Lohmeyer gépek

Vállalat és márka

A LOHMEYER, az  okos faipari gépek teljes skáláját forgalmazza professzionális gyártósorok építéséhez. A társaság alapítói nevükkel garantálják a kiváló minőséget. És ezért hívják a gépmárkát Lohmeyernek

Akár asztalos, akár egyéni vállalkozó, akár ipari vállalat: terméksorozatuk az Ön intelligens választása a professzionális famegmunkálás területén. Mert egyetlen célt céloznak meg sallangok nélkül: hogy partnereik sikeresebbek legyenek.

Az igényekhez optimalizálva

Ezt nem csak a terméksorozatukba beáramló több évtizedes ipari tapasztalat révén érik el, hanem azzal is, hogy kerülik a hosszú döntéshozatali folyamatokat és a nehézkes bürokráciát a decentralizált szervezet és a professzionális szolgáltatás javára.

Mindenekelőtt szabványosított, kiváló minőségű bevált gépekkel népszerűsítjük sikerét. Ezeket a lényegre optimalizálták, a piacon bevált és kimagaslóan megbízhatóak. A pótalkatrészek is bármikor beszerezhetők. A használat egyszerűsége az üzembe helyezéstől kezdve alapfelszereltség a Lohmeyer gépeknél, a kifejezés legjobb értelmében.

Gondtalan terméküzemeltetés

Vonzó áraikkal, németországi központjukkal, a gyors szállítási időkkel és a megbízható szolgáltatásokkal együtt, ez verhetetlen kapcsolat. Tehát akár bővíteni akarja gépparkját, vagy növelni kapacitását: dolgozzon okosan, dolgozzon a Lohmeyerrel. 

LOHMEYER - gyártó honlapja

Rendezés: