Barion Pixel

Táblafelosztó gép

Táblafelosztó gép

A Lohmeyer DBS táblafelosztó szériája ideális választás lehet a kisméretű üzemek számára, vagy akár kisebb lapszabászatoknak is. Tökéletes vágási minőség, nagy produktivitás, automatizációs lehetőségek jellemzik a sorozat mindkét gépét. A DBS 525 és a DBS 550 is robusztus, levegőflotációs asztallal van felszerelve, így a nagyobb táblák mozgatása sem jelenthet gondot a kezelőnek.

A táblafelosztó gép egy speciális gép, amelyet a faiparban és más anyagfeldolgozási iparágakban is használnak. A fő funkciója az anyagok, például faforgács, lemez vagy műanyag táblák pontos és egyenes vágása kívánt méretekre.

A táblafelosztó gépek általában egy asztallal rendelkeznek, amelyen az anyagot elhelyezhetjük és amelyhez a vágóegységet rögzíthetjük. A vágóegység lehetővé teszi a tábla hosszanti irányú vágását, amely általában egy fűrészlap használatát jelenti. Míg a fűrészlap mozog a táblával párhuzamosan, a tábla átmetszése történik, és ezzel a vágott táblát kívánt méretre vághatjuk.

A táblafelosztó gépek sokféle méretben és teljesítőképességben elérhetők, így alkalmasak lehetnek kisebb és nagyobb termelési mennyiségekhez. Egyes modellek manuális vágási folyamatot igényelnek, ahol a felhasználó mozgatja a táblát, és irányítja a vágást, míg más gépek lehetnek teljesen automatizáltak, amelyekben gépi vezérlésű rendszerek végzik a vágást.

A táblafelosztó gépek nagy pontosságot és egyenes vágást biztosítanak, ami lehetővé teszi a termelés hatékonyságának és a minőségi végeredménynek növelését. Fontos azonban, hogy a gép biztonságosan legyen használva, és a megfelelő védőfelszereléseket, mint például szem- és fülvédőket, viseljük a munka során.

Rendezés:

Lohmeyer NPC 330 IQ táblafelosztógép

Gyártó: Lohmeyer
A Lohmeyer DBS 525 IQ táblafelosztó szériája ideális választás lehet a kisméretű üzemek számára, vagy akár kisebb lapszabászatoknak is. Tökéletes vágási minőség, nagy produktivitás, automatizációs lehetőségek jellemzik a sorozat mindkét gépét. A DBS 525 (3200 x 3200 mm), a DBS 550 (3800 x 3800 mm) és az 580 (4200 x 4200 mm) is robusztus, levegőflotációs asztallal van felszerelve, így a nagyobb táblák mozgatása sem jelenthet gondot a kezelőnek.

Lohmeyer NPL 380 HG táradagolós táblafelosztógép

Gyártó: Lohmeyer

A Lohmeyer NPL 380 egy népszerű és elismert táblafelosztó gép a faiparban. A Lohmeyer egy németországi cég, amely faipari gépeket gyárt, és a NPL 380 modelljük a táblafelosztó gépek között található.

A NPL 380 táblafelosztó gépek általában nagy teljesítménnyel rendelkeznek, és alkalmasak különböző anyagok, például falemezek, furnérlapok vagy műanyag lapok vágására és felosztására. Ezek a gépek általában nagy pontosággal és kiváló minőségű vágásokkal rendelkeznek.

Lohmeyer NP 330 HG ipari táblafelosztógép

Gyártó: Lohmeyer

A Lohmeyer NP 330 HG egy népszerű táblafelosztó gép a faiparban. Az NP 330 HG a Lohmeyer vállalat táblafelosztó gépeinek modellje közé tartozik.

A NP 330 HG táblafelosztó gépek általában nagy teljesítménnyel rendelkeznek, és alkalmasak különböző fa és más anyagok, például furnérlemezek, műanyag lapok vagy falemezek pontos és egyenes vágására.

Masterwood XY 430 L táblafelosztógép

Gyártó: Masterwood

Masterwood XY 430 L táblafelosztógép

A Masterwood új XY 430 L típusú gépével több, különböző méretű panelt lehet egyszerre megmunkálni, ezzel jelentősen csökkentve a munkaciklusokat. Ezt három, egymástól függetlenül mozgatható szorítófogó-csoport teszi lehetővé.