Barion Pixel

PILOUS ARG 330 CF-NC automata szalagfűrészgép

Pilous
10.946.240Ft (8.619.086Ft + ÁFA)
Cikkszám: ARG330CF-NC
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06-96-890-878 - 06-30-960-4579
10.946.240Ft (8.619.086Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Ez a robusztus szalagfűrészgép alkalmas minden igényes előállító üzem részére mindenféle alapanyag darabolását. A fűrészszalag mérete 34 x 1,1mm, mely biztosítja a pontos vágást a nagy keresztmetszetű tömör anyagok darabolásánál is. Ajánlott szerszámacél, ötvözött acél, rozsdamentes acél és alumínium darabolására.

A gép fel van szerelve nagy teljesítményű ipari hidraulikus egységgel. Egyetlen kapcsoló megnyomására a gép végrehajtja a teljes vágási ciklust - anyag befogása, szorítása, hűtés kezdete, vágás, hűtés megállítás, a keret felemelése az eredeti helyzetbe és a satu kiengedése-.

A hidraulikával vezérelt fűrészszalag jelentősen növeli a hatékonyságot, különösen a nagyobb sorozatok és az erősen ötvözött alapanyagok esetében. Ha átkapcsoljuk kézi üzemmódra minden funkciót külön gombnyomásra végzi el a hidraulika. Hidraulikus egység lehetővé teszi, hogy a satu az anyagot a szükséges nyomással rögzítse. Az anyag mozgatása kézi erővel történik. Egyszerű ergonomikus intuitív érintőképernyős kezelőszervek találhatóak a központi vezérlőpulton. A képernyőn látható a keret kívánt emelési magassága, a vágandó anyag keresztmetszete, továbbá azt is lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérjük vágandó munkadarabok beállításait és a gép diagnosztikáját (PLC be- és kimenetek, hiba üzenetek). A vágás során a kijelzőn megjelenik a fűrészszalag sebessége, a fő motor terhelése és az esetleges hibaüzenetek.

Maximális vágási hatékonyságot frekvenciaváltó garantálja, mely lehetőséget az optimális fűrészszalag sebesség beállítására 15 és 90 m / min tartomány között, amely jelentősen hozzájárul a vágási sebesség, a pontosság és a fűrészlap élettartamának növeléséhez.

- A gép kerete speciális robusztus maximálisan vibráció elnyelő üreges ötvözet. Szögben vágási lehetőség egy irányba lehetséges maximum maximális precizitással 45 fokig NC üzemmódban is. A gép és a fűrészszalag forog az anyag körül így a fűrészlap nem vág a rakfelületbe amikor a munkadarab be van fogva a satuba.
- A gép alapfelszereltsége a szalagfeszesség mérő, mellyel ellenőrizheti a fűrészszalag feszességét. Ha a fűrészszalag eltörik a készülék automatikusan kikapcsol.
- A gép opcionális felszereltsége a forgácskihordó csigasor, tartály és anyagcsúszda.
- A gép opcionális felszereltsége a direkt elektronikusan hajtott forgácskihordó kefe.
- A gép alapfelszereltsége a munkaterületet megvilágító LED izzósor.
- A futókerekek csapágyazása és a feszítő kerekek rendszere összes forgó alkatrésznek hosszú élettartamot biztosít.
- Profi, zajtalan és karbantartásmentes szalagmeghajtót nyújt egy ipari elektromos motor egy csigahajtómű segítségével.
- A gép teljes hűtési rendszerrel van felszerelve. A nagy teljesítményű szivattyú szabályozható és lehetőség van a hűtő fejeket mindkét irányban állítani. Hűtőfolyadék tartály a gép talapzatában kerülhet elhelyezésre.

Meghajtó motor 400 V / 50 Hz / 3 kW
Szivattyú motor 400 V / 50 Hz / 0,15 kW
Hidraulika motor 400 V / 50 Hz / 0,55 kW
Anyagmozgató motor 400 V / 50 Hz / 1,3/2 kW
Anyagmozgatás sebessége 1,6 / 2,5 / 3 m/min.
Szalagsebesség 15 - 90 m/min.
Satu szélessége 850 mm
Hidraulika olaj cca 25 l
Hűtővíz tartály cca 40 l
Gépméret (min.) 1970 x 2060 x 1600 mm
Gépméret (max.) 1970 x 2060 x 2000 mm
Súly 1450 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!