Barion Pixel

Ipari Darálók

A faipari darálók olyan gépek, amelyek a faanyagok feldolgozására és aprítására szolgálnak. Ezek a gépek általában nagy teljesítményű motorokkal és forgató pengékkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a faanyagok hatékony és precíz aprítását.

A faipari darálók számos felhasználási területen alkalmazhatók. Például az erdészetben használják az ágak vagy faapríték előállítására, amely később például tüzelőanyagként vagy komposztként hasznosítható. Ezen kívül a fűrésztelepeken és fatermelő üzemekben használatosak a fűrészpor vagy az apró maradékfa eltávolításához, amelyeket később újrahasznosítanak vagy más ipari folyamatokban felhasználnak.

A faipari darálók mérete és kapacitása változhat a konkrét alkalmazás és igények szerint. Vannak mobil, kisebb méretű darálók, amelyeket könnyen mozgathatnak a munkaterületen, valamint nagyobb, ipari méretű darálók, amelyek nagy mennyiségű faanyagot képesek kezelni és nagyobb teljesítményt nyújtanak.

Az optimalizált faipari darálók általában felszereltek biztonsági funkciókkal, például vészleállító rendszerekkel vagy keményebb anyagok érzékelésére szolgáló szenzorokkal. Ezek a funkciók segítenek a munkavállalók biztonságos használatában és a gép kockázatmentes működésében.

Mint minden gép esetében, fontos a gyártó által adott utasítások és biztonsági előírások betartása, valamint a gépek megfelelő karbantartása és tisztítása az optimális teljesítmény és tartósság érdekében.

Rendezés:

Robust SD 90XL ipari daráló

Gyártó: Robust

Robust SD 90 XL

A Robust 90 XL a legnagyobb daráló a kínálatban, mely tökéletesen alkalmas akár raklapok darálására és nagy szilárdságú és nagy mennyiségű ipari hulladékok aprítására. Az erős hajtómű, elektromotoros hajtás mellett egy kiegészítő hidraulikus rendszer is gondoskodik a még hatékonyabb működésről. 
A teljesítmény maximalizált, amellyel akár 8m3/óra anyag darálható. Raklapok darálására ideális megoldás, szögekkel együtt minden átmegy a gépen. Opcióként paletta elődarálóval, kihordószalaggal, mágneses leválasztóval kiegészíthető, amivel a fémdarabok utólag automatikusan szeparálódnak.

Robust SD 60 ipari daráló

Gyártó: Robust

Robust SD 60 ipari daráló

 • BOVER_BASIC intelligens vezérlőrendszer
 • Nagyteljesítményű villanymotor erőátvitel szíjhajtással
 • Töltőgarat
 • Hidraulikus anyagbetolás
 • Robusztus és állítható
 • Edzett kések négy vágóéllel, meghosszabbított élettartammal
 • Edzett tisztítókések
 • Edzett vágóállványok
 • HARDOX rosta
 • A motor indítását a csillag/háromszög rendszer vezérli

Robust SD 45 ipari daráló

Gyártó: Robust

Robust SD 45 ipari daráló

Az SD 45 ipari daráló univerzális felhasználható
(változatos fa, forgácslapok, furnér, MDF lemezek, kartondobozok, műanyagok stb.);
- Teljesen automatikus működés
- A motor indítását a csillag/háromszög rendszer vezérli

Robust SD 90 ipari daráló

Gyártó: Robust

Robust SD 90 ipari daráló

A Robust SD 90 és 90 XL a legnagyobb daráló a kínálatban, mely tökéletesen alkalmas akár raklapok darálására és nagy szilárdságú és nagy mennyiségű ipari hulladékok aprítására. Az erős hajtómű, elektromotoros hajtás mellett egy kiegészítő hidraulikus rendszer is gondoskodik a még hatékonyabb működésről. 
A teljesítmény maximalizált, amellyel akár 8m3/óra anyag darálható. Raklapok darálására ideális megoldás, szögekkel együtt minden átmegy a gépen. Opcióként paletta elődarálóval, kihordószalaggal, mágneses leválasztóval kiegészíthető, amivel a fémdarabok utólag automatikusan szeparálódnak.

Robust SD 70 ipari daráló

Gyártó: Robust

Robust SD 70 ipari daráló

A Robust SD 70 egytengelyes daráló kiválóan alkalmas a nagy szilárdságú és nagy mennyiségű ipari hulladékok aprítására. A robusztus szerkezetű daráló az igazán kemény igénybevételre is megfelelő. Az elektromotoros hajtás mellett egy kiegészítő hidraulikus rendszer is gondoskodik a még hatékonyabb működésről. A hidraulikus rendszer egy darálást segítő előtoló egység mozgását szabályozza. A darálandó alapanyagot a vágókéseket rögzítő tengely felé tolja, amely folyamatos forgásával összezúzza azt. A darált anyag végső méretét különböző méretű, könnyen cserélhető rostával tudjuk változtatni.

Robust H 35 ipari daráló

Gyártó: Robust

A ROBUST H-szériás aprítógépeket nagyon hosszú és túlméretezett fahulladékok, hosszú lécek és kalapfák aprítására használják. Az anyagot vízszintesen a rotorba helyezik görgős előtoláson vagy rezgőcsatornás-adagolón keresztül. Az üzemek általában közvetlenül a fafeldolgozó gépek mellett használják, ideális eszköz kalapdeszkák gazdaságos ledarálására.

Nagy kapacitás

Független meghajtás

Szabadon álló vagy gyártósorral kombinálható

Alacsony üzemeltetési költségek

Nedves és száraz fa aprítására

Puha és keményfa darálására

Robust P150 Twin Power

Gyártó: Robust

P 150 Twin Power Ipari Előaprító

 • Nagy kapacitás - raklapok darálására ideális
 • Független hajtás
 • Szabadon álló vagy aprítóval kombinálva (SD 90XL)
 • Alacsony működési költségek