Barion Pixel

CTR 1000 H 40 Fűrésztelep

Pilous
Cikkszám: pill237
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06-96-890-878 - 06-30-960-4579

Leírás és Paraméterek

A gép rendkívül robusztus felépítése és a nagy teljesítményű hidraulikus berendezések lehetővé teszik a működést a legnehezebb üzemi körülmények között is, beleértve a megállás nélküli működést is. Számos hidraulikus tartozék könnyedén kezeli a nagyon nagy rönköket is, jelentősen növeli a gép termelékenységét és megtakarítja a munkaerőköltségeket.

A gép alapkivitelben mérőrendszerrel van felszerelve, amely egyszerű, intuitív kezelést tesz lehetővé egy nagy színes érintőképernyőn. Az operációs rendszer új generációja négy vágási mód közül választhat. Lehetőség van állandó vagy változó vastagságú fűrészáru ismétlődésének beállítására. 
A vágás utáni automatikus karkilépés két módja közül is választható, akár fix magasságig, akár az utolsó lépésben, állítható ráhagyással.
A tábla vastagságának egyszerű és gyors bevitele egy szerkeszthető könyvtárból.  
Az új rendszer garantálja a kívánt vágási vastagság gyors és pontos automatikus beállítását, így elkerülhető az emberi hiba a vágás kézi beállításánál. Nagymértékben időt takarít meg, és precízebbé teszi a gyártást.

Az alapváltozat a következő hidraulikus tartozékokkal van felszerelve:

  • Hidraulikus bilincs - 2x
  • Döntési szögrúd - 5x
  • Felhúzható rönkforgató - 1x
  • Rönk szintező passzív henger - 1x
  • Rönk szintező hajtott henger - 1x

A CTR sorozat egyedi moduláris felépítésének köszönhetően a gép számos rögzítési ponttal van felszerelve a hidraulikus berendezésekhez. Ez nagy változatosságot tesz lehetővé az elhelyezésében a teljes rönkhossz és a feldolgozott anyag sajátosságai tekintetében.

A fűrészkar széles, kivételesen masszív hídja és a robusztus futórészek zavartalan működést biztosítanak vágás közben és még nagy futási sebességnél is. Az összes főbb műszaki egység professzionális kivitelezése, mint a futókerekek csapágyrendszerükkel, a fűrésztelepi kar felépítése, az erőátviteli és adagolórendszer stb. biztosítja a maximális élettartamot és a gép pontosságát még a legnehezebb üzemi körülmények között is.

A központi vezérlőpanel álló helyzetben van, és a fő futórészen van elhelyezve. Ez lehetővé teszi a gép kényelmes irányítását egyetlen helyről, komplett hidraulikus tartozékokkal. A betáplálást a vágásba és vissza egy frekvenciaváltóval vezérelt csigahajtóművel ellátott villanymotor hajtja. A menetsebesség egyszerűen megváltoztatható a kezelőpanel potenciométer gombjának elforgatásával. A véghelyzeteket automatikus lassítás és leállítás biztosítja az ütközés ellen.

A masszív fűrészkar állítható kemény-króm rudakon (fel-le mozgatáshoz) támaszkodik, amelyek biztosítják a fűrészgép kar mozgásának abszolút pontosságát és gyakorlatilag korlátlan élettartamot, ha a gépet rendszeresen kenik. A kar függőleges mozgását kétoldalas szinkron láncos hajtómű biztosítja, amelyet csigahajtóműves villanymotor hajt.

A kar kiváló minőségű szürkeöntvényből készült futókerekekkel van felszerelve, amelyek pontosan kiegyensúlyozzák a rezgéseket. A kerék kerülete mentén horony van. A horony egy cserélhető gumi-textil lapos szalagot tartalmaz, amely optimális érintkezési felületet hoz létre a kerék és a fűrészlap között.

A masszívan rögzített futókereket ékszíjakon keresztül egy professzionális elektromos motor hajtja, amely kifejezetten a vibráció ellen van kiegyensúlyozva.

A feszítőkerékrendszer egy masszív öntöttvas fecskefarkú csúszkán mozog, csavarokkal és finomhangolási rúddal, amely lehetővé teszi a rendkívül pontos beállítást szabad mozgás nélkül még hosszú gépi működés esetén is.

A gép alapját rendkívül stabil futószakaszok képezik, megfordítható, állítható, acél karhíd vezetéssel. A futószakaszok a megmunkált rönkök jelzett maximális átmérőjére méretezve vannak, és a gyakorlat alapján még nagyon nehéz üzemi körülmények között is számítanak. A futószakaszon lévő híd kétoldalas vezetése erős motorral kombinálva lehetővé teszi a vágott darabok gördülékeny és gyors váltását (eltávolítását) a Board visszahúzó karok használatakor. A rönk hossza gyakorlatilag korlátlan, csak a telepített futó hosszabbító szakaszok számától függ. A futórészek masszív, állítható magasságú rönktartó gerendákkal, billenő szögrudakkal és rönkbilincsekkel vannak felszerelve.

A CTR modellsorozat a fűrészüzemek tervezésének legújabb trendjeit képviseli, különös tekintettel a maximális pontosságra és a hosszú élettartamra, minimális költséggel. A gépek eredeti moduláris felépítésűek, ami lehetővé teszi az összes fő műszaki csomópont és egyes alkatrészeinek egyszerű cseréjét vagy beállítását. Ez jelentősen csökkenti a karbantartási költségeket a gép hosszú távú használata során, és csökkenti a szervizelési időket is, ezáltal csökkenti a gyártási leállást.

A tartozékok széles választéka leegyszerűsíti és felgyorsítja a gép működését és befolyásolja annak gyártását. Ezért lehetőség van a fűrészüzemet pontosan az ügyfél igényeihez igazítani.

Az összes látható kép csak illusztráció. A tényleges termék a termékfejlesztés miatt eltérhet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!