Barion Pixel

Dincmak

Mindenki megérdemli a minőséget

A DİNÇMAK 1979 óta gyárt famegmunkáló gépeket, és Bursában található, amely Törökország fontos ipari városa. A tevékenység ideje alatt klasszikus típusú Famegmunkáló Gépeket gyártottak. A DİNÇMAK, amely megalakulása óta különféle típusú gépeket gyárt, az elmúlt években a székek és asztalok gyártásához használt gépekre specializálódott.

A Dinçmak fő termékei a CNC megmunkáló központok, a CNC faesztergagépek, a másoló-eszteggák, a másolóesztergák, a CNC/mechanikus feszítő- és marógépek, a csiszológépek és a székekhez való összeszerelő prések.

A Dinçmak célja, hogy kiváló minőségű, technológiailag felhasznált anyagokból és megfizethető áron gépeket gyártson. A K+F-re fordított erőfeszítések pedig együttműködnek a TÜBİTAK-kal és a KOSGEB-bel ennek érdekében.

A Dinçmak alapelve az, hogy légy úttörő és légy vezető az innovatív famegmunkálási iparban!

Rendezés:

Dincmak SMART- 5 tengelyes CNC eszterga

Gyártó: Dincmak

Dincmak SMART- 5 tengelyes CNC eszterga

A SMART egy CNC megmunkáló központos faeszterga 5 interpolált tengellyel. Többféle megmunkálásra tervezték, mint például alakítás, esztergálás, csiszolás és 5 tengelyes részletmarás egy géppel. A SMART alkalmas kanapék, székek, asztalok, szekrénybútor lábak stb. gyártására. Az esztergáláson kívül lehetővé teszi az olyan műveletek egyszerű elvégzését, mint a faragás, a motívum, a rögzítő furat, a bevésés, a minta stb. 6 különböző megmunkáló egység létezik: Alakító, Eszterga, Részletmarás, Csiszoló, Részletcsiszoló és Fűrészesztergáló egységek.

Dincmak SMART-Ultra 5 tengelyes faipari CNC eszterga

Gyártó: Dincmak

Dincmak SMART-Ultra 5 tengelyes faipari CNC eszterga

A SMART.ULTRA egy CNC megmunkáló központos faeszterga 5 interpolált tengellyel. Többféle megmunkálásra tervezték, mint például alakítás, esztergálás, csiszolás és 5 tengelyes részletmarás egy géppel. A SMART.ULTRA alkalmas kanapék, székek, asztalok, szekrények, bútorlábak, tuskók és faoszlopok stb. gyártására.

Dincmak JOKER- 4 tengelyes CNC eszterga

Gyártó: Dincmak

Dincmak JOKER- 4 tengelyes CNC eszterga

A JOKER egy CNC megmunkáló központos faeszterga 4 interpolált tengellyel. Többféle megmunkálásra tervezték, mint például alakítás, esztergálás, csiszolás és 4 tengelyes részletmarás egy géppel. A JOKER alkalmas kanapék, székek, asztalok, szekrénybútor lábak stb. gyártására. Az esztergáláson kívül lehetővé teszi az olyan műveletek egyszerű elvégzését, mint a faragás, motívum, rögzítő furat, bevésés, minta stb. 6 különböző megmunkáló egység létezik: Alakító, Eszterga, Részletmarás, Csiszoló, Részletcsiszoló és Fűrészesztergáló egységek.

Dincmak JOKER ULTRA- 4 tengelyes CNC eszterga

Gyártó: Dincmak

Dincmak JOKER ULTRA- 4 tengelyes CNC eszterga.

A JOKER.ULTRA egy CNC megmunkáló központos faeszterga 4 interpolált tengellyel. Többféle megmunkálásra tervezték, mint például alakítás, esztergálás, csiszolás és 4 tengelyes részletmarás egy géppel. A JOKER.ULTRA alkalmas kanapék, székek, asztalok, szekrények, bútorlábak, csonk és faoszlop stb. gyártására. Az esztergáláson kívül lehetővé teszi az olyan műveletek egyszerű elvégzését, mint a faragás, motívum, rögzítő furat, bemarás, minta stb. . 6 különböző megmunkáló egység létezik.

Dincmak ELIT 3 tengelyes CNC eszterga

Gyártó: Dincmak

Dincmak ELIT 3 tengelyes CNC eszterga

Az ELITE egy CNC megmunkáló központos faeszterga 3 interpolált tengellyel. Kerek vagy szögletes bútorlábak feldolgozására tervezték. A gépen 4 megmunkáló egység található: durva marás, részletmarás, csiszolás és esztergálás. 6 egységre növelhető az opcionális részletcsiszoló egységgel és a fűrészesztergáló egységekkel. A munkadarab rögzítése pneumatikus hengerrel történik. A marómotor függőlegesen és vízszintesen is használható.