Ramia gyalupadok

RAMIA sro tisztán cseh családi vállalat, amely fa asztalos padok és munkapadok gyártására és értékesítésére szakosodott.

 A píseki asztalos padok gyártásának története a 20. század első felébe nyúlik vissza. A RAMIA sro társaság 2006-ban alakult. Folytatódott mind a hagyományos asztalos padok gyártása, mind az új asztalos padok fejlesztése szakemberek és ezermesterek számára.
Ez a hagyomány kötelesség számunkra és egyben minőségbiztosítás is ügyfeleink számára.

A cseh beszállítókat preferálva gondosan kiválasztjuk őket. Cégünk másik megkülönböztető jellemzője egy tapasztalt és jól koordinált csapat, amely a szakterületein dolgozó szakemberek tökéletes harmóniájában dolgozik.
A RAMIA asztalos padjait széles körben használják a profi asztalosok és a faragók, a hazai hobbisták és a barkácsolás rajongói, valamint az iskolák és a szakképzési központok. Termékeink az EU, az USA, a kanadai, az ausztrál, a japán és más piacokon kaphatók.

Bizonyos szempontból a Ramia sro vállalat termékei egyedülállóak, mivel Közép- és Kelet-Európában nincs verseny hasonló típusú termékek vagy az ilyen típusú gyártásra szakosodott vállalatok tekintetében.

A RAMIA asztalos padok kialakítása mindig hangsúlyozza a minőséget, az integritást és az élettartamot.

Rendezés:

Ramia Diamond HB-D1500 Hobby gyalupad

152.900 Ft
Gyártó: Ramia

Ramia Diamond HB-D1500 Hobby gyalupad

Ez a modell HOBBY és PRO sorozatban készült két méretben (Diamond 1500 - rövidebb, Diamond 1800 - hosszabb). A folyamatos bükklemezből készült lapot nagy terhelésre tervezték.

Ramia Advanced HB-N1700 Hobby gyalupad

133.900 Ft
Gyártó: Ramia

Ramia Advanced HB-N1700 Hobby gyalupad

Ez a gyalupad három különböző méretben készül (1500 mm; 1700 mm; 2000mm). A gyalupad a legmagasabb minőségű bükk klinkerből készül. Ezt a modellt szakemberek és otthoni javítású hobbi ácsok vagy faragók használják. 

Ramia Advanced HB-N1500 Hobby gyalupad

126.900 Ft
Gyártó: Ramia

Ramia Advanced HB-N1500 Hobby gyalupad

Ez a gyalupad három különböző méretben készül (1500 mm; 1700 mm; 2000mm). A gyalupad a legmagasabb minőségű bükk klinkerből készül.

Ramia SQUARE SCH-Z iskolai gyalupad

462.900 Ft
Gyártó: Ramia

Ramia SQUARE SCH-Z iskolai gyalupad.

Ez a modell nagyobb méretekhez készült műhelyek számára készült. Kiváló minőségű bükktáblából készül, amely nagy terhelést, maximális tartósságot és hosszú élettartamot biztosít.