Barion Pixel

CTR 750

Pilous
Cikkszám: pill229
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06-96-890-878 - 06-30-960-4579

Leírás és Paraméterek

A népszerű CTR 550 nagyobb és erősebb változata akár 75 cm átmérőjű rönkök feldolgozását teszi lehetővé. Ideális megoldás családi gazdaságok vagy kisebb fűrészüzemek számára.

Egyszerű kézi adagolás a vágásba és hátra. A magasság beállítása állítható skálával ellátott kézi hajtókarral történik.

A szilárdan rögzített hajtókereket ékszíjjal hajtja meg egy professzionális villanymotor, amely kifejezetten a vibráció ellen van kiegyensúlyozva. A gép alapváltozata erős 5,5 kW-os motorral van felszerelve. A még nagyobb teljesítmény érdekében, például túlméretezett rönkök vágásakor, vagy akár nagyon kemény anyagok vágásakor is 7,5 kW-os motor használható. Megszakító 16 A (25 A a 7,5 kW-os motorhoz). 

A feszítőkerék-rendszer öntöttvas vezetőben mozog, amely hosszú élettartamot és precíziós beállítást garantál még a gép hosszú távú használata mellett is. A kar alumínium futókerekekkel van felszerelve, precíz rezgéscsillapítással. A kerék kerületén egy süllyesztett horony található, amelybe egy cserélhető gumi-textil ékszíj került, amely a kerék és a fűrészlap érintkezési felületét képezi.

A gép stabilitásának alapja a nagyon szilárd acél haladó szakaszok, amelyek biztosítják a fűrésztelepi karhíd optimális vezetését. Az utazórészek dönthető sarokrúddal és rönkbilincsekkel/bütyökkutyákkal vannak felszerelve.

A CTR 750 fűrészüzem szabványos 34-35 x 0,9-1,0 mm-es fűrészlapokat használ, mint a teljesen professzionális modelleknél.

A CTR modellsorozat a fűrészüzemek tervezésének legújabb trendjeit képviseli, különös tekintettel a maximális pontosságra és a hosszú élettartamra, minimális költséggel. A gépek eredeti moduláris felépítésűek, ami lehetővé teszi az összes fő műszaki csomópont és egyes alkatrészeinek egyszerű cseréjét vagy beállítását. Ez jelentősen csökkenti a karbantartási költségeket a gép hosszú távú használata során, és csökkenti a szervizelési időket is, ezáltal csökkenti a gyártási leállást.

Az összes látható kép csak illusztráció. A tényleges termék a termékfejlesztés miatt eltérhet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!