Barion Pixel

Crossline 500 optimalizáló fűrész

Soukup
Cikkszám: Crossline500
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06-96-890-878 - 06-30-960-4579

Leírás és Paraméterek

Soukup Crossline 500 automata gépet fríz és szál anyagok keresztvágására tervezték, és a standard vágás mellett jelentős szerepe van az ablakok és ajtók gyártásában. A WinCreatorhoz vagy harmadik féltől származó szoftverhez csatlakoztatott gép az ablakgyártás alapvető feldolgozógépe lett. Valamint használható egyéb darabolásra, vagy hossz optimalizálásra.

A Crossline 500 robusztus keresztmetszetű fűrész függőlegesen mozgó ø500 mm -es fűrészlapból, szervohajtású elektronikus csipeszrendszerrel és fix kirakóasztalból áll. A gép gyártósorba integrálható anyagmozgató szállítószalagok és manipulátorok hozzáadásával.

Az opcionálisan csatolt címkenyomtató címkék rögzítésére használható a vágott elemek azonosítására a későbbi műveletek során.

Az alsó maró egységgel ellátott speciális konfiguráció megtalálta a helyét a favázas házak előregyártásában. A gép képes összekapcsolni a BTL fájlokat, amelyek a CNC feldolgozásra szolgáló építészeti szoftverek fő formátuma. Ez az elv fenntartható pontosságot teremt a gyártásban, és emeli az egész folyamat minőségi szintjét.

Műszaki adatok - Soukup Crossline 500

  • Beckhoff ipari számítógép 10 hüvelykes érintőképernyővel
  • fűrészlap ø500 mm
  • fűrészlap motor 5 kW (10 LE)
  • betöltési sebesség 0-60m/perc
  • beállítási pontosság +/- 0,5 mm
  • maximális fahossz 6 m automatikus anyagméréssel

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek