Barion Pixel

CTR 710 S

Pilous
Cikkszám: pill233
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06-96-890-878 - 06-30-960-4579

Leírás és Paraméterek

Kisebb, de minden tekintetben igazán profi fűrésztelep. A főbb műszaki részek kivitelezése, mint például a futókerekek a tartókban, a fűrészkar felépítése, a motor és az adagolórendszerek, stb., teljesen megegyezik a CTR 800-as vagy a nagyon erős CTR 1000 H/40-esével. Fokozatmentesen állítható gépi előtolás a vágó- és hátramenetbe, valamint a fűrésztelepi kar magasságállítása. Az előre/hátra sebesség a digitális kijelzőn jelenik meg.

A vágásba és a vágásból való mozgást egy csigahajtóműves villanymotor biztosítja, amelyet frekvenciaváltó vezérel. A menetsebesség egyszerűen megváltoztatható a kezelőpanel potenciométer gombjának elforgatásával. A véghelyzeteket automatikus lassítás és leállítás biztosítja az ütközés ellen. Ennél a géptípusnál a központi panel fix, egy alapszakasz elején helyezkedik el. Ez lehetővé teszi a gép kényelmes irányítását egyetlen helyről.

A gép alapváltozata erős 5,5 kW-os motorral van felszerelve. A még nagyobb teljesítmény érdekében, például túlméretezett rönkök vágásakor, vagy akár nagyon kemény anyagok vágásakor is, különösen a Stellite hegyű pengéknél 7,5 kW-os motor használható.

A masszív fűrészkar állítható kemény-króm rudakon (fel-le mozgatáshoz) támaszkodik, amelyek biztosítják a fűrészgép kar mozgásának abszolút pontosságát és gyakorlatilag korlátlan élettartamot, ha a gépet rendszeresen kenik. A kar függőleges mozgását kétoldalas szinkron láncos hajtómű biztosítja, amelyet csigahajtóműves villanymotor hajt.

A kívánt vágási vastagság egyszerűen beállítható az érintőképernyőn a kívánt bevágási szélesség beállításával. A végállásokban lassító frekvenciaváltó által vezérelt kar mozgása garantálja a pontos automatikus beállítást a kívánt értékekre. Az új generációs operációs rendszer által vezérelt színes érintőképernyő egyszerű, intuitív kezelése lehetővé teszi a négy programozott vágási mód kiválasztását. Lehetőség van állandó vagy változó vastagságú fűrészáru ismétlődésének beállítására. A vágás után két automatikus karkilépési mód közül is választhatunk, akár egy fix magasságig, akár az utolsó lépésig. 

A kar kiváló minőségű szürkeöntvényből készült futókerekekkel van felszerelve, amelyek pontosan kiegyensúlyozzák a rezgéseket. A kerék kerülete mentén horony van. A horonyban egy cserélhető gumi-textil szíj található, amely optimális érintkezési felületet hoz létre a kerék és a fűrészlap között.

A masszívan rögzített futókereket ékszíjjal hajtja meg egy professzionális elektromos motor, amely kifejezetten a vibráció ellen van kiegyensúlyozva.

A feszítőkerékrendszer egy masszív öntöttvas fecskefarkú csúszkán mozog, csavarokkal és finomhangolási rúddal, amely lehetővé teszi a rendkívül pontos beállítást szabad mozgás nélkül még hosszú gépi működés esetén is.

A CTR modellsorozat a fűrészüzemek tervezésének legújabb trendjeit képviseli, különös tekintettel a maximális pontosságra és a hosszú élettartamra, minimális költséggel. A gépek eredeti moduláris felépítésűek, ami lehetővé teszi az összes fő műszaki csomópont és egyes alkatrészeinek egyszerű cseréjét vagy beállítását. Ez jelentősen csökkenti a karbantartási költségeket a gép hosszú távú használata során, és csökkenti a szervizelési időket is, így csökken a gyártási leállások ideje.

A tartozékok széles választéka leegyszerűsíti és felgyorsítja a gép működését és befolyásolja annak gyártását. Ezért lehetőség van a fűrészüzemet pontosan az ügyfél igényeihez igazítani.

Az összes látható kép csak illusztráció. A tényleges termék a termékfejlesztés miatt eltérhet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!