egyik legkényesebb feladat a mai faipari technológiák között. Nehéz megtalálni és kiválasztani azt az élzárógépet, mely hosszútávon versenyképes minőséget biztosít a vállalkozás számára. Olyan gépeket kínálunk vásárlóinknak melyek az adott szegmensben maximális minőségi élzárást biztosítanak. Legyen szó akár előmarós, érintőképernyős, vagy akár lézer vagy plazma élzárásról. Ne feletkezzünk meg az úgynevezett "nullfüge" fogalomról, melyet nagy és középüzemek számára ajánlott élzáró gépeink biztosítanak, ezzel meghatározva maximális minőségi elvárásokat.

Melyik gépet is válasszam? 

Ez mindig komoly kérdés a vevőink számára, de nézzünk példákat.

1. "Egy kicsi aszalos műhelyen van, 2-4-es dolgozunk, de nem szeretnénk szállítani a bútorlapot, és csak hosszú időre vállalják a munkákat a nagyobb lapszabászatok. Szállításkor mindig sérül az anyag. Viszont olyat szeretnénk ami jó minőséget készít, és már előmarós!"

Itt a helyes választás a MINIPROF MA6 gépe - Nem a leggyorsabb, da nagyon szép minőséget készít, és kiváló az ár/érték aránya. 

2. "Nagyobb műhyem van, sok konyhát és belső építészetet csinálunk. Sokszor váltunk élanyagot, és nem baj ha tempósabb a gép. Szeretnénk több színt használni ragasztáskor, esetleg egy vízálló ragasztás is szóba kerülhet! Az előmaró mindenképpen kell! 

Itt a helyes választás A Bimatic Prima vagy Challenge sorozat - itt számtalan opció, és variáció létezik.

3. Egy nagy lapszabászatom van. Egy gyors és megbízhtó gép kell, ami akár a két műszakot is tudja. Előmaróval, PUR egységgel, és kiváló ár/érték aránnyal. Már nem hiszek nagy német márkák arany árának, Egy ipari gép kell, Jó szervízzel!"

Itt az ajánlott gép a Lohmeyer 780 IQ - ipari kivitel, nagyüzemi megoldások.

Rendezés:

Miniprof MA6 élzárógép, élfóliázó

Gyártó: Miniprof

MINIPROF Automatic MA 6 a MINIPROF élzáró gépek legfontosabb sorozatát kínálja, amely számos átgondolt és gyakran egyedülálló megoldást kínál, amelyek garantálják a kiváló minőségű élzárt darabokat és a maximális kényelmet munka közben.

A tökéletes gyártás, valamint a magas színvonalú és gyors kiszolgálás, beleértve a tanácsadást, biztosan hosszú távú elégedettséget garantál.

Bimatic Prima 7.3 ra élzárógép

Gyártó: Bi-Matic
Bimatic Prima 7.3 ra 

Kis- és középüzemek számára kiemelten fontos az egyedi vevői igények kiszolgálása, amely az alapanyagok sokfélesége miatt egyre nehezebb feladat. Hatékony, rugalmas és termelékeny megoldásokra van szükség, amelyek alkalmazkodnak a változatos elvárásokhoz. A Bimatic Prima sorozatban több összeállítás is létezik amelyek megteremtik a minőségi élzárás feltételeit, sokoldalú alkalmazásra készültek, ugyanakkor megfizethető befektetésnek bizonyulnak.

Lohmeyer KAM 780 IQ ipari élzárógép

Gyártó: Lohmeyer

Lohmeyer KAM 780 IQ élzáró, élfóliázó gép

Az élzárás a minőségen, és mindemellett a gyorsaságon múlik. Az nyeri a versenyt aki hibátlan minőséget tud a leggyorsabban előállítani. Erre a problémára ad megoldást a Lohmeyer KAM 780 IQ típusú élzáró gépe. Az ipari megoldásokat alkalmazó gép tulajdonságai:

Cehisa Optim élzárógép

Gyártó: Cehisa

Cehisa Optim élzárógép

  • Maximális termelékenység - Minimalista ár
  • A piac legkompaktabb méretű ipari gépe, amely nagy teljesítményt nyújt versenyképes áron.