Barion Pixel

PILOUS ARG 640 DC CF-NC kétoszlopos CNC automata szalagfűrészgép

Pilous
32.497.983Ft (25.588.963Ft + ÁFA)
Cikkszám: ARG640DCCF-NC
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06-96-890-878 - 06-30-960-4579
32.497.983Ft (25.588.963Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A központi vezérlőpanel nagy színes érintőképernyővel (7,5") biztosítja a gép összes funkciójának egyszerű, intuitív vezérlését. A vezérlőegység akár 60 program programozását teszi lehetővé az előtolás hosszának gyors beállításához ismétlődő gyártás során. Az egyes programok annotálhatók, pl. a rajzszám szerint. Különböző számú, különböző méretű darab programozásának és vágásának lehetősége a gép további üzemeltetése nélkül. A gép teljesen automatikus, félautomata vagy kézi üzemmódban vezérelhető. Kézi üzemmódban a gép összes funkciója külön vezérelhető.

A nagyon nehéz munkadarabok vághatósága miatt a rakodópadló teljes hosszában robusztus görgőkkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik az anyag könnyű mozgását. A munkadarab optimális befogását vágás közben egy teljes löketű duplapofás satu segíti elő, amely a vágás előtt és után is rögzíti az anyagot. A satu lineáris vezetőkkel mozog. A mozgó vezetőblokk a satupofával együtt kerül beállításra. Ez azt jelenti, hogy mindig automatikusan a legközelebb van a vágáshoz, ami hozzájárul a vágási pontossághoz és sebességhez. A fűrészszalag vezetőblokk tartója szintén a lineáris vezetők mentén mozog. A rendkívül robusztus etetőteljesítményű satu ismét a lineáris vezetők mentén mozog. A maximális teljesítmény érdekében a golyóscsavarral ellátott szervomotort ezenkívül a legkorszerűbb bolygókerekes hajtóművel szerelték fel, amely még a legnehezebb anyagok könnyű mozgását is garantálja. Nagyon nehéz és gyakran egyenetlen anyagok várható vágásához, pl. kovácsolt, a satu olyan rendszerrel van felszerelve, amely egyszerre tátong mindkét pofán. A fix pofa 15 mm-rel félretolódik az anyagtól, a mozgatható pofa teljes emelésű hidraulikus hengerrel az automatikus működés során szintén 15 mm-rel tolódik. Ezért nincs ütközés az adagoló satu és az anyag között, valamint az adagolás pontossága is biztosított. A gép nagy teljesítményű ipari hidraulikus egységgel van felszerelve. Az anyag vízszintes befogása és a fűrészlapkar mozgatása a vágásig, majd az anyag átmérőjének megfelelően vissza a kívánt helyzetbe szintén hidraulikusan működik. A hidraulikus egység lehetővé teszi a satu kívánt nyomásának beállítását.

Mindkét fűrészszalag-vezető fej fel van szerelve a vágási előtolás automatikus szabályozásával, ami jelentősen növeli a vágás sebességét és pontosságát, valamint a fűrészszalag élettartamát. A maximális vágási hatékonyság megmarad annak köszönhetően is, hogy egy frekvenciaváltóval az optimális fűrészszalag sebességet 15 és 90 m/perc között lehet beállítani, ami jelentősen hozzájárul a vágási pontossághoz és a fűrészszalagok élettartamához. A nagy alap és a masszív keret garantálja a gép kivételes stabilitását még nehéz munkadarabok vágásakor is. Alapértelmezés szerint a gép szállítócsigas szállítószalaggal van felszerelve. Közvetlenül a vágás alatti elhelyezkedése biztosítja a forgácsok optimális eltávolítását. A forgácsot kivehető csepptálcával (tartozékok) ellátott fém edénybe lehet beverni. A munkaterület kiváló minőségű világítása nagy teljesítményű, burkolattal ellátott LED-sorral. A vágás mögé a satu felszerelhető egy tartóhengerrel a hosszú darabok vágásához, vagy egy anyagcsúszdával a rövid darabokhoz (tartozékok).

A maximális pontosság és termelékenység elérése érdekében a gépet csak merőleges vágásra tervezték.

A masszív hegesztésekből álló, nagyon robusztus gépszerkezet biztosítja a rezgéselnyelést.

A nagy átmérőjű futókerekek és a precíz háromoldali keményfém megvezetés biztosítja a szalag hosszú élettartamát és a vágási pontosságot.

Egyszerű, intuitív kezelőszervek az ergonomikusan elhelyezett kezelőszervekkel a kezelőpanelen.

A futó kerékcsapágyak, a feszítőkerékrendszer és az összes forgó alkatrész túltervezése biztosítja a gép hosszú élettartamát.

A zajmentes és karbantartást nem igénylő szalaghajtásról kúphajtóművel ellátott ipari villanymotor gondoskodik.

A gép egy komplett hűtőrendszerhez csatlakozik, nagy teljesítményű szivattyúval és az áramlás szabályozásának lehetőségével mindkét vezetőfejen, valamint két további állítható kimeneten. A hűtőfolyadék tartály nagy teljesítményű szivattyúval van elhelyezve a gép aljában.

A gép ellenőrzi a fűrészszalag megfelelő feszességét vagy szakadását. Ha a fűrészszalag elszakad, a gép automatikusan kikapcsol.

Az összes látható kép csak illusztráció. A tényleges termék a termékfejlesztés miatt eltérhet.

Meghajtó motor 400 V / 50 Hz / 7,5 kW
Szivattyú motor 400 V / 50 Hz / 0,12 kW
Hidraulika motor 400 V / 50 Hz / 0,55 kW
Szalagsebesség 20 - 90 m/min.
Satu szélessége 800 mm
Hidraulika olaj 25 l
Hűtővíz tartály 100 l
Gépméret (min.) 2050 x 3800 x 2500 mm
Gépméret (max.) 2700 x 3800 x 2700 mm
Súly 4000 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!