Barion Pixel

CTR 750 EV

Pilous
Cikkszám: pill232
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06-96-890-878 - 06-30-960-4579

Leírás és Paraméterek

A népszerű CTR 550 nagyobb és erősebb változata akár 75 cm átmérőjű rönkök feldolgozását teszi lehetővé. Ideális megoldás családi gazdaságok vagy kisebb fűrészüzemek számára.

A fűrészmalom karjának magasságállítása csigahajtóműves villanymotorral hajtott láncos erőátvitellel történik. A kívánt vágási vastagság egyszerűen beállítható az érintőképernyőn a kívánt bevágási szélesség beállításával. A végállásokban lassító frekvenciaváltó által vezérelt kar mozgása garantálja a pontos automatikus beállítást a kívánt értékekre. Egyszerű, intuitív kezelés az új generációs operációs rendszer által vezérelt 3,8 hüvelykes színes érintőképernyőn. Négy programozott vágási mód közül választhat. Lehetőség van állandó vagy változó vastagságú fűrészáru ismétlődésének beállítására. A vágás után két automatikus karkilépési mód közül is választhatunk, akár egy fix magasságig, akár az utolsó lépésig. 

A vágásba és a vágásból való mozgást egy csigahajtóműves villanymotor biztosítja, amelyet frekvenciaváltó vezérel. A menetsebesség egyszerűen megváltoztatható a kezelőpanel potenciométer gombjának elforgatásával. A véghelyzeteket automatikus lassítás és leállítás biztosítja az ütközés ellen. A vezérlőpanel a fűrészüzemi kar mozgóhídjára van felszerelve. Ez lehetővé teszi a szorosabb érintkezést a kezelő és a vágandó anyag között vágás közben.

A szilárdan rögzített hajtókereket ékszíjjal hajtja meg egy professzionális villanymotor, amely kifejezetten a vibráció ellen van kiegyensúlyozva. A gép alapváltozata erős 5,5 kW-os motorral van felszerelve. A még nagyobb teljesítmény érdekében, például túlméretezett rönkök vágásakor, vagy akár nagyon kemény anyagok vágásakor is 7,5 kW-os motor használható. A gép 6,95 kW teljes bemeneti teljesítménye (a nagyobb teljesítményű, 7,5 kW-os motor teljes bemeneti teljesítménye 8,95 kW) garantálja az alacsony üzemeltetési költségeket és az egyszerű hálózati csatlakozást. Megszakító 16 A (25 A a 7,5 kW-os motorhoz). 

A feszítőkerék-rendszer öntöttvas vezetőben mozog, ami hosszú élettartamot és precíziós beállítást garantál a gép hosszú távú használata mellett is. A kar alumínium futókerekekkel van felszerelve, precíz rezgéscsillapítással. A kerék kerületén egy süllyesztett horony található, amelybe egy cserélhető gumi-textil ékszíj került, amely a kerék és a fűrészlap érintkezési felületét képezi.

A gép stabilitásának alapja a nagyon szilárd acél haladó szakaszok, amelyek biztosítják a fűrésztelepi karhíd optimális vezetését. Az utazórészek dönthető sarokrúddal és rönkbilincsekkel/bütyökkutyákkal vannak felszerelve.

A CTR 750 EV fűrészüzem szabványos 34-35 x 0,9-1,0 mm-es fűrészlapokat használ, mint a teljesen professzionális modelleknél.

A CTR modellsorozat a fűrészüzemek tervezésének legújabb trendjeit képviseli, különös tekintettel a maximális pontosságra és a hosszú élettartamra, minimális költséggel. A gépek eredeti moduláris felépítésűek, ami lehetővé teszi az összes fő műszaki csomópont és egyes alkatrészeinek egyszerű cseréjét vagy beállítását. Ez jelentősen csökkenti a karbantartási költségeket a gép hosszú távú használata során, és csökkenti a szervizelési időket is, így csökken a gyártási leállások ideje.

Az összes látható kép csak illusztráció. A tényleges termék a termékfejlesztés miatt eltérhet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!