Barion Pixel

Dincmak SMART- 5 tengelyes CNC eszterga

Dincmak
Cikkszám: DincSmart
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06-96-890-878 - 06-30-960-4579

Leírás és Paraméterek

Dincmak SMART- 5 tengelyes CNC eszterga

A SMART egy CNC megmunkáló központos faeszterga 5 interpolált tengellyel. Többféle megmunkálásra tervezték, mint például alakítás, esztergálás, csiszolás és 5 tengelyes részletmarás egy géppel. A SMART alkalmas kanapék, székek, asztalok, szekrénybútor lábak stb. gyártására. Az esztergáláson kívül lehetővé teszi az olyan műveletek egyszerű elvégzését, mint a faragás, a motívum, a rögzítő furat, a bevésés, a minta stb. 6 különböző megmunkáló egység létezik: Alakító, Eszterga, Részletmarás, Csiszoló, Részletcsiszoló és Fűrészesztergáló egységek.

Működési egységek

6 különböző megmunkáló egység létezik: Alakító, Eszterga, Részletmarás, Csiszoló, Részletcsiszoló és Fűrészesztergáló egységek. A működési egységek opcionálisan cserélhetők. 5 különböző konfigurációs lehetőséggel készült.

Automata adagoló egység

Automata adagoló egység lifttel, termelésnövekedés érhető el, és az időmegtakarítás előnye biztosított. Ez az új rendszer garantálja a gyors és kiváló minőségű gyártást, amely a következő munkadarabot rakodásra készen teszi, miközben az alkatrészművelet folytatódik.

Szoftver

Teljes szoftverrel rendelkezik, amely a gép minden részét kezeli. Könnyen kezelhető felületének köszönhetően gyorsan és rugalmasan használhatja gépét. A gépi szimulációs opció lehetővé teszi a tervezés szimulálását és vezérlését a program megmunkálása előtt. 5 tengelyes 3D tervezés és gravírozás elérhető OPCIONÁLIS PLUS változattal.

Lineáris Szerszámváltó

Vágásra kész kezelőszerszámai 5 készlet kapacitású lineáris táregységgel a gépen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!