Barion Pixel

Lohmeyer

Vállalat és márka

A LOHMEYER, az  okos faipari gépek teljes skáláját forgalmazza professzionális gyártósorok építéséhez. A társaság alapítói nevükkel garantálják a kiváló minőséget. És ezért hívják a gépmárkát Lohmeyernek

Akár asztalos, akár egyéni vállalkozó, akár ipari vállalat: terméksorozatuk az Ön intelligens választása a professzionális famegmunkálás területén. Mert egyetlen célt céloznak meg sallangok nélkül: hogy partnereik sikeresebbek legyenek.

Az igényekhez optimalizálva

Ezt nem csak a terméksorozatukba beáramló több évtizedes ipari tapasztalat révén érik el, hanem azzal is, hogy kerülik a hosszú döntéshozatali folyamatokat és a nehézkes bürokráciát a decentralizált szervezet és a professzionális szolgáltatás javára.

Mindenekelőtt szabványosított, kiváló minőségű bevált gépekkel népszerűsítjük sikerét. Ezeket a lényegre optimalizálták, a piacon bevált és kimagaslóan megbízhatóak. A pótalkatrészek is bármikor beszerezhetők. A használat egyszerűsége az üzembe helyezéstől kezdve alapfelszereltség a Lohmeyer gépeknél, a kifejezés legjobb értelmében.

Gondtalan terméküzemeltetés

Vonzó áraikkal, németországi központjukkal, a gyors szállítási időkkel és a megbízható szolgáltatásokkal együtt, ez verhetetlen kapcsolat. Tehát akár bővíteni akarja gépparkját, vagy növelni kapacitását: dolgozzon okosan, dolgozzon a Lohmeyerrel. 

LOHMEYER - gyártó honlapja

Rendezés:

Lohmeyer FKS 355 IQ digitális lapszabászgép

7.498.239Ft 6.793.706Ft (5.349.375Ft + ÁFA)
9%
Gyártó: Lohmeyer

Lohmeyer FKS 355 IQ digitális lapszabászgép

A Lohmeyer FKS 355 lapszabász gépünket kifejezetten azoknak a műhelyeknek ajánljuk aki ragaszkodnak a pontos és minőségi vágáshoz. A gép kiemelt tudása a motoros párhuzam vonalzó, mely a preciziós megvezetésnek köszönhetően rendkivüli pontoságot eredményez. Mindemellett a gép digitális kereszvonalzóval, motoros emeléssel és motoros fűrészmű döntéssel van ellátva. A 5.5 kW főmotor és önálló elővágó motor pedig a bútrolaphoz és tömörfához is egyaránt biztosítja a szükséges erőt a fűrészlapnak.

Lohmeyer FKS 320 IQ lapszabászgép

Gyártó: Lohmeyer

A Lohmeyer FKS 320 IQ lapszabászgép alaphelyzetben 3200 mm hosszú, fecskefark illesztésű gördülőszalagon vezetett alumínium asztallal rendelkezik. A paralel vezető mozgatása 40 mm átmérőjű rúdon történik. A gép főlapja és elővágója külön motorról kapja a meghajtást. Az FKS 320 IQ a legkorszerűbb technológiával készült gép, CE normás minősítéssel rendelkezik. 5,5 kW-os főmotorja biztosítja a precíz és pontos vágást.

 

Lohmeyer KAM 780 IQ ipari élzárógép

Gyártó: Lohmeyer

Lohmeyer KAM 780 IQ élzáró, élfóliázó gép

Az élzárás a minőségen, és mindemellett a gyorsaságon múlik. Az nyeri a versenyt aki hibátlan minőséget tud a leggyorsabban előállítani. Erre a problémára ad megoldást a Lohmeyer KAM 780 IQ típusú élzáró gépe. Az ipari megoldásokat alkalmazó gép tulajdonságai:

Lohmeyer NPC 330 IQ táblafelosztógép

Gyártó: Lohmeyer
A Lohmeyer DBS 525 IQ táblafelosztó szériája ideális választás lehet a kisméretű üzemek számára, vagy akár kisebb lapszabászatoknak is. Tökéletes vágási minőség, nagy produktivitás, automatizációs lehetőségek jellemzik a sorozat mindkét gépét. A DBS 525 (3200 x 3200 mm), a DBS 550 (3800 x 3800 mm) és az 580 (4200 x 4200 mm) is robusztus, levegőflotációs asztallal van felszerelve, így a nagyobb táblák mozgatása sem jelenthet gondot a kezelőnek.

Lohmeyer NPL 380 HG táradagolós táblafelosztógép

Gyártó: Lohmeyer

A Lohmeyer NPL 380 egy népszerű és elismert táblafelosztó gép a faiparban. A Lohmeyer egy németországi cég, amely faipari gépeket gyárt, és a NPL 380 modelljük a táblafelosztó gépek között található.

A NPL 380 táblafelosztó gépek általában nagy teljesítménnyel rendelkeznek, és alkalmasak különböző anyagok, például falemezek, furnérlapok vagy műanyag lapok vágására és felosztására. Ezek a gépek általában nagy pontosággal és kiváló minőségű vágásokkal rendelkeznek.

Lohmeyer NP 330 HG ipari táblafelosztógép

Gyártó: Lohmeyer

A Lohmeyer NP 330 HG egy népszerű táblafelosztó gép a faiparban. Az NP 330 HG a Lohmeyer vállalat táblafelosztó gépeinek modellje közé tartozik.

A NP 330 HG táblafelosztó gépek általában nagy teljesítménnyel rendelkeznek, és alkalmasak különböző fa és más anyagok, például furnérlemezek, műanyag lapok vagy falemezek pontos és egyenes vágására.