Barion Pixel

Kiközelítő

Kiközelítő

Az erdészeti kiközelítő valóban fontos szerepet játszik az erdőgazdálkodásban. Ez a különleges technika lehetővé teszi az erdők kezelését és fenntartását, mely segít megőrizni az erdők egészségét és gazdasági értékeit. Az erdészeti kiközelítő segítségével a faanyag kivágása és a fakitermelés hatékony és biztonságos módon történhet. Ezáltal minimalizálni lehet az erdők károsodását és megőrizni a természetes élőhelyeket. Az erdészeti kiközelítő használata lehetővé teszi, hogy az erdőgazdálkodók szakértően és gondosan kezeljék az erdőket, fenntartva ezzel az erdők hosszú távú fenntarthatóságát és gazdasági jelentőségét.

Rendezés:

IRON HORSE kiközelítő - Lennartsfors CLASSIC Forest - Vasló

IRON HORSE kiközelítő - Lennartsfors CLASSIC Forest - Vasló

Kis munkák a nagy erdőben

Tajfun GAP 110 kiközelítő

Gyártó: Tajfun

Tajfun GAP 110 kiközelítő robusztus és erős kivitelű kiközelítőkocsi professzionális felhasználásra. Megerősített konstrukció és rendkívül tartós alkatrészek teszik ezt a pótkocsit a kedvenc munkaeszközzé. A jól átgondolt tervezés és szilárd kivitelezés segíti a munkát.


 

GAP 140 Erdészeti kiközelítő

Gyártó: Tajfun

GAP 140 Erdészeti kiközelítő

Kiközelítő kocsi vontató maximális megengedett össztömeg 14 000 kg
Ideális a méteres fa, a hosszú fa szállításához és rakodásához.
Kiközelítő kocsi vontató kombináció darukkal, amelyek hatótávolsága akár 7,3 m is lehet.

FTG FB30D kiközelítő kocsi

FTG FB30D kiközelítő kocsi

A litván gyártó legkisebb kiközelítőkocsi 3 t terhelhetőséggel

FTG FB40D kiközelítő kocsi

FTG FB40D kiközelítő kocsi

Az FB40D egytengelyes Kiközelítő kocsi vontató dupla csővázzal

FTG FB 70 kiközelítőkocsi

FTG FB 70 kiközelítőkocsi

Az FB70 egy kéttengelyes kiközelítő kocsi vontató szimpla vázzal, merev és egyenes vontatókarral (felső vagy alsó felfüggesztés), teleszkópos támasztó lábakkal, vezérlőblokk tartóval, gumivédővel, rúd rögzítéssel, feszítőpánt lyukakkal, rögzített LED hátsó lámpákkal, 4 vagy 5 rakoncapárral és 11,5 / 80-15,3 abroncsokkal rendelkezik barázdált mintával és szelep védelemmel.
Az FB53L erdészeti daru 3 tonnás kapacitással, végtelen rotátorral, hidraulika-csatlakozóval a rotátorhoz, rotátor csuklóval, lengéscsillapítóval és FB120 fogóval rendelkezik.
A kiközelítő kocsi vontató maximális megengedett össztömege 9 000 kg, 7000 kg hasznos kapacitással.
Ideális a méteres fa, a hosszú fa szállításához és rakodásához.
Kiközelítő kocsi vontató kombináció darukkal, amelyek hatótávolsága akár 6,7 m is lehet.

FTG FB100 kiközelítő kocsi

FTG FB100 kiközelítő kocsi

Az FB100 egy kéttengelyes kiközelítő kocsi vontató szimpla vázzal, merev és egyenes vontatókarral (felső vagy alsó felfüggesztés), teleszkópos támasztó lábakkal, vezérlőblokk tartóval, gumivédővel, rúd rögzítéssel, feszítőpánt lyukakkal, rögzített LED hátsó lámpákkal, 4 vagy 5 rakoncapárral és 400 / 60-15,5 abroncsokkal rendelkezik barázdált mintával és szelep védelemmel.

FTG FB 120D kiközelítőkocsi

FTG FB 120D kiközelítőkocsi

Az FB120D a gyártó legnagyobb kéttengelyes kiközelítő kocsija 16000 t összsúllyal és 12000 t terhelhetőséggel.

FTG FB90 kiközelítő kocsi

FTG FB90 kiközelítő kocsi

Az FB90 egy kéttengelyes kiközelítő kocsi vontató szimpla vázzal, merev és egyenes vontatókarral (felső vagy alsó felfüggesztés), teleszkópos támasztó lábakkal, vezérlőblokk tartóval, gumivédővel, rúd rögzítéssel, feszítőpánt lyukakkal, rögzített LED hátsó lámpákkal, 4 vagy 5 rakoncapárral és 400 / 60-15,5 abroncsokkal rendelkezik barázdált mintával és szelep védelemmel.