Barion Pixel

Automata tűzifa hasítógép

Az automata tűzifa hasítógép egy nagyobb teljesítményű és magasabb automatizációs szinttel rendelkező gép, amelyet a tüzifa előállítására és feldolgozására használnak. Ez a gép nagyobb mennyiségű tűzifa előállítását teszi lehetővé és minimalizálja a manuális erőfeszítést.

Az automata tűzifa hasítógépek rendszerint egy pufferből veszik a faanyagot, amelyet automatikusan táplálnak a vágóegységhez. A vágóegység lehetővé teszi a faanyagot átlósan vagy függőlegesen vágásra, és általában hidraulikus hengerek vagy motorok mozgatják azt. A gép kiválasztott méretű darabokra bontja a faanyagot, amelyeket tüzifalapokként használnak.

Az automata tűzifa hasítógépek gyakran nagyobb kapacitásúak és termelékenyebbek, mint a manuális vagy kisebb teljesítményű hasítók. Ezeket gyakran használják tüzifa szolgáltatók, faipari üzemek és más nagyobb méretű tüzifa előállító üzemek. A gépek általában több beállítási lehetőséggel és vezérlőpanellel rendelkeznek, amelyek segítségével a felhasználó beállíthatja a kívánt hasítási méreteket és egyéb paramétereket.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az automata tűzifa hasítógépek nagyobb eszközök, és a biztonságos használatukhoz megfelelő képzést és megértést igényelnek. A megfelelő védőfelszerelés használata, például védőszemüveg és védőkesztyű, valamint a gép karbantartása és biztonsági funkcióinak rendszeres ellenőrzése rendkívül fontos. Mindig kövesse a gyártó utasításait és biztonsági előírásait, hogy biztonságosan tudja használni és a kívánt eredményeket elérni.

Rendezés:

Tajfun RCA 480 teljes tüzifa gyártó technológia - 250 mázsa/műszak

Gyártó: Tajfun gyár

TAJFUN RCA 480 - teljes tüzifa rendszer

✅250-280 mázsa/műzsak

✅48 cm rönkátmérő

✅25 hasítási teljesítmény

✅Láncfűrészes technológia

✅Teljes hidraulikus kialakítás

Tajfun RCA 400 JOY tűzifagyártó automata

Gyártó: Tajfun gyár
Tajfun RCA 400 JOY a gyár közepes méretű automata hasító gépe, mindemellett a legkedveltebb típus. A kiemelkedő ár/érték arány és a megbízhatóság jellemzi leginkább a gépet. Kedvelt a tűzép telepeken és a tűzifa készítők körében egyaránt. Kényelmesen megbirkózik a 40 cm-es átmérővel, melyhez a megerősített 15 tonna hasító erő társul. Természetesen ez a gép is Joystick vezérléssel van ellátva.
Gyártó cikkszám: 200497

Tajfun RCA 480 JOY tűzifagyártó aut.

Gyártó: Tajfun gyár
Tajfun RCA 480 Joy tűzifagyártó automata az igazi nagyipari feldolgozó gép, ideális választás erdészeteknek vagy Tüzép telepeknek. Akár napi 300-350 mázsa feldolgozására alkalmas. A gép fontos tudása, hogy miközben vág, úgy egyidejűleg a hasítás is folyamatos, így nincsen állásidő. A 25 tonnás hasítóerő könnyedén veszi az akadályokat a csomósabb hazai fafajokkal is. Ahogy egyik kedves vevőnk mondta "Ezt nem finn nyírfára tervezték!"
Gyártó cikkszám: 240431

Tajfun RCA 330 JOY tűzifagyártó automata

Gyártó: Tajfun gyár

Tajfun RCA 330 JOY tűzifahasító az igazi feldolgozó gép, ideális választás magán erdővel rendelkezőknek vagy kisebb Tüzép telepeknek. Akár napi 100-150 mázsa feldolgozására alkalmas. A gép fontos tudása, hogy miközben vág, úgy egyidejűleg a hasítás is folyamatos, így nincsen állásidő. A 11 tonnás hasítóerő könnyedén veszi az akadályokat a csomósabb hazai fafajokkal is.

Gyártó cikkszám: 246939

Tajfun RCA 380 tűzifagyártó automata

Gyártó: Tajfun gyár

A Tajfun RCA 380 tűzifahasító, automata tűzifahasító gép. Elsősorban kisebb Tüzép telepeknek, vagy kis és közepes tűzifa gyártó telepeknek ajánljuk. A fő különbség a nagyobb testvéreihez képest, hogy a fűrészlap döntését manuálisan, kézzel végezzük.

Gyártó cikkszám: 200493

Tajfun RCA 380 E tűzifagyártó automata

A Tajfun RCA 380 E tűzifahasító, automata tűzifahasító gép. Elsősorban kisebb Tüzép telepeknek, vagy kis és közepes tűzifa gyártó telepeknek ajánljuk. A fő különbség a nagyobb testvéreihez képest, hogy a fűrészlap döntését manuálisan, kézzel végezzük.
Gyártó cikkszám: 200496

Incoplan tüzifa szárító

Gyártó: Incoplan

Incoplan tüzifa szárító

Tüzifa szárítás

Kifejezetten tűzifa szárítására kifejlesztett szárítórendszerek, 10-120 kaloda/raklap terhelhetőségű, vagy akár nagyobb térfogatú, megfelelő speciális raklap használatával.

Balfor CONTINENTAL 750 tűzifakészítő automata

Gyártó: Balfor

Balfor CONTINENTAL 750 tűzifakészítő automata

A CONTINENTAL 750 a piac legnagyobb termelékenységű tűzifa-feldolgozói közé tartozik. 70 cm átmérőjű rönköket képes feldolgozni és 50 tonnás hasítóerővel minden fát elhasít.

Tajfun RCA PRO 500

Gyártó: Tajfun gyár

Tajfun RCA PRO 500

A Tajfun RCA 500 a gyártó legnagyobb gépe megérkezett. A nagy testvér tartalmazza a cég eddigi összes fejlesztését, hosszútávú megbízható működést eredményezve. 50 cm átmérőig képes feldolgozni és beépített elszívóval, automatikus láncfeszítéssel, 58 cm széles 5 méter hosszú kihordószalaggal rendelkezik.

Balfor CONTINENTAL 480 SPECIAL tűzifakészítő automata

Gyártó: Balfor

Balfor CONTINENTAL 480 SPECIAL tűzifakészítő automata

A CONTINENTAL 480 a kisebb Continental 414 nagy testvére, és néhány extra funkcióval rendelkezik.