Barion Pixel

GMC

GMC Függőleges lapszabász gépek
Rendezés:

GMC KGS 42-22 függőleges lapszabászgép

Gyártó: GMC

GMC KGS 42-22 függőleges lapszabászgép

Függőleges kézi panelfűrészek monobloc hegesztett szerkezettel és alumíniumöntő vágóegységgel. A panelfűrészek használata egyszerű, de a gyártás magas hatékonysága. A merev és stabil monoblokk szerkezet az erős és precíziós vágóegységgel lehetővé teszi a kiváló minőségű termelést. Innovatív technológiai megoldásokat használták a korlátozott költségekkel, lenyűgöző teljesítményű, nagy megbízhatóságú és maximális egyszerűségű panelfűrész előállításához. A jelenlegi előírásoknak megfelelő biztonsági rendszerek. Az automatikus függőleges és vízszintes betáplálással ellátott 42-22 A változat növeli ennek a függőleges fűrésznek a termelési kapacitását, csökkentve ezzel a kezelő fáradtságát.

GMC KGS 4SE függőleges lapszabászgép

Gyártó: GMC

GMC KGS 4SE függőleges lapszabászgép.

Függőleges fűrész, amely fenntartja a minőséget és a pontosságot, lemondva a nem alapvető tartozékokról a gazdasági oldal elősegítése érdekében. Ennek eredményeként egy kiváló függőleges panelfűrész nagyon alacsony áron, nagy pontossággal és egyszerűen használhatósággal. Merev szerkezet hegesztett monobloc acélból, felső vezető edzett és merev acélból. A fűrészcsoport hangelnyelő anyaggal borítva.

GMC KGS 515/610 függőleges lapszabászgép

Gyártó: GMC

GMC KGS 515/610 függőleges lapszabászgép.

Az agilis és robusztus szerkezet, teljesen leszerelhető, lehetővé teszi nagy mennyiségű lapanyagok pontos vágását  nagy pontosággal. A felső vezeték edzett és hegesztett acélból lehetővé teszi a gép számára a minimális tűréstoleranciák melletti működést.A fűrészcsoport öntött alumíniumból, acél alapból készülnek, lehetőség van a gép minden pontjának rögzítésére, hogy a munka mindig maximális megbízhatósággal rendelkezzen. A legkorszerűbb technológiai megoldások, a pontos tesztelés, a hatályos előírásoknak megfelelő biztonsági rendszerek, a praktikusság, a megbízhatóság és a gazdaságosság teszik ezt a panelt elengedhetetlen munkaeszközré.

GMC Brico 185 Függőleges lapszabászgép

Gyártó: GMC

Függőleges lapszabászgép - ​GMC Brico 185 Függőleges lapszabászgép

Megbízható, praktikus, pontos, panelfűrészünk képviseli az optimális megoldást a tervezett különféle anyagok minden vágási igényére. A konfigurációs lehetőségek teljesek és kimerítők.

GMC Pegasus 215 függőleges lapszabászgép

Gyártó: GMC

GMC Pegasus 215 - függőleges lapszabászgép

Megbízható, praktikus, pontos, panelfűrészünk képviseli az optimális megoldást a tervezett különféle anyagok minden vágási igényére. A konfigurációs lehetőségek teljesek és kimerítők. 

GMC Taurus 210 függőleges lapszabászgép

Gyártó: GMC

GMC Taurus 210 függőleges lapszabászgép.

Robosztus monoblokk felépítés, edzett és őrölt acél felső vezető, automatikus elektromos mozgatható keret, panel emelő eszköz fogóval a vízszintes vágásokhoz.

A nagy fűrészlapok fűrészeléséhez hasznos panelfűrész, anélkül, hogy a panel felső része az alsó részén nyomja meg a pengét.

Váltás a vízszintes és a függőleges vágások között anélkül, hogy le kellene rakni a panelt a gépről.