Barion Pixel

Dincmak JOKER ULTRA- 4 tengelyes CNC eszterga

Dincmak
Cikkszám: DincJokerUL
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06-96-890-878 - 06-30-960-4579

Leírás és Paraméterek

Dincmak JOKER ULTRA- 4 tengelyes CNC eszterga.

A JOKER.ULTRA egy CNC megmunkáló központos faeszterga 4 interpolált tengellyel. Többféle megmunkálásra tervezték, mint például alakítás, esztergálás, csiszolás és 4 tengelyes részletmarás egy géppel. A JOKER.ULTRA alkalmas kanapék, székek, asztalok, szekrények, bútorlábak, csonk és faoszlop stb. gyártására. Az esztergáláson kívül lehetővé teszi az olyan műveletek egyszerű elvégzését, mint a faragás, motívum, rögzítő furat, bemarás, minta stb. . 6 különböző megmunkáló egység létezik: Alakító, Eszterga, Részletmarás, Csiszoló, Részletcsiszoló és Fűrészesztergáló egységek. A JOKER.ULTRA modell lehetővé teszi akár 500 mm ÁTMÉRŰ megmunkálását. Előnyét kínálja az alkatrészek megmunkálásának HOSSZÚ HOSSZban, amelynek hossza opcionálisan 1000 mm-ről 5000 mm-re növelhető.

 

Működési egységek

6 különböző megmunkáló egység létezik: Alakító, Eszterga, Részletmarás, Csiszoló, Részletcsiszoló és Fűrészesztergáló egységek. A működési egységek opcionálisan cserélhetők. 5 különböző konfigurációs lehetőséggel készült.

Automata adagoló egység

Automata adagoló egység lifttel, termelésnövekedés érhető el, és az időmegtakarítás előnye biztosított. Ez az új rendszer garantálja a gyors és kiváló minőségű gyártást, amely a következő munkadarabot rakodásra készen teszi, miközben az alkatrészművelet folytatódik.

Szoftver

Teljes szoftverrel rendelkezik, amely a gép minden részét kezeli. Könnyen kezelhető felületének köszönhetően gyorsan és rugalmasan használhatja gépét. A gépi szimulációs opció lehetővé teszi a tervezés szimulálását és vezérlését a program megmunkálása előtt. 5 tengelyes 3D tervezés és gravírozás elérhető OPCIONÁLIS PLUS változattal.

Lineáris Szerszámváltó

Vágásra kész kezelőszerszámai 5 készlet kapacitású lineáris táregységgel a gépen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!