Barion Pixel

DB 700 PRO multirip fűrész

Pilous
Cikkszám: pill245
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06-96-890-878 - 06-30-960-4579

Leírás és Paraméterek

A DB 700 PRO ipari láncfűrész 700 mm szélességig terjedő anyagok hosszirányú vágására szolgál. Ideális kiegészítő gép egy körrönkfeldolgozó sorhoz, ahol jelentősen felgyorsítja és hatékonyabbá teszi a teljes anyagvágási folyamatot. A fűrésztelep után hosszában tovább hasítja a deszkákat és a vastagabb prizmákat, maximum 105 mm magasságig. Négy alulról meghajtott acélgörgőt, valamint két nyomó- és felülről hajtott görgőt használnak a fűrészáru pontos vezetésére a vágási folyamat során. Ez a kombináció ideális száraz fűrészáru feldolgozására is, amely gyakran csavarodik, és csökken a hengerek és a fűrészáru közötti érintkezési felület.

A vágandó anyagtól függően a fűrészáru előtolási sebessége frekvenciaváltó segítségével 6-30 m/perc tartományban állítható.

Kialakításának köszönhetően a gép sokféle módosítást és szinte tetszőleges számú lemez felhasználási lehetőséget tesz lehetővé. A pozícióban rögzített lemezek cseréje nagyon egyszerű és gyors. Az alapkivitelben a gép a végkerék pontos pozicionálásának digitális vezérlésével van felszerelve, és az 5 értéket tartalmazó memóriának köszönhetően jelentősen meggyorsítja a szerszám pozícionálását. Speciális hordozó használatakor akár két tárcsa is elhelyezhető egyidejűleg, ami csökkenti a veszteséget, különösen a fűrészáru összefolyó formáinál. A fűrészáru gépbe történő egyszerű betöltése érdekében a gép két lézeres irányzékkal van felszerelve. A jövőbeni vágási pozíciót a külső vágótárcsák útját másoló vonal jelzi. A szállításhoz tartozik egy 2 méter hosszú bemeneti és kimeneti sín, valamint egy oldalvonalzó az egyoldalas táblákhoz.

A gép alapja egy 15 kW-os főmotort tartalmaz, mely puha fűrészáru (4 tárcsa) hasítására alkalmas 55 mm-es vágási magasságig kb. 15 m/perc. Alternatív megoldásként 22 kW-ig kínálunk főmotorokat. A 22 kW-os főmotor elég erős, pl. 4 vágótárcsához, amely 80 mm-ig puha fűrészárut és 60 mm-es kemény fát hasít kb. 15 m/perc. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot értékesítési képviselőnkkel a vágandó anyagtól függően megfelelő motorteljesítményre vonatkozó ajánlásokért.

Kiegészítők:

Főmotor 11 kW
Főmotor 15 kW
Főmotor 18 kW
Főmotor 22 kW

A mozgatható egység két fűrésztárcsájának tartója 10-40 mm-es távtartó gyűrűkkel együtt
A rögzített egység egy fűrésztárcsájának tartója

Megrendelő kérésére az alábbi módosításokat kínáljuk:

  • A vágótárcsák számától, a maximális vágási magasságtól és a vágandó anyag típusától függően a főmotor méretét 11-22 kW tartományban kell kiválasztani.
  • A hajtott vonógörgők kiterjesztése 750 mm-re
  • Anyagnyílás megnövelése 850 mm-re
  • Lehetőség van 400 mm átmérőjű vágótárcsák használatára (keresztmetszet 130 mm)
     

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!