Barion Pixel

Kündig Master kontaktcsiszológép

Cikkszám: Kundigmaster
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06-96-890-878 - 06-30-960-4579

Leírás és Paraméterek

Kündig Master kontaktcsiszológép

Master – Ezerszer bizonyított

A Master rájön a csiszolás lényegére. 75 éves csiszolási technológiai tapasztalatunk lényegét tartalmazza. Ez azt jelenti, hogy a kiválasztott gépkonfigurációk, amelyek a világ több ezer famegmunkáló műhelyében beváltak, minden olyan tulajdonságot kínálnak, amelyek elengedhetetlenek a tökéletes felületek gyors, megbízható előállításához.

A jellemzők – a lényegre összepontosítva

Felépítés: A Master semmiben sem marad el a többi modellsorozatunktól robusztusság és tartósság tekintetében. Ugyanaz a szilárd felépítése, amely minden gépünkbe olyan előrelátó beruházást tesz lehetővé, amely sok éves használat után is megbízhatóan biztosítja a pontos csiszolási eredményt.

Fejmozgás / Állandó áthaladási vonal: Jó három évtizede kizárólag mozgó felsőrészekkel szereljük fel gépeinket. Miért? A klasszikus asztali beállításhoz képest bonyolultabb kialakítású, de sok tekintetben jobb is. A gép nagyobb munkadarabsúllyal terhelhető, megbízhatóbban tartja meg a pontosságát, és az állandó munkamagasság előnyeit élvezheti.

Munkadarab méretei: A felső rész, azaz az átjárónyílás beállítása motoros, érintőképernyőn keresztül finoman állítható. A maximális átjárási magasság legalább 200 mm. 1350 mm-es munkaszélességével a Kundig Master nagyvonalú és jól bevált szabványos méretekkel rendelkezik.

Eco energiatakarékos mód: A Kundig Master speciálisan kifejlesztett Eco* energiatakarékos üzemmóddal van felszerelve. Ez a szoftver a terheléstől függően szabályozza az energiafogyasztást. A munkaszüneteket követően a gép automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol. Ezután azonnal újra használatra kész. Ez jelentős megtakarítást eredményez a teljesítmény csökkenése nélkül.

A csiszoló egységek – kiépített kombináció

A csiszolóegységek a kalibráló henger és a csiszolólap bevált kombinációján alapulnak. Az érintkező hengerek száma és a csiszolólap egység kialakítása a konfigurációban eldönthető. A munkadarab biztonságos vezetéséhez párhuzamos rugós acél nyomógörgő található a gép előtolásánál és gumi nyomógörgők a csiszolóegységek között.

Kalibráló henger (R) - A csiszolási technológia alapja: A kalibráló egység egy hornyolt, gumírozott, bizonyított keménységű csiszolóhengerrel rendelkezik. Optimális előcsiszolást és tökéletesen kalibrált alkatrészeket biztosít. A klasszikus, évtizedek óta tökéletesített csiszolóegység az egyszerű hatékonyságot a modern technológiával ötvözi. Például az "R" egység elektronikus szemcsekompenzációval rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a behelyezett szemcse vastagsága egy gombnyomással kiegyenlítésre kerül egy motoros excenter beállítással.

Szegmentált tányér (Pe) - Működésvezérelt: Ez a szegmentált csiszolólap tökéletes csiszolást biztosít a munkadarab szélein. A csiszolószegmensek pontos behelyezése és visszahúzása biztosítja a megfelelő csiszolást a munkadarab elülső és hátsó szélén. A szegmentálás biztosítja, hogy a csiszolólap optimálisan alkalmazkodik a munkadarab formájához.

Szegmentált tányér (E) - Élszabályozás: A munkadarabok élterületén a legmagasabb csiszolási igények érdekében az "E" csiszolólap kiterjesztett lehetőségeket kínál: Például a csiszolószegmensek előtolása és kihúzása késleltethető vagy gyorsítható hogy még jobban modulálja a csiszolást az elülső és a hátsó munkadarab éleken. Az oldalsó élek teljes ellenőrzése érdekében a gépi előtolásnál letapogatott munkadarabok élnyomása egyedileg állítható, ami tovább növeli a rugalmasságot. Még aszimmetrikus beállítások, azaz külön bal és jobb élnyomás is lehetséges.

Működés - gyors és egyszerű

A teljes irányítás azt jelenti, hogy a társaságban mindenki, legyen az fiatal vagy idős, munkás vagy mester, ösztönösen és nagyon rövid idő után használja az összes funkciót egészen a csiszolási folyamat legspecifikusabb beállításáig. Ezért mi a Kündignél mindig is kiemelten kezeljük, hogy csiszológépeinket olyan működési koncepcióval szereljük fel, amely nem csak első pillantásra logikus és vonzó, hanem arra is ösztönzi a felhasználót, hogy további lehetőségeket fedezzen fel, és így a lehető legjobb csiszolási minőséget érje el minden gépen. felület.

  • A gép analóg kezelőszervekkel vagy érintőképernyőn keresztül vezérelhető.
  • A gyakran ismétlődő csiszolási folyamatok egyszerűen elmenthetők csiszolóprogramokba, és igény szerint előhívhatók és teljesen automatikusan végrehajthatók.
  • A zseniális "Enormatic" automata csiszolórendszer még csiszolóprogramok nélkül is lehetőséget kínál az automatikus csiszolásra. A munkadarabokat a gépi előtolásnál a teljes munkaszélességben bemérik vagy letapogatják, elindítják a csiszolási folyamatot és a kívánt paraméterek (pl. célvastagság) szerint hajtják végre.
  • A PLC Ipar 4.0 készen áll, és a gép integrálható az összes szokásos gyártósor-vezérlő rendszerbe.
  • Az érintőképernyő akár kesztyűben is kezelhető
  • Intelligens biztonsági rendszerek: A hardvert számos szenzor folyamatosan felügyeli, ami lehetetlenné teszi a katasztrofális alkalmazási hibákat és jelzésekkel segíti a hibák elhárítását.
  • Távoli elérés: A gép fel van készítve a LAN-on keresztüli hozzáférésre, így a támogató munkatársaink szükség esetén hozzáférhetnek.
  • USB bemeneti eszközök széles választéka: egér, billentyűzet, kamera, vonalkód- és RFID-olvasók stb. * USB-memória a biztonsági mentéshez és a műszaki dokumentációhoz
  • Statisztikák: Az olyan kulcsadatokat, mint a feldolgozási idő, a folyóméterek és a felület, munkakörönként is meg lehet tekinteni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!