Barion Pixel

Cehisa

Úttörők az élzárásban 1968-tól...

A CEHISA egy nemzetközi spanyol cég, amely famegmunkáló gépek gyártásával foglalkozik, és 1968 óta az élszalag/élzáró területre specializálódott.

A CEHISA kezdetektől fogva elkötelezett az asztalosok igényeinek kielégítésére szolgáló praktikus, tartós és jó befejező gépek tervezése és gyártása mellett. Asztalosként Manuel Cuenca az alapító, elkezdett saját használatra fafeldolgozó gépeket tervezni, amelyeket később kereskedelmi forgalomba hozott. Terveit hamar forradalmasították az ágazatot kisebb méretű, könnyen használható, és hosszú élettartamú gépekkel. Minden más cég csak követte ezt a tevékenységet.​​

Ma a CEHISA gépek megbízhatósága a gondos alkatrészválasztás, a saját gyárukban végrehajtott teljes gyártási folyamat és az egyedi vevőszolgálat eredménye. Az összes fő gépalkatrész kiváló minőségű gyártóktól származik, vagy saját gyártásuk, a legmagasabb ipari szabványoknak megfelelően.

CEHISA - gyártó honlapja

Rendezés:

Cehisa Optim élzárógép

6.553.048Ft (5.159.880Ft + ÁFA)
Gyártó: Cehisa

Cehisa Optim élzárógép

  • Maximális termelékenység - Minimalista ár
  • A piac legkompaktabb méretű ipari gépe, amely nagy teljesítményt nyújt versenyképes áron.

Cehisa Compact élzáró

9.258.662Ft (7.290.285Ft + ÁFA)
Gyártó: Cehisa

Cehisa Compact élzáró

A folyamatos fejlődésüknek köszönhetően a COMPACT sorozat a CEHISA egyik bestsellerévé vált.

A figyelemre méltó sokoldalúsággal és kompakt mérettel rendelkező COMPACT sorozatot úgy tervezték, hogy kielégítse az ácsok legbonyolultabb igényeit, és a piac egyik legjobb minőség-ár-érték arányú termékévé alakította.

Cehisa Flexy élzárógép

7.198.424Ft (5.668.050Ft + ÁFA)
Gyártó: Cehisa

Cehisa Flexy élzárógép -  A FLEXY sorozat egy kompakt méretű élzárógép, amely nagy teljesítményt és kiváló minőséget biztosít. 

Ipari gép teljesítménye, megfizethető áron.

Megfelelő élzárógép olyan műhelyekhez, ahol a hely és a költség kifejezetten fontos tényezők.​

Cehisa EPC íves élzárógép

5.758.739Ft (4.534.440Ft + ÁFA)
Gyártó: Cehisa

Cehisa EPC íves élzárógép.

Félautomata élzáró, ragasztó adagolóval, közvetlenül az élzáró anyagra (ívelt vagy ferde felhordáshoz) vagy a panelhez (egyenes 90°-os alkalmazáshoz). Automatikus adagolás, amelyet pedál és jeladó vezérel, változtatható sebesség az egyszerű kezelés érdekében. Megerősített alumínium asztal.

Cehisa Dynamic élzáró

22.588.157Ft (17.785.950Ft + ÁFA)
Gyártó: Cehisa

Cehisa Avant 4.0 élzáró

23.829.264Ft (18.763.200Ft + ÁFA)
Gyártó: Cehisa