Barion Pixel

Kiegészítők raklap gyártáshoz

Kiegészítők raklap gyártáshoz

A raklap gyártáshoz fontos kiegészítők az alábbiak lehetnek:

1. Raszterléc gép: Ez a gép speciálisan a raklapok alapját, az ún. raszterléceket készíti. A gép segítségével könnyen és hatékonyan gyártani lehet a pontos méretű és minőségű léceket a raklapokhoz.

2. Besütő gép: A raklapokhoz gyakran használtak fém vagy műanyag gyűrűket a stabilitás és rögzítés érdekében. A gyűrűnyomógép a gyűrűket erősen rögzíti a raklapokhoz, hogy biztosítja a szilárd szerkezetet és a biztonságos anyagmozgatást.

3. Raklapszegző gép: A raklapok összeszereléséhez és rögzítéséhez gyakran használnak speciális raklaszögeket. A raklapszegző gép segítségével könnyen és hatékonyan lehet a szögeket a megfelelő helyre rögzíteni, ezáltal erős és stabil szerkezetet létrehozva.

4. Raklapfordító gép: A raklapok mozgatásához fontos eszköz lehet a raklapfordító gép. Ez a gép lehetővé teszi a raklapok forgatását, így könnyebben hozzáférhetőek a raklapok tartalmai vagy könnyebb a raklapok tárolása és szállítása.

5. Raklapcsiszoló gép: A raklapok gyártásához gyakran használnak faanyagot, amely idővel elkopik, megkarcolódik vagy durva felületű lesz. A raklapcsiszoló gép lehetővé teszi a raklapok simítását és felületük javítását a megfelelő minőség eléréséhez.

Ezek a kiegészítők segíthetnek a raklapok hatékonyabb és minőségibb gyártásában, valamint a raklapok stabilitásának és tartósságának javításában. A választott kiegészítők az adott raklapgyártás és vállalkozás specifikus igényeitől függenek.

Rendezés:

Delta TPA120 rakatvágó gép

Gyártó: Delta

Delta TPA120 rakatvágó gép

AUTOMATA RAKAT VÁGÓGÉP (TPA120). Gép deszkacsomagok vágására, alulról felfelé vágással, jelentős súlyoknak és tömegeknek megfelelően. Teljesen PLC logikával kezelhető.