Barion Pixel

PILOUS ARG 130 manuális szalagfűrészgép

Pilous
783.559Ft (616.976Ft + ÁFA)
Cikkszám: ARG130
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06-96-890-878 - 06-30-960-4579
783.559Ft (616.976Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

PILOUS ARG 130 szalagfűrészgép 

PILOUS ARG 130 manuális szalagfűrészgép hűtés nélkül, vágási kapacitás 130mmUniverzális "kicsi" kézi vezérlésű fémipari szalagfűrészgép általános vasipari felhasználásra tervezve. Különböző (lakatosipar, karbantartás), műhelyben telepítve, illetve helyszíni külső munkákhoz is alkalmazható. Robusztus, stabil rezgés csillapított szürkeöntvény keret. Manuális satu, a vágandó alapanyag mozgatása és az előtolás is kézi erővel manuálisan történik az ellenállást rugózat biztosítja. Szögben vágási lehetőség egy irányba fokonként 60 fokig. A gép forog a vágandó anyag körül, így akár 12 méteres szálanyag darabolására is alkalmas.
Termékelőnyök:
• 100% európai Cseh gyártás! Ipari minőség.
• Modern koncepció lehetővé teszi a nagy vágási tartományt függőleges és szögben vágáskor is. Fokonként állítható vágási szög 90° - 60° között. A gép forog az anyag körül. A kívánt vágási szöget egyszerű skálán könnyedén be lehet állítani.
• Masszív öntvény test, egyszerű megbízható satumechanizmus. 250mm-es munkadarab stop rendszer.
• Maximális vágási pontosság! Három oldalról csapágyak és keményfém betétek vezetik a szalagfűrészlapot. Maximális szalagfűrészlap élettartam ebben a kategóriában.
• Ipari csapágyazás és feszítő kerék-feszítő rendszer. Minden forgó alkatrész ugyanaz, mint a nagy profi gépekben.
• Professzionális, csendes és karbantartást nem igénylő hajtásrendszer és ipari csigahajtóműves villanymotor
• A gép kétféle motorral is rendelhető. Egyfázisú, egysebességes és háromfázisú kétsebességes motorral is (400V, seb.40 és 80m/min.)
Vágási kapacitás:
• 90° köranyag: 130mm
• 90° téglatest: 180x110mm
• 45° R köranyag: 115mm
• 45° R téglatest: 115x75mm
• 60° R köranyag: 70mm
• 60° R téglatest: 70x60mm
Az ARG 130 szalagfűrészgép többféle változatban is elérhető!
• ARG 130: kézi szalagfűrész hűtés nélkül
• ARG 130 Mobil: hordozható szalagfűrészgép, könnyített alumínium ötvözet vázzal
• ARG 130 TK: teljes hűtőkörrel szerelve, ahol szabályozható nagy teljesítményű szivattyúval lehetőség van a hűtő fejeket mindkét irányban állítani.
• ARG 130 K: talapzattal és hűtőkörrel szerelve, ahol szabályozható nagy teljesítményű szivattyúval lehetőség van a hűtő fejeket mindkét irányban állítani. A hűtőfolyadék tartály a gép talapzatában került elhelyezésre. Ez a változat lehetővé teszi, hogy ez a gép része lehessen egy telepített rendszernek, csatlakoztatni lehet hozzá ki és bemeneti görgősort is.
• ARG 130 Super: az előtolást a kar súlya végzi, azzal a lehetőséggel, hogy az előtolást egy speciális rugórendszerrel szabályozzák. A vágás befejeztével a szalagfűrész hajtása automatikusan kikapcsol.
Szalagfűrészgépek otthoni vagy akár nagyipari használatra. A 100%-ban cseh gyártású PILOUS fűrészgépek a világ élvonalát képviselik mind a gépek minőségét, megbízhatóságát, széles termékválasztékot és a gyártott gépek számát tekintve is. Széles kínálatunkban minden fémipari munkához használható, professzionális ipari fűrészgépek megtalálhatóak. A tervezés során figyelembe vették a vásárlói igényeket, így minden szalagfűrészgép pontosan olyan jellemzőkkel és teljesítménnyel rendelkezik, amelyek eleget tesznek a vevők elvárásainak. Könnyű mozgatható 30 kg-nál könnyebb fűrészektől komoly erős ipari felhasználásra szánt gépekig, melyek teljesítménye akár a 7,5 kW-ot is elérheti, de a teljesen automata NC vezérelt fűrész munkaállomásokat is megtalálják nálunk. Azonban minden fűrészben közös a magas minőség és az erős felépítés. A szalagfűrészgép hűtéséről megbízható rendszer gondoskodik, ami növeli a fűrész élettartamát. A PILOUS modern és korszerű fűrészek. A PILOUS által gyártott fűrészgépek újszerű elképzelések alapján születtek. Ezek teszik lehetővé a nagy vágási keresztmetszetet kis vágási szögek esetében is. A satu biztonságosan tartja a munkadarabot a vágás teljes ideje alatt, így minimalizálja a baleset kockázatát. A szalagfűrész keményfém vezetői nem igényelnek karbantartást, mégis biztosítják a csendes működést. A tökéletes vágási pontosság alapkövetelmény a PILOUS cég szalagfűrészeinek esetében, ahogyan az ergonomikus kialakítás is. Több kivitelben is kínálunk fűrészeket, amelyek a teljesítmény különbségei mellett az előtoláshoz alkalmazott technológiában is eltérnek.

Szalagfűrészgép típusok működési elvük szerint:
1. Kézi, manuális fűrészgépek. Az ebben a kategóriában található szalagfűrész típusok könnyűek, könnyen kezelhetőek, vezérlésük manuális. A kisméretű fűrészgép alkalmas arra, hogy az építkezések területére kihelyezve használják. Még egy relatíve kicsi szalagfűrészgép esetén is kifejezetten nagy a 90°-ban vágható keresztmetszet, ez akár 170x130 mm is lehet. A fűrész mindenre természetesen nagy vágási pontosság mellett képes.
2. Gravitációs és hidraulikus szalagfűrészgépek. Az ARG 200-300 közötti modellszámmal ellátott szalagfűrész esetében a gravitációs előtolás és a kézi vezérlés a jellemző. A fűrészgép keretének tömege biztosítja az előtolást. A vágást követően a fűrész keretét kézzel kell a felső helyzetbe állítani. Némelyik szalagfűrészgép kérhető erősebb motorral és a 15 és 90 m/perc közötti sebességszabályozást lehetővé tévő frekvenciaváltóval.
3. A H-val jelzett szalagfűrész esetében vágás után a keretet hidraulika emeli fel. Az anyag befogása és mozgatása kézzel végezhető.
4. A SAF típusú fűrészgép félautomata, vágási funkciói egymástól függetlenül is kezelhetők. A hidraulikus előtolás miatt megnő a szalagfűrészgép vágási teljesítménye, így egy ilyen fűrész tömör anyagokkal is jól használható. Vágás után a keret felemelkedik, az anyag mozgatása és befogása kézzel végezhető el. Nagyteljesítményű félautomata szalagfűrészgépek. Óriási vágási teljesítmény és robusztus kivitel, ezek a kategória fűrészeinek legfontosabb jellemzői. A főként ipari felhasználásra tervezett félautomata fűrészgép elbír a tömör anyagokkal, akár 620 mm-ig is. Az állítható vágási szögeknek köszönhetően a szalagfűrész sokoldalúan használható. A teljes vágási folyamatot egyetlen gombnyomással végrehajthatja. Manuális módban adott a kézi vezérlés lehetősége is.
5. Automata és NC automata szalagfűrészgépek. Szalagfűrészgépek automatikus hidraulikus előtolással és NC automata vezérléssel. Egy teljesen automatizált fűrészgép jelentősen gyorsabbá és könnyebbé teszi a vágást. Az egyes munkadarabokat hidraulikus munkahengerek mozgatják, segítségükkel megy végbe az előtolás, a beszorítás, aminek köszönhetően a fűrész egyszerűen kezelhető, a folyamatokról érintőképernyős LCD kijelzőn ad visszajelzést. Természetesen a szalagfűrészgép manuális vezérlésére is van lehetőség. Az NC fűrészek frekvenciaváltóval szereltek. Az automata fűrészgépeknél a vágandó munkaanyagot is a gép mozgatja és sorozatvágás is beállítható.

Műszaki adatok
• Meghajtó motor 230V-50Hz /0,55 kW
• Szalagsebesség 75 m/min.
• Szalagfűrészlap mérete 1730x13x0,65mm
• Gépméret 1200 x 450 x 950 mm
• Súly 68 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!