Walter

A WALTER vállalat fafeldolgozásra összpontosító társaság, amelyet Władysław Chrobak alapított 1992-ben a délkelet lengyelországi Pustny városában. A társaság a kezdetektől fogva saját igényei szerint végez gépek és berendezések kivitelezésével kapcsolatos építési és kivitelezési munkákat.

A tevékenységük iránti nagy piaci érdeklődés a famegmunkáló gépek és eszközök gyártásának fő profiljának megváltozását eredményezte. Az átgondolt és sikeres építkezések, valamint a professzionális kivitelezés a vállalat fejlődésének alapjává vált. A belföldi és külföldi megrendelések növekedése, az ügyfelek sajátos követelményeinek való megfelelés és a legszigorúbb technológiai szabványok teljesítése szükségessé teszi a személyzet folyamatos fejlesztését, valamint a társaság bázisának bővítését.

Cégük jelenleg Lengyelország egyik legnagyobb faipari gépeket gyártó vállalata. A vállalat dinamikus fejlődése és a gyártási technológia folyamatos modernizálása lehetővé tette lehetővé számunkra a tevékenységi kör bővítését, ennek köszönhetően 2007 óta körfűrészeket, fűrészlapokat és szellőzőcsöveket is gyárt.

Minden gyártott gépet saját tervezési osztályuk tervezett a legújabb technológiai eredmények alapján

Termékeik jóváhagyással és CE termékbiztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek. Gépeik Lengyelországban és számos európai ország piacain keresett termékek. Az exportált országok Oroszország, Fehéroroszország, Ukrajna, Szlovákia, Csehország, Magyarország, Litvánia, Németország, Horvátország és Franciaország.

WALTER - gyártó honlapja

Rendezés:

Walter WD 300/350 KBA duplatengelyes sorozatvágó láncos előtolással

Gyártó: Walter
Walter WD 300/350 sorozatvágó, robosztus nagy falvastagságú fémlemezből készült elektro hegesztett  váz jellemzi a berendezést. Elengedhetetlen a folyamat során fellépő rezonancia miatt. Fontos , hogy a vázszerkezett elnyelje a rezgést , így tudjuk elérni a minőségi és pontos méretet és alapanyag felületi minőséget. A berendezés rendelkezik CE minősítéssel. A berendezésen megtalálhatóak a biztonsági védőberendezések és reteszek, ami elengedhetetlen a biztoságos munkavégzéshez. A visszacsapásgátló lemez nagy vastagságú fémből készült egység.

WALTER WD 425/600 KBA egytengelyes sorozatvágó láncos előtolással

Gyártó: Walter
WALTER WD 425/600 KBA Egytengelyes sorozatvágó láncos előtolással berendezés raklapgyártók számára is. Alkalmas maximálisan 425 mm széles és 150 mm vastag anyagok több lappal történő hosszdarabolására. Az előtolás és a leszorítás görgőkkel történik. A nagy motorteljesítménynek köszönhetően akár nyárfa feldolgozására is alkalmas berendezés. A berendezés könnyen kezelhető. A lapok között a minimális távolság akár 15 mm is lehet. A berendezés bevezető nyílásánál nagy anyagvastagságú visszacsapó egység található, biztosítva az anyag esetleges kicsapódását. A magasság manuálisan állítható.

WALTER TTPP 450/550 körfűrészes rönkoptimalizáló berendezés

Gyártó: Walter
A Walter TTPP450-550 Speciális körfűrészes megoldás. A berendezés egy vízszintes és egy függőleges tengelyre szerelt körfűrész segítségével veszi ki a rönkből a készterméket. Optimalizált kihozatal egy műveletben. Oda vissza vágás, elektronikus vezérlés. Nagyon jó ár érték arány. 

WALTER WDPP 410 KBA kalapdeszka feldolgozó gép

Gyártó: Walter

WALTER WDPP 410 KBA Kalapdeszka feldolgozó gép mint új konstrukció már két db függőleges tengellyel rendelkezik még jobb hatékonyságot és megmunkálást biztosítva

WALTER FD 2/250 keresztvágó körfűrész

Gyártó: Walter
Walter FD 2/350 2 fűrészformátum egy professzionális gép, amely a lehető legnagyobb gondossággal és pontossággal készült, hogy az oldalsó formázó lapokat a kívánt méretre használja. A legigényesebb körülményekhez igazodó, stabil gépszerkezet magas hatékonyságot és alacsony karbantartási költségeket garantál. A munkadarab hossza függ az orsó távtartóitól.

WALTER FDR 4/350 keresztvágó körfűrész

Gyártó: Walter
Walter FDR 4/350 négy körfűrészes raklapelem keresztvágása manuális beadagolással. Alkalmas raklapelemek egyszerre történő keresztvágására. A berendezés termelékenysége miatt nagymennyiségű raklapelemet lehet előkészíteni további feldolgozásra. A hosszméret manuálisan állítható. A láncos megvezetés egy előtoló motor segítségével juttatja el a 4 db 350 mm átmérőjű fűrészlaphoz. A két külön motor miatt a berendezés kevesebb energiát fogyaszt a nyomaték eloszlásának köszönhetően. A berendezés tartalmaz alapból két darab fűrészlapot.
Gyártó cikkszám: FDR4/350

Walter FD-1/350 daraboló körfűrész vonalzóval

Gyártó: Walter
Walter FD-1/350 daraboló körfűrész vonalzóval

WALTER TD 500 körfűrészes prizmázó

Gyártó: Walter
A Walter TD 500 KBA gép két vízszintes tengelyes összesen 8 db 500 mm átmérőjű körfűrész helyezhető fel. A rönkből így ki tudunk vágni oldalanként 1-1 kalapdeszkát és deszkát illetve középről 1 db maximum 160 mm széles prizmát. 

WALTER FDR 2/350 keresztvágó körfűrész

Gyártó: Walter
A Walter FDR 2/350 berendezés termelékenysége miatt nagy mennyiségű raklapelemet lehet előkészíteni további feldolgozásra. A hosszméret manuálisan állítható be. A láncos megvezetés egy előtoló motor segítségével juttatja el a 2 db 350 mm átmérőjű fűrészlaphoz. A két külön motor miatt a berendezés kevesebb energiát fogyaszt a nyomaték eloszlásának köszönhetően. A berendezés tartalmaz alapból két darab fűrészlapot.

Walter FDR 3/300 Keresztvágó 3 körfűrész egységgel

Gyártó: Walter
Walter FDR3/300 keresztvágó fűrész. Erős robosztus elektro hegesztett váz jellemzi a berendezést. Ez fontos kitétel annak érdekében ,hogy a berendezés pontosan és megfelelő minőségben vágja a szabni kívánt munkadarabot. Két körfűrészes raklapelem keresztvágása manuális beadagolással. Alkalmas raklapelemek egyszerre történő keresztvágására. A berendezés termelékenysége miatt nagy mennyiségű raklapelemet lehet előkészíteni további feldolgozásra. A hosszméret manuálisan állítható be. A láncos megvezetés egy előtoló motor segítségével juttatja el a 3 db 300 mm átmérőjű fűrészlaphoz.