Barion Pixel

Masterwood

Masterwood

Hagyomány és szakértelem. 

A Masterwood több mint ötven éve gyárt famegmunkáló gépeket, szenvedélyükkel és professzionalizmusukkal segítve a bútor- és burkolatipart. A Masterwood márka 1990-ben született két, az iparág történetét megíró cégből: a MUTI, mely vezető cég a véső- és marógépek gyártásában, valamint a ZANGHERI & BOSCHETTI, amely automata többszörös fúrógépek gyártására szakosodott.
Az egyes partnerek tapasztalatainak és know-how-jának szinergiája hamarosan arra késztette a Masterwood-ot, hogy a numerikus vezérlésű panelek és tömörfa megmunkálási központokat gyártó referenciacégek egyikévé váljon, és termelésének több mint 80%-át mind a hat kontinensre exportálja.
A kutatásba és fejlesztésbe való folyamatos befektetések lehetővé teszik a Masterwood számára, hogy a legmodernebb technológiát kínálja személyre szabott szoftverrel, hogy megkönnyítse a legbonyolultabb készülékek használatát. Rugalmasságuk az, ami lehetővé teszi, hogy minden ügyfelük vágyát kielégítsék, és az igényeinek leginkább megfelelő gépet építsék meg.

Rendezés: