Barion Pixel

CTR 1000 H 60 Fűrésztelep

Pilous
Cikkszám: pill239
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06-96-890-878 - 06-30-960-4579

Leírás és Paraméterek

A gép rendkívül robusztus felépítése és a nagy teljesítményű hidraulikus berendezések lehetővé teszik a működést a legnehezebb üzemi körülmények között is, beleértve a megállás nélküli működést is. Számos hidraulikus tartozék könnyedén kezeli a nagyon nagy rönköket is, jelentősen növeli a gép termelékenységét és megtakarítja a munkaerőköltségeket.

A CTR 1000 H 60 fűrészüzem a nagyobb fűrészüzemekben megszokott technológiát alkalmazza. A fő jellemzők a koronás kerekek, 60 mm-es hengerelt fűrészlapok, fix - csúszó fűrészlapvezető, nyomáskompenzátor, a hűtési mód megváltoztatása, valamint a fűrészlaphoz tartozó kaparók és gumibetétek. Ez a technológia ideális a sztellit fűrészlapokhoz, amelyek nagy vágási teljesítményük miatt fokozatosan felváltják a hagyományos fűrészlapokat a piac ezen szegmensében. A szélesebb sztellitfűrészlap az erőteljes motorral kombinálva nagyobb vágási sebességet és ezáltal nagyobb gépi termelékenységet tesz lehetővé. Ez a kombináció egy rendkívül termelékeny gépet hozott létre, kategóriájában verhetetlen áron.

A faanyag mérési folyamatának könnyebb vezérlése érdekében a fűrészüzem alapfelszereltségként nagy színes érintőképernyővel rendelkezik. Az operációs rendszer új generációja négy vágási mód közül választhat. Lehetőség van állandó vagy változó vastagságú fűrészáru ismétlődésének beállítására. 
A vágás utáni automatikus karkilépés két módja közül is választható, akár fix magasságig, akár az utolsó lépésben, állítható ráhagyással.
A tábla vastagságának egyszerű és gyors bevitele egy szerkeszthető könyvtárból.  
Az új rendszer garantálja a kívánt vágási vastagság gyors és pontos automatikus beállítását, így elkerülhető az emberi hiba a vágás kézi beállításánál. Nagymértékben időt takarít meg, és precízebbé teszi a gyártást.

Az alapváltozat a következő hidraulikus tartozékokkal van felszerelve:

  • Hidraulikus bilincsek - 2x
  • Dönthető szögrudak - 5x
  • Felhúzható rönkforgató - 1x
  • Rönk szintező passzív henger - 1x
  • Rönk szintező hajtott henger - 1x
  • Hidraulikus fűrészlapfeszítő - 1x

A CTR sorozat egyedi moduláris felépítésének köszönhetően a gép számos rögzítési ponttal van felszerelve a hidraulikus berendezésekhez. Ez nagy változatosságot tesz lehetővé az elhelyezésében a teljes rönkhossz és a feldolgozott anyag sajátosságai tekintetében.

A fűrészkar széles, kivételesen masszív hídja és a robusztus futórészek zavartalan működést biztosítanak vágás közben és még nagy futási sebességnél is. Az összes főbb műszaki egység professzionális kivitelezése, mint a futókerekek csapágyrendszerükkel, a fűrésztelepi kar felépítése, az erőátviteli és adagolórendszer stb. biztosítja a maximális élettartamot és a gép pontosságát még a legnehezebb üzemi körülmények között is.

A központi vezérlőpanel álló helyzetben van, és a fő futórészen van elhelyezve. Ez lehetővé teszi a gép kényelmes irányítását egyetlen helyről, komplett hidraulikus tartozékokkal. A betáplálást a vágásba és vissza egy frekvenciaváltóval vezérelt csigahajtóművel ellátott villanymotor hajtja. Kétoldali szinkronhajtású és vezetett fűrésztelepi híd a futó szakaszokon maximális stabilitást biztosít vágás közben. A menetsebesség egyszerűen megváltoztatható a kezelőpanel potenciométer gombjának elforgatásával. A véghelyzeteket automatikus lassítás és leállítás biztosítja az ütközés ellen.

A masszív fűrészkar állítható kemény-króm rudakon (fel-le mozgatáshoz) támaszkodik, amelyek biztosítják a fűrészgép kar mozgásának abszolút pontosságát és gyakorlatilag korlátlan élettartamot, ha a gépet rendszeresen kenik. A kar függőleges mozgását kétoldalas szinkron láncos hajtómű biztosítja, amelyet csigahajtóműves villanymotor hajt.

A masszívan rögzített futókereket ékszíjakon keresztül egy professzionális elektromos motor hajtja, amely kiegyensúlyozott a vibrációkkal szemben. A gép erős lágyindítóval van felszerelve, amely biztosítja a főmotor zökkenőmentes beindítását és az elektromos hálózatban jelentkező ütések csökkentését.

A feszítőkerékrendszer egy masszív öntöttvas fecskefarkú csúszkán mozog, csavarokkal és finomhangolási rúddal, amely lehetővé teszi a rendkívül pontos beállítást szabad mozgás nélkül még hosszú gépi működés esetén is. A fűrészlap könnyebb és optimális feszítése érdekében a gép nyomáskiegyenlítővel ellátott hidraulikus feszítőrendszerrel van felszerelve.

A gép alapját rendkívül stabil futószakaszok képezik, megfordítható, állítható, acél karhíd vezetéssel. A futószakaszok a megmunkált rönkök jelzett maximális átmérőjére méretezve vannak, és a gyakorlat alapján még nagyon nehéz üzemi körülmények között is számítanak. A futószakaszon lévő híd kétoldalas vezetése erős motorral kombinálva lehetővé teszi a vágott darabok gördülékeny és gyors eltolását (eltávolítását) a Board visszahúzó karok használatakor. A rönk hossza gyakorlatilag korlátlan, csak a telepített futó hosszabbító szakaszok számától függ. A futórészek masszív, állítható magasságú rönktartó gerendákkal, dönthető szögrudakkal és rönkbilincsekkel vannak felszerelve.

A CTR modellsorozat a fűrészüzemek tervezésének legújabb trendjeit képviseli, különös tekintettel a maximális pontosságra és a hosszú élettartamra, minimális költséggel. A gépek eredeti moduláris felépítésűek, ami lehetővé teszi az összes fő műszaki csomópont és egyes alkatrészeinek egyszerű cseréjét vagy beállítását. Ez jelentősen csökkenti a karbantartási költségeket a gép hosszú távú használata során, és csökkenti a szervizelési időket is, ezáltal csökkenti a gyártási leállást.

A tartozékok széles választéka leegyszerűsíti és felgyorsítja a gép működését és befolyásolja annak gyártását. Ezért lehetőség van a fűrészüzemet pontosan az ügyfél igényeihez igazítani.

Az összes látható kép csak illusztráció. A tényleges termék a termékfejlesztés miatt eltérhet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!