Barion Pixel

BI-MATIC

BI-MATIC

1979 óta állunk
ügyfeleink rendelkezésére

A BI-MATIC 1979. szeptember 9-én született, és elkészítette az első élszalagokat ívelt panelek megmunkálására. Rövid idő után elkezdte gyártani az első automata élszalagokat, mind ragasztótálcával, mind előre ragasztott élrendszerrel.

Állandó evolúció
1982-ben a milánói Interbimall-ben mutatták be először a kis élszalagokat. Csak 3 modell volt. Azóta sok év telt el, és számos technikai újítás jellemezte ezeket az éveket. A BI-MATIC ma olyan automata egyoldalas élszalagok gyártásával büszkélkedhet, amelyek a rugalmasság és az összeállítási lehetőségek tekintetében páratlanok

Rendezés:

Bimatic Prima élzárógép

Gyártó: Bi-Matic

BI-MATIC Prima

A Prima a legkisebb automata egyoldalas élzárógép sorozata a BI-MATIC által gyártottak közül. Belépő szintű kompromisszumok nélkül és kiváló minőségű anyagokkal.

Bimatic Prima Plus élzárógép

Gyártó: Bi-Matic

Bimatic Prima Plus élzárógép

A Prima a legkisebb automata egyoldalas élszalagok sorozata a BI-MATIC által gyártottak közül. Belépő szintű kompromisszumok nélkül és kiváló minőségű anyagokkal.

Bimatic Dynamic élzárógép

Gyártó: Bi-Matic

Bimatic Dynamic élzárógép

Megoldások  az Ön igényeinek megfelelően!
A BI-MATIC 1979 óta határozza meg a szabványokat ebben a kategóriában: a mechanikai megbízhatóságnak, az innovációnak és a tartós minőségnek köszönhetően a költséghatékonyság és a teljesítmény tekintetében továbbra is referenciapontokat jelentünk az élszalagok szektorában, anyagtól függetlenül. Fantasztikus költség-teljesítmény arány és mindenekelőtt egyszerű használat és vezérlés.

Bimatic Challenge élzárógép

Gyártó: Bi-Matic

Bimatic Challenge élzárógép

Nem mindegy, hogy milyen anyagú a felhordandó él, milyen típusú ragasztó, koextrudált él, a BI-MATIC Prima Plus sorozatával a vásárlói igényekre kívánunk reagálni, hogy minőségi bútorokat készítsünk. A Prima Plus sorozat minden élszalagjának mindig készen kell állnia a ragasztórendszer csökkentett hevítési idejének köszönhetően, de mindenekelőtt alkalmasnak kell lennie bármilyen anyag megmunkálására! A szinte végtelen testreszabási lehetőség, az alkalmazott technológia, a felhasznált anyagok minősége, a könnyű kezelhetőség garantálja a befektetés gyors megtérülését