Barion Pixel

Masterwood XY 430 L táblafelosztógép

Masterwood
Cikkszám: MWXY430
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06-96-890-878 - 06-30-960-4579

Leírás és Paraméterek

Masterwood XY 430 L táblafelosztógép

A Masterwood új XY 430 L típusú gépével több, különböző méretű panelt lehet egyszerre megmunkálni, ezzel jelentősen csökkentve a munkaciklusokat. Ezt három, egymástól függetlenül mozgatható szorítófogó-csoport teszi lehetővé.

Az ütköző oldalon elhelyezett kétanyagú, duplaujjas szorítófogó a többi szorítófogótól függetlenül vezérelhető X irányban. Ez a különálló csúszka automatikusan a 150 mm-rel a nulla vonal mögött és 650 mm-rel a szán nulla vonala előtt helyezkedik el. A harmadik, negyedik, ötödik és hatodik anyagú duplaujjas szorítófogó is Y irányban vezérelhető. Ez az innováció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyidejűleg két különböző hosszúságú panelcsíkot fűrészeljen a Masterwoodon. Ezen kívül a második szalagot mindig optimálisan tartja a pozicionáló szorítófogó.

Az XY 430 L másik innovációja a második, önállóan vezérelt anyagtoló. Ez a csúszka a következő panelt, vagy a következő panelcsomagot pozícionálja az emelőasztaltól a vágási vonal felé, míg a főcsúszka az előző vágási terv utolsó fűrészvágásait dolgozza fel. A vágási terv feldolgozása után a főszán mind a tizenegy anyagból készült duplaujjas bilincse pneumatikusan megemelkedik a gyors újratöltés érdekében.

Műszaki jellemzők

  • Az új XY 430 L 6 vezérelt tengellyel úgy lett kialakítva, hogy a piac által megkövetelt maximális termelékenységet és rugalmasságot kínálja.
  • Az X és Y tengelyen található robusztus mobil megfogóknak köszönhetően több különböző méretű panel egyidejű megmunkálását teszi lehetővé keresztvágások során, jelentősen csökkentve a munkaciklusokat.
  • A másodlagos tológép képes az emelőasztalról kivett panelek előfeszítésére és az elsődleges toló által végzett szelvényezés során maszkolt időben dolgozni
  • A masszív emelőasztalt 4 független oszlop támasztja alá, és lehetővé teszi akár 1200 mm magas panelek rakodását.
  • Az extrém merevség és robusztusság, a nagy sebességű egységek (akár 200 m/perc) az XY 430 L-t a legigényesebb cégek ideális gépévé teszik.

LEÍRÁS Mértékegység XY 430 L
Max panel munkaméret (kézi betöltés) mm 4280 x 4300
Max panel munkaméret (automatikus betöltés) mm 4250 x 2300
Főlapát átm. mm Ø450 x Ø 75
Blabe-vetítés mm 124
Pontozó penge átm. mm Ø200 x Ø50
Max munkasebesség m/perc 150
Max Blade visszatérési sebesség m/perc 200
A fő lapát motor teljesítménye kW 18.5
Max panelrakás magasság mm 1200

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!