Barion Pixel

Dincmak JOKER- 4 tengelyes CNC eszterga

Dincmak
Cikkszám: DincJoker
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06-96-890-878 - 06-30-960-4579

Leírás és Paraméterek

Dincmak JOKER- 4 tengelyes CNC eszterga

A JOKER egy CNC megmunkáló központos faeszterga 4 interpolált tengellyel. Többféle megmunkálásra tervezték, mint például alakítás, esztergálás, csiszolás és 4 tengelyes részletmarás egy géppel. A JOKER alkalmas kanapék, székek, asztalok, szekrénybútor lábak stb. gyártására. Az esztergáláson kívül lehetővé teszi az olyan műveletek egyszerű elvégzését, mint a faragás, motívum, rögzítő furat, bevésés, minta stb. 6 különböző megmunkáló egység létezik: Alakító, Eszterga, Részletmarás, Csiszoló, Részletcsiszoló és Fűrészesztergáló egységek.

 

Működési egységek

6 különböző megmunkáló egység létezik: Alakító, Eszterga, Részletmarás, Csiszoló, Részletcsiszoló és Fűrészesztergáló egységek. A működési egységek opcionálisan cserélhetők. 5 különböző konfigurációs lehetőséggel készült.

Automata adagoló egység

Automata adagoló egység lifttel, termelésnövekedés érhető el, és az időmegtakarítás előnye biztosított. A gyors és kiváló minőségű gyártást garantálja ez az új rendszer, amely a következő munkadarabot rakodásra készen teszi, miközben az alkatrészművelet folytatódik

Szoftver

Teljes szoftverrel rendelkezik, amely a gép minden részét kezeli. Ez lehetővé teszi a gép gyors és rugalmas használatát a könnyen használható interfésznek köszönhetően. A gépi szimulációs opció lehetővé teszi a tervezés szimulációját és vezérlését a program megmunkálása előtt.5 tengelyes 3D tervezés és gravírozás elérhető az OPTIONAL PLUS verzióval.

Lineáris Szerszámváltó

Vágásra kész kezelőszerszámai 5 készlet kapacitású lineáris táregységgel a gépen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!