Barion Pixel

Stromab TR 450 Matrix

Stromab
Cikkszám: TR450Matrix
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06-96-890-878 - 06-30-960-4579

Leírás és Paraméterek

Stromab TR 450 Matrix

Láncfűrész elektronikus tolókarral, szabályozott tengellyel.

Egyesíti az emelkedő pengéjű pneumatikus láncfűrészek, a fogasléces fogasléces vezérlőrendszerrel rendelkező elektronikus tolóművet, a kefe nélküli motorral és bolygócsökkentő hajtóművel, valamint a precíziós jeladóval ellátott motorozást.

  • 3 változat 3 integrált megoldáshoz BASE/OPTI/OPTI PLUS
  • ALAP: állandó hosszúságú anyagok megmunkálására tervezték, az egyes alkatrészek vagy csomagok betöltésével. 3 optimalizálási lehetőség (maximális hossz, sorrend és táblázat sorrend)
  • OPTI: funkció, amely lehetővé teszi a vágandó darab automatikus mérését. Optimális megoldás változó hosszúságú anyagok megmunkálásához, egyedi alkatrészek vagy kötegek betöltésével.
  • 6 optimalizálási lehetőség (Maximális hossz, Sorozat, Táblázatsorozat, Mennyiség, Minimális hulladék és Prioritás).
  • OPTI PLUS: jelfelismerő funkció, amely garantálja a teljes optimalizálást és a csomók és hibák kiküszöbölését. Jelölés fluoreszkáló krétákkal.


STANDARD FELSZERELÉS:  Programozó 12 hüvelykes érintőképernyővel (800x600 felbontás), USB port, Ethernet port, LINUX operációs szoftver, Akár 10 000 vágólista mentése, Widia penge, Pneumatikus tolóemelés a ciklus végén és felemelve vissza a ciklus elején.


KÉRÉSRE:  OPTI funkció, OPTI PLUS funkció, pneumatikus prés, Síkhosszabbító a kijáratnál, Kihúzó nyílás fejhasításokhoz és levágásokhoz, rakodók, További widia penge, hosszabb tolóhosszak 14 000 mm-ig, címkenyomtatók, tintasugaras nyomtatók és kirakodó gyors hengerek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!