Barion Pixel

Greda CNC

A GREDA 1981-ben kezdte meg tevékenységét Mariano Comense-ben (Olaszország), a Lombard bútorgyártás technológiai területének szívében és az olasz design egyik legfontosabb kerületében(Brianza).
Daschini Marianna és Daschini Piero a családi vállalkozás második generációját képviselik, amelyet személyre szabottan kezelnek az egyre inkább ingadozó trendekkel jellemezhető piac különféle igényeihez.

A személyre szabottság valójában a legmarkánsabb tulajdonság, amely megkülönbözteti a vállalatot, amely a rugalmas termelési szervezetnek és a területtel való jól kiépített kapcsolatnak köszönhetően megmarad. Az ügyfelekkel való folyamatos párbeszéd és az iparági tapasztalatok kölcsönös átadása mindig is alapvető elemei voltak a vállalatnak, amelyek hozzájárulnak a kínált gépek kínálatának javításához és bővítéséhez.
A Greda numerikus vezérlésű megmunkálóközpontok széles választékát kínálja nemcsak tömörfa, hanem panelek megmunkálására is. A gépeket székek, asztalok, ágyak, bútorok, ajtók, ablakok, lépcsők, hangszerek, általában bútorelemek, valamint panelházak megmunkálására használják. De a fejlődés nem áll meg itt. A megszerzett értékes tapasztalatok, a kutatás és az élvonalbeli projektek fejlesztése arra késztette a céget, hogy a műanyag-, alumínium- és kompozit szektorban is bővítse technológiáját.
Ezek azok az előfeltételek, amelyek lehetővé tették a GREDA számára, hogy egyre inkább érvényesítse sikerét globális szinten is.

GREDA - gyártó honlapja

Rendezés: