Barion Pixel

Tajfun tűzifagyártó

Tajfun tűzifagyártó - A szlovén Tajfun Planina d.o.o. teljes és integrált megoldásokat kínál az erdészeti gépek terén, értékesítés utáni hatékony szervíz-szolgáltatással. A cég minden egyes gép összes funkcióját teszteli, megfelelve a nemzetközi minőségi és biztonsági előírásoknak. Céljuk, hogy hatékony, felhasználatbarát és biztonságos erdészeti gépeket hozzanak létre, hogy megkönnyítsék a munkát az erdőben. Teljeskörű és versenyképes megoldások, amik megfelelnek a faipar igényeinek. Intenzív fejlesztésekkel szeretnék a jövőben az erdészetet gépesíteni, és a vezető gyártók közé tartozni az egész világon.

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

A Tajfun tüzifagyártó egy olyan gép, amelyet a Tajfun Group gyárt, és a tüzifa előállítására szolgál. A Tajfun egy ismert márkajelzés a faipari gépek terén, és a tüzifagyártó gépük is széles körben elismert.

A Tajfun tüzifagyártó gépek speciálisan a tüzifa előállítására lettek tervezve és kifejlesztve. Ezek a gépek általában egy kombinált fűrésszel és hasítógéppel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a faanyagok vágását és hasítását a kívánt méretekre és formákra.

A Tajfun tüzifagyártók rendelkezhetnek hidraulikus meghajtással, ami nagyobb erőt és hatékonyságot biztosít a folyamat során. Így a gépek gyorsan és hatékonyan tudják hasítani és darabolni a faanyagot, jelentősen megkönnyítve a tüzifa előállítását.

Az előnye a Tajfun tüzifagyártóknak közé tartozik a robustusság, a tartósság és a megbízhatóság. A Tajfun gépek általában erős vázszerkezettel és minőségi alkatrészekkel rendelkeznek, hogy ellenálljanak a nehéz munkakörülményeknek, és hosszú élettartamúak legyenek.

Fontos megjegyezni, hogy a Tajfun tüzifagyártók különböző méretben és kapacitásban érhetők el, hogy különböző igényekhez alkalmazkodjanak. A konkrét típusok, funkciók és részletek tekintetében érdemes közvetlenül a Tajfun Group vagy hivatalos forgalmazóikkal kapcsolatba lépni a legfrissebb információkért és ajánlatokért.

Rendezés:

Tajfun RCA 400 JOY tűzifagyártó automata

8.533.738Ft (6.719.479Ft + ÁFA)
Gyártó: Tajfun
Tajfun RCA 400 JOY a gyár közepes méretű automata hasító gépe, mindemellett a legkedveltebb típus. A kiemelkedő ár/érték arány és a megbízhatóság jellemzi leginkább a gépet. Kedvelt a tűzép telepeken és a tűzifa készítők körében egyaránt. Kényelmesen megbirkózik a 40 cm-es átmérővel, melyhez a megerősített 15 tonna hasító erő társul. Természetesen ez a gép is Joystick vezérléssel van ellátva.
Gyártó cikkszám: 200497

Tajfun RCA 480 JOY tűzifagyártó aut.

11.922.450Ft (9.387.756Ft + ÁFA)
Gyártó: Tajfun
Tajfun RCA 480 Joy tűzifagyártó automata az igazi nagyipari feldolgozó gép, ideális választás erdészeteknek vagy Tüzép telepeknek. Akár napi 300-350 mázsa feldolgozására alkalmas. A gép fontos tudása, hogy miközben vág, úgy egyidejűleg a hasítás is folyamatos, így nincsen állásidő. A 25 tonnás hasítóerő könnyedén veszi az akadályokat a csomósabb hazai fafajokkal is. Ahogy egyik kedves vevőnk mondta "Ezt nem finn nyírfára tervezték!"
Gyártó cikkszám: 240431

Tajfun RCA 330 JOY tűzifagyártó automata

6.299.862Ft (4.960.521Ft + ÁFA)
Gyártó: Tajfun

Tajfun RCA 330 JOY tűzifahasító az igazi feldolgozó gép, ideális választás magán erdővel rendelkezőknek vagy kisebb Tüzép telepeknek. Akár napi 100-150 mázsa feldolgozására alkalmas. A gép fontos tudása, hogy miközben vág, úgy egyidejűleg a hasítás is folyamatos, így nincsen állásidő. A 11 tonnás hasítóerő könnyedén veszi az akadályokat a csomósabb hazai fafajokkal is.

Gyártó cikkszám: 246939

Tajfun RCA 380 tűzifagyártó automata

6.542.884Ft (5.151.877Ft + ÁFA)
Gyártó: Tajfun

A Tajfun RCA 380 tűzifahasító, automata tűzifahasító gép. Elsősorban kisebb Tüzép telepeknek, vagy kis és közepes tűzifa gyártó telepeknek ajánljuk. A fő különbség a nagyobb testvéreihez képest, hogy a fűrészlap döntését manuálisan, kézzel végezzük.

Gyártó cikkszám: 200493

Tajfun RCA 380 E tűzifagyártó automata

7.550.624Ft (5.945.374Ft + ÁFA)
A Tajfun RCA 380 E tűzifahasító, automata tűzifahasító gép. Elsősorban kisebb Tüzép telepeknek, vagy kis és közepes tűzifa gyártó telepeknek ajánljuk. A fő különbség a nagyobb testvéreihez képest, hogy a fűrészlap döntését manuálisan, kézzel végezzük.
Gyártó cikkszám: 200496

Tajfun RCA PRO 500

17.301.039Ft (13.622.865Ft + ÁFA)
Gyártó: Tajfun

Tajfun RCA PRO 500

A Tajfun RCA 500 a gyártó legnagyobb gépe megérkezett. A nagy testvér tartalmazza a cég eddigi összes fejlesztését, hosszútávú megbízható működést eredményezve. 50 cm átmérőig képes feldolgozni és beépített elszívóval, automatikus láncfeszítéssel, 58 cm széles 5 méter hosszú kihordószalaggal rendelkezik.