Barion Pixel

FTG - kiközelítő kocsik

FTG - Az fafeldolgozási kiközelítő rendszer valóban fontos szerepet játszik az erdőgazdálkodásban és a faanyag feldolgozásában. Ez a speciális technika lehetővé teszi, hogy a faültetvényekben könnyen hozzáférjünk a fakivágáshoz és a faanyagok kitermeléséhez. Az ftg kiközelítő rendszernek köszönhetően hatékonyabban és biztonságosabban végezhető el a fakitermelés és a fát megmunkáló folyamatok. Ezáltal optimalizálható az erdőkkel való gazdálkodás, minimalizálva a károkat és maximalizálva a felhasználható faanyag mennyiségét. Az ftg kiközelítő rendszer használata lehetővé teszi az erdőgazdálkodók számára, hogy hatékonyabban működjenek és hatékonyan gondoskodjanak a fafeldolgozásról, elősegítve ezzel az erdők természetes erőforrásainak fenntartható hasznosítását.

Rendezés:

FTG FB30D kiközelítő kocsi

FTG FB30D kiközelítő kocsi

A litván gyártó legkisebb kiközelítőkocsi 3 t terhelhetőséggel

FTG FB 70 kiközelítőkocsi

FTG FB 70 kiközelítőkocsi

Az FB70 egy kéttengelyes kiközelítő kocsi vontató szimpla vázzal, merev és egyenes vontatókarral (felső vagy alsó felfüggesztés), teleszkópos támasztó lábakkal, vezérlőblokk tartóval, gumivédővel, rúd rögzítéssel, feszítőpánt lyukakkal, rögzített LED hátsó lámpákkal, 4 vagy 5 rakoncapárral és 11,5 / 80-15,3 abroncsokkal rendelkezik barázdált mintával és szelep védelemmel.
Az FB53L erdészeti daru 3 tonnás kapacitással, végtelen rotátorral, hidraulika-csatlakozóval a rotátorhoz, rotátor csuklóval, lengéscsillapítóval és FB120 fogóval rendelkezik.
A kiközelítő kocsi vontató maximális megengedett össztömege 9 000 kg, 7000 kg hasznos kapacitással.
Ideális a méteres fa, a hosszú fa szállításához és rakodásához.
Kiközelítő kocsi vontató kombináció darukkal, amelyek hatótávolsága akár 6,7 m is lehet.

FTG FB40D kiközelítő kocsi

FTG FB40D kiközelítő kocsi

Az FB40D egytengelyes Kiközelítő kocsi vontató dupla csővázzal

FTG FB100 kiközelítő kocsi

FTG FB100 kiközelítő kocsi

Az FB100 egy kéttengelyes kiközelítő kocsi vontató szimpla vázzal, merev és egyenes vontatókarral (felső vagy alsó felfüggesztés), teleszkópos támasztó lábakkal, vezérlőblokk tartóval, gumivédővel, rúd rögzítéssel, feszítőpánt lyukakkal, rögzített LED hátsó lámpákkal, 4 vagy 5 rakoncapárral és 400 / 60-15,5 abroncsokkal rendelkezik barázdált mintával és szelep védelemmel.

FTG FB 120D kiközelítőkocsi

FTG FB 120D kiközelítőkocsi

Az FB120D a gyártó legnagyobb kéttengelyes kiközelítő kocsija 16000 t összsúllyal és 12000 t terhelhetőséggel.