Rönkhasító szalagfűrész

Rönkhasító szalagfűrészeinket ipari felhasználásra állítottuk össze.
Rendezés:

WRC 1050 furnér (svartni) szalagfűrész

Gyártó: Wravor

WRC 1050 furnér (svartni) szalagfűrész  - Automatikus szalagfűrész vékony furnér vágásához

Ezt a fajta szalagfűrészt úgy tervezték és gyártották, hogy évek óta tervezik és tesztelik a műhelyekben, közvetlenül az ügyfeleknél. Nagyon sok szabadalom különbözteti meg a teljesen automatikus szalagfűrészt, a két oldalsó fűrészelt +/- 0,5 mm pontossággal! A vastagság automatikus beállítása, mozgatása és a lamellák eltávolítása.

  • Felszerelhető prizma rakodó rámpával vagy automata rönkasztallal, valamint robot manipulátorral ellátott szállítószalaggal.
  • A gépnek speciális prizmaelfordítói vannak.
  • Állítható kar a deszkákhoz
  • További fűrészpor-elszívó rendszer ventillátorral a gépen.
  • A gép önállóan működhet, vagy több vonalban, több furnérszalaggal összekapcsolva

Nagyteljesítményű széleslapos  vízszintes szalagfűrész furnér vágásához oda-vissza vágó egységgel. A robosztus masszív váz és a rendkívűl erős fűrészmű egység biztosítja a megfelelő vágásminőséget és méretpontosságot. Kiemelendő: a fűrészmű egységei úgy lettek kialakítva, hogy a fűrészpor ne tudjon bekerülni a surlódó felületek közé, ezzel károsítva a berendezést. Opcióként számos további egységet tartalmaz, ami gyorsítja a prizma mozgatását és kitárazását a kész anyagnak. Különálló vezérlőpult segítségével egy munkahelyes egységet alkot.