Barion Pixel

PILOUS ARG 330 DC S.A.F. kétoszlopos félautomata szalagfűrészgép

Pilous
9.997.287Ft (7.871.880Ft + ÁFA)
Cikkszám: ARG330DCSAF
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06-96-890-878 - 06-30-960-4579
9.997.287Ft (7.871.880Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Ez a robusztus szalagfűrészgép általában alkalmas minden igényes előállító üzem részére mindenféle alapanyag darabolására. A fűrészszalag mérete 34 x 1,1mm, mely biztosítja a pontos vágást a nagy keresztmetszetű tömör anyagok darabolásánál is. Ajánlott szerszámacél, ötvözött acél, rozsdamentes acél és alumínium darabolására. Nagy talapzat és az összességében hatalmas keret biztosítja rendkívüli stabilitását a gépnek, még ha nehezen vágható, nagy munkadarabokat darabolunk akkor is.
Optimális szorító erő érdekében a munkadarab vágását megkönnyíti teljes löketű hidraulikus dupla satu ami összenyomja az anyagot a vágási pont előtt és mögött.
A gép fel van szerelve nagy teljesítményű ipari hidraulikus egységgel. Egyetlen kapcsoló megnyomására a gép végrehajtja a teljes vágási ciklust - anyag befogása, szorítása, hűtés kezdete, vágás, hűtés megállítás, a keret felemelése az eredeti helyzetbe és a satu kiengedése-.


A hidraulikával vezérelt fűrészszalag jelentősen növeli a hatékonyságot, különösen a nagyobb sorozatok és az erősen ötvözött alapanyagok esetében. Ha átkapcsoljuk kézi üzemmódra minden funkciót külön gombnyomásra végzi el a hidraulika. Hidraulikus egység lehetővé teszi, hogy a satu az anyagot a szükséges nyomással rögzítse. Az anyag mozgatása kézi erővel történik. Egyszerű ergonomikus érintőképernyős kezelőszervek találhatóak a központi vezérlőpulton. A képernyőn látható a keret kívánt emelési magassága, a vágandó anyag keresztmetszete, továbbá azt is lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérjük vágandó munkadarabok beállításait és a gép diagnosztikáját (PLC be- és kimenetek, hiba üzenetek). A vágás során a kijelzőn megjelenik a fűrészszalag sebessége, a fő motor terhelése és az esetleges hibaüzenetek.

- Maximális vágási hatékonyságot frekvenciaváltó garantálja, mely lehetőséget az optimális fűrészszalag sebesség beállítására 15 és 90 m / min tartomány között, amely jelentősen hozzájárul a vágási sebesség, a pontosság és a fűrészlap élettartamának növeléséhez.
- A gép kerete speciális robusztus maximálisan vibráció elnyelő üreges ötvözet. Annak érdekében, hogy a maximális merevséget és a maximális vágási pontosságot garantáljuk a gépet úgy terveztük, hogy csak álló vagyis 90 ° -ban legyen képes vágni.
- A gép alapfelszereltsége a szalagfeszesség mérő, mellyel ellenőrizheti a fűrészszalag feszességét. Ha a fűrészszalag eltörik a készülék automatikusan kikapcsol.
- A gép alapfelszereltsége a forgácskihordó csigasor, tartály és anyagcsúszda.
- A gép alapfelszereltsége a direkt elektronikusan hajtott forgácskihordó kefe.
- A gép alapfelszereltsége a munkaterületet megvilágító LED izzósor.
- A futókerekek csapágyazása és a feszítő kerekek rendszere összes forgó alkatrésznek hosszú élettartamot biztosít.
- Profi, zajtalan és karbantartásmentes szalagmeghajtót nyújt egy ipari elektromos motor egy csigahajtómű segítségével.
- A gép teljes hűtési rendszerrel van felszerelve. A nagy teljesítményű szivattyú szabályozható és lehetőség van a hűtő fejeket mindkét irányban állítani. Hűtőfolyadék tartály a gép talapzatában kerülhet elhelyezésre.

Szalagfűrészgépek otthoni vagy akár nagyipari használatra. A 100%-ban cseh gyártású PILOUS fűrészgépek a világ élvonalát képviselik mind a gépek minőségét, megbízhatóságát, széles termékválasztékot és a gyártott gépek számát tekintve is. Széles kínálatunkban minden fémipari munkához használható, professzionális ipari fűrészgépek megtalálhatóak. A tervezés során figyelembe vették a vásárlói igényeket, így minden szalagfűrészgép pontosan olyan jellemzőkkel és teljesítménnyel rendelkezik, amelyek eleget tesznek a vevők elvárásainak. Könnyű mozgatható 30 kg-nál könnyebb fűrészektől komoly erős ipari felhasználásra szánt gépekig, melyek teljesítménye akár a 7,5 kW-ot is elérheti, de a teljesen automata NC vezérelt fűrész munkaállomásokat is megtalálják nálunk. Azonban minden fűrészben közös a magas minőség és az erős felépítés. A szalagfűrészgép hűtéséről megbízható rendszer gondoskodik, ami növeli a fűrész élettartamát. A PILOUS modern és korszerű fűrészek. A PILOUS által gyártott fűrészgépek újszerű elképzelések alapján születtek. Ezek teszik lehetővé a nagy vágási keresztmetszetet kis vágási szögek esetében is. A satu biztonságosan tartja a munkadarabot a vágás teljes ideje alatt, így minimalizálja a baleset kockázatát. A szalagfűrész keményfém vezetői nem igényelnek karbantartást, mégis biztosítják a csendes működést. A tökéletes vágási pontosság alapkövetelmény a PILOUS cég szalagfűrészeinek esetében, ahogyan az ergonomikus kialakítás is. Több kivitelben is kínálunk fűrészeket, amelyek a teljesítmény különbségei mellett az előtoláshoz alkalmazott technológiában is eltérnek.

Kézi, manuális fűrészgépek. Az ebben a kategóriában található szalagfűrész típusok könnyűek, könnyen kezelhetőek, vezérlésük manuális. A kisméretű fűrészgép alkalmas arra, hogy az építkezések területére kihelyezve használják. Még egy relatíve kicsi szalagfűrészgép esetén is kifejezetten nagy a 90°-ban vágható keresztmetszet, ez akár 170x130 mm is lehet. A fűrész mindenre természetesen nagy vágási pontosság mellett képes.

Gravitációs és hidraulikus szalagfűrészgépek. Az ARG 200-300 közötti modellszámmal ellátott szalagfűrész esetében a gravitációs előtolás és a kézi vezérlés a jellemző. A fűrészgép keretének tömege biztosítja az előtolást. A vágást követően a fűrész keretét kézzel kell a felső helyzetbe állítani. Némelyik szalagfűrészgép kérhető erősebb motorral és a 15 és 90 m/perc közötti sebességszabályozást lehetővé tévő frekvenciaváltóval. A H-val jelzett szalagfűrész esetében vágás után a keretet hidraulika emeli fel. Az anyag befogása és mozgatása kézzel végezhető. A SAF típusú fűrészgép félautomata, vágási funkciói egymástól függetlenül is kezelhetők. A hidraulikus előtolás miatt megnő a szalagfűrészgép vágási teljesítménye, így egy ilyen fűrész tömör anyagokkal is jól használható. Vágás után a keret felemelkedik, az anyag mozgatása és befogása kézzel végezhető el.

Nagyteljesítményű félautomata szalagfűrészgépek. Óriási vágási teljesítmény és robusztus kivitel, ezek a kategória fűrészeinek legfontosabb jellemzői. A főként ipari felhasználásra tervezett félautomata fűrészgép elbír a tömör anyagokkal, akár 620 mm-ig is. Az állítható vágási szögeknek köszönhetően a szalagfűrész sokoldalúan használható. A teljes vágási folyamatot egyetlen gombnyomással végrehajthatja. Manuális módban adott a kézi vezérlés lehetősége is.

NC automata szalagfűrészgépek. Szalagfűrészgépek automatikus hidraulikus előtolással és NC automata vezérléssel. Egy teljesen automatizált fűrészgép jelentősen gyorsabbá és könnyebbé teszi a vágást. Az egyes munkadarabokat hidraulikus munkahengerek mozgatják, segítségükkel megy végbe az előtolás, a beszorítás, aminek köszönhetően a fűrész egyszerűen kezelhető, a folyamatokról érintőképernyős LCD kijelzőn ad visszajelzést. Természetesen a szalagfűrészgép manuális vezérlésére is van lehetőség. Az NC fűrészek frekvenciaváltóval szereltek.

Meghajtó motor 400 V / 50 Hz / 3 kW
Szivattyú motor 400 V / 50 Hz / 0,12 kW
Hidraulika motor 400 V / 50 Hz / 0,55 kW
Szalagsebesség 15 - 90 m/min.
Satu szélessége 855 mm
Hidraulika olaj cca 25 l
Hűtővíz tartály cca 40 l
Gépméret (min.) 1450 x 2500 x 1950 mm
Gépméret(max.) 1700 x 2500 x 2100 mm
Súly 1170 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!