Barion Pixel

Pilous fémipari fűrészek

Pilous fémipari fűrészek

A Pilous egy ismert fémipari fűrészgyártó vállalat, amely kiváló minőségű fűrészeket kínál a különböző iparágak számára. A Pilous fűrészek hosszú élettartammal, precíz vágással és megbízható teljesítménnyel rendelkeznek.


A Pilous fémipari fűrészek számos típust és modellt tartalmaznak, hogy minden felhasználó igényeit kielégítsék. Az egyik legnépszerűbb típusuk a hidegen vágó fémcső fűrész, amely kiválóan alkalmas acél, rozsdamentes acél, alumínium és egyéb fémek vágására. Ezek a fűrészek pontosan és hatékonyan vágják át a kemény anyagokat, ami lehetővé teszi a gyors és pontos munkavégzést.


A Pilous fémipari fűrészeket a legújabb technológiák felhasználásával tervezik és gyártják, hogy megfeleljenek a modern ipari kihívásoknak. Az ergonomikus kialakítás és a könnyű használat teszi lehetővé, hogy a felhasználók hatékonyan végezzék a munkájukat anélkül, hogy túlterhelnék a testüket.


A Pilous széles választékot kínál, amely magában foglalja a fűrészeket kis és közepes méretű vállalkozásoknak, valamint nagyipari területeknek is. Az egyéni igényeknek megfelelve a vállalat személyre szabott megoldásokat is nyújt. A Pilous fémipari fűrészek a minőségről és a megbízhatóságról tesznek tanúbizonyságot, amelyek elengedhetetlenek bármilyen ipari környezetben.


Ha fémipari fűrészre van szüksége, érdemes fontolóra venni a Pilous kínálatát. A vállalat termékei magas színvonalúak és megbízhatóak, segítve Önt abban, hogy hatékonyan végezze el feladatát.

Rendezés:

PILOUS ARG260-H hidraulikus szalagfűrészgép

2.956.409Ft (2.327.881Ft + ÁFA)
Gyártó: Pilous

PILOUS ARG260-H hidraulikus szalagfűrészgép 

ARG 260 H szalagfűrész Hidraulikus szalagfűrészgép, folyamatos felhasználásra tervezve. Leginkább sorozat vágásokra javasolt különböző (lakatosipar, karbantartás, gépgyártás, stb) üzemekbe. Szalagfűrészlap 27x0,9mm mely stabilabb vágást eredményez, mint a keskenyebb lapok. INOX, ötvözött tömör anyagok, szerszámacélok vágására is javasolt. 

PILOUS ARG330PLUS-HF hidraulikus szalagfűrészgép

5.253.324Ft (4.136.476Ft + ÁFA)
Gyártó: Pilous

PILOUS ARG330PLUS-HF hidraulikus szalagfűrészgép

ARG 330 Plus H.F. fűrészgép A PILOUS forradalmian új elképzelése a szalagfűrészgépek új generációjáról. Új egyedi design. A fűrészgép kerete teljes hosszában egy darabból van öntve egy új és egyedi ötvözött üreges szürkeöntvényből. Ez biztosítja az optimális merevséget az egész gépnek és a maximálisan pontos vágást eredményez. Ez a robusztus szalagfűrészgép általában alkalmas minden igényes előállító üzem részére mindenféle alapanyag darabolását.

PILOUS ARG260-HF hidraulikus szalagfűrészgép

3.252.959Ft (2.561.385Ft + ÁFA)
Gyártó: Pilous

PILOUS ARG260-HF hidraulikus szalagfűrészgép

ARG 260 H.F. szalagfűrész A Pilous ARG 260 H hidraulikus szalagfűrészgép frekvencia váltóval és erősebb motorral ellátott változata, amely folyamatos felhasználásra lett megtervezve. Leginkább sorozat vágásokra javasolt különböző (lakatosipar, karbantartás, gépgyártás, stb) üzemekbe.

PILOUS sínvágó szalagfűrészgép

2.681.424Ft (2.111.357Ft + ÁFA)
Gyártó: Pilous

PILOUS sínvágó szalagfűrészgép 

Kompakt és könnyen hordozható szalagfűrész vasúti sínek gyors és kényelmes vágásához. Különösen a vasúti sínek javítása és karbantartása során hasznos. Ezt a szalagfűrészgépet két részben lehet szállítani a helyszínre és ott gyorsan össze lehet szerelni. A rögzítő rész a rendszerrel, amely az anyagot a vágásba táplálja. Nagyon egyszerű, gyors és megbízható rögzítést tesz lehetővé mindenféle sínhez. A vágás előtolás a kézikerék egyszerű elfordításával történik. A rendszer masszív felépítésű, erős krómozott lemezekkel és rudakkal van erősítve a maximális vágási pontosság és a hosszú élettartam érdekében.

PILOUS ARG130TK szalagfűrészgép

885.948Ft (697.597Ft + ÁFA)
Gyártó: Pilous

PILOUS ARG130TK szalagfűrészgép 

ARG 130 TK: Szalagfűrész hűtéssel. A gép csatlakoztatva van egy teljes hűtési rendszerhez. A nagy teljesítményű szivattyú szabályozható és lehetőség van a hűtő fejeket mindkét irányban állítani.
Univerzális "kis" szalagfűrészgép. Általános felhasználásra tervezve. Különböző (lakatosipar, karbantartás), műhelyben telepítve illetve helyszíni külső munkákhoz is alkalmazható.Robusztus, stabil öntöttvas keret. Manuális satu, a vágandó alapanyag mozgatása és az előtolás is kézi erővel manuálisan történik az ellenállást rugózat biztosítja.

PILOUS ARG300 hidraulikus félautomata szalagfűrészgép

4.589.740Ft (3.613.968Ft + ÁFA)
Gyártó: Pilous

PILOUS ARG300 hidraulikus félautomata szalagfűrészgép

ARG 300 S.A.F. szalagfűrész Univerzális, robosztus szalagfűrészgép. Folyamatos felhasználásra tervezve. Különböző (lakatosipar, karbantartás, gépgyártás, stb) üzemekben telepíteni. Szalagfűrészlap 27x0,9mm mely stabilabb vágást eredményez mint a keskenyebb lapok. INOX, ötvözött tömör anyagok, szerszámacélok vágására is javasolt. A gép fel van szerelve nagy teljesítményű ipari hidraulikus egységgel.

PILOUS ARG130 szalagfűrészgép

794.283Ft (625.420Ft + ÁFA)
Gyártó: Pilous

PILOUS ARG130 szalagfűrészgép

PILOUS ARG 130 manuális szalagfűrészgép hűtés nélkül, vágási kapacitás 130mmUniverzális "kicsi" kézi vezérlésű fémipari szalagfűrészgép általános vasipari felhasználásra tervezve. Különböző (lakatosipar, karbantartás), műhelyben telepítve, illetve helyszíni külső munkákhoz is alkalmazható. Robusztus, stabil rezgés csillapított szürkeöntvény keret. Manuális satu, a vágandó alapanyag mozgatása és az előtolás is kézi erővel manuálisan történik az ellenállást rugózat biztosítja. Szögben vágási lehetőség egy irányba fokonként 60 fokig. A gép forog a vágandó anyag körül, így akár 12 méteres szálanyag darabolására is alkalmas.

PILOUS ARG260PLUS-H hidraulikus szalagfűrészgép

3.382.366Ft (2.663.280Ft + ÁFA)
Gyártó: Pilous

PILOUS ARG260PLUS-H hidraulikus szalagfűrészgép 

ARG 260 plus H szalagfűrész Hidraulikus szalagfűrészgép, folyamatos felhasználásra tervezve. Leginkább sorozat vágásokra javasolt különböző (lakatosipar, karbantartás, gépgyártás, stb) üzemekbe. Szalagfűrészlap 27x0,9mm mely stabilabb vágást eredményez, mint a keskenyebb lapok. INOX, ötvözött tömör anyagok, szerszámacélok vágására is javasolt. A vágás előtolását a gép keretének a súlya adja, melyet folyamatosan lehet szabályozni a kezelőpanelről. A vágás befejezése után a szalagfűrész meghajtó motor automatikusan kikapcsol. A gép fel van szerelve egy egyszerű hidraulikus egységgel, amely megkönnyíti a keret automatikus emelését miután a vágás befejeződött. 

PILOUS ARG300-HF hidraulikus szalagfűrészgép

3.571.076Ft (2.811.871Ft + ÁFA)
Gyártó: Pilous

PILOUS ARG300-HF hidraulikus szalagfűrészgép 

ARG 300 H.F. szalagfűrész Robosztus szalagfűrészgép. Folyamatos felhasználásra tervezve. Különböző (lakatosipar, karbantartás, gépgyártás, stb) üzemekben telepíteni. Szalagfűrészlap 27x0,9mm mely stabilabb vágást eredményez mint a keskenyebb lapok. INOX, ötvözött tömör anyagok, szerszámacélok vágására is javasolt.

PILOUS ARG300PLUS-HF hidraulikus szalagfűrészgép

4.099.476Ft (3.227.934Ft + ÁFA)
Gyártó: Pilous

PILOUS ARG300PLUS-HF hidraulikus szalagfűrészgép

ARG 300 Plus H.F. szalagfűrész Robosztus szalagfűrészgép. Folyamatos felhasználásra tervezve. Különböző (lakatosipar, karbantartás, gépgyártás, stb.) üzemekben telepíteni. Szalagfűrészlap 27x0,9mm mely stabilabb vágást eredményez mint a keskenyebb lapok. INOX, ötvözött tömör anyagok, szerszámacélok vágására is javasolt.

PILOUS ARG300PLUS hidraulikus félautomata szalagfűrészgép

4.838.173Ft (3.809.585Ft + ÁFA)
Gyártó: Pilous

PILOUS ARG300PLUS hidraulikus félautomata szalagfűrészgép 

ARG 300 Plus S.A.F. fűrészgép Teljesen újra tervezett külső ami a legendás ARG 300-as sorozat továbbfejlesztett változata. A legkorszerűbb rezgéscsillapított szürkeöntvény fűrészkeret, mely garantálja a teljes rendszer merevségét, a vágás maximális pontosságát és a fűrészlap hosszú élettartamát. Az elektromos vezetékek és a hűtőközeg a kereten belül fut, ami extra védettséget jelent. A keret kialakítása leegyszerűsíti a fűrészlap cseréjét és a keret tisztítását. A új fűrészkeret kialakításon kívül számos technikai újítás is történt, amelyek jelentősen javítják a gép minőségét és tartósságát, és biztosítják a kényelmes és egyszerű használatot. Univerzális, robosztus szalagfűrészgép. 

PILOUS ARG260 gravitációs-hidraulikus szalagfűrészgép

2.066.757Ft (1.627.368Ft + ÁFA)
Gyártó: Pilous

PILOUS ARG260 gravitációs-hidraulikus szalagfűrészgép 

ARG 260 fűrészgép A Pilous ARG 250 gépnek a továbbfejlesztett változata. Teljesen új rezgéscsillapított szürkeöntvény vágókerettel és megnövelt vágási kapacitással 250mm-ről 260mm-re kör anyagnál, 300x200mm-re négyszög anyagnál. Univerzális szalagfűrészgép. Folyamatos felhasználásra tervezve. Különböző (lakatosipar, karbantartás, gépgyártás, stb.) üzemekbe. Szalagfűrészlap 27x0,9mm mely stabilabb vágást eredményez, mint a keskenyebb lapok. INOX, ötvözött tömör anyagok, szerszámacélok vágására is javasolt.