Barion Pixel

Pilous CTR 550 Mobil vízszintes szalagfűrész

Pilous
Cikkszám: Pilctr550 mob
Nem értékelt
Helyszínre szállítás és beüzemelés
Oktatás - igény szerint
Országos szervíz szolgáltatás
12 hónapos garancia
Kérdések - válaszok - Eredmények
Tel: 06-96-890-878 - 06-30-960-4579

Leírás és Paraméterek

Pilous CTR 550 Mobil vízszintes szalagfűrész - A gép stabil pótkocsira van szerelve, amely lehetővé teszi a gép könnyű szállítását a fűrészelés helyére.

A pótkocsival felszerelt CTR 550 mobil össztömege 520 kg.

A gép 3 típusban rendelhető:

1. Elektromos, kézi előtolással

2. Elektromos, automata előtolással

3. Benzines, kézi előtolással

Ellenőrizze járműve regisztrációs kártyáján a pótkocsi megengedett legnagyobb tömegét!

A pótkocsi hat robusztus, fokozatmentesen állítható támasztólábdal rendelkezik. Ezek biztosítják a stabilitást a rönk betöltése és kezelése során, valamint maga a fűrészelés során. A rönköt egyszerűen be lehet rakni a gép rakodási területére kézi csörlővel és a rönkök gördülő útjával (tartozék). A pótkocsi homologált, beleértve a menetszakaszokat, az anyagbilincseket és a billenő lemezeket. Új MOT vizsgálati tanúsítvány igénylésekor el kell távolítani az úthidat a fűrészszalag karjával.

Könnyű szétszerelés és újraszerelés. A pótkocsi egytengelyes és fék nélküli. A szállítás tartalmaz egy vízálló ponyvát is, amely védi a hidat a fűrészszalaggal az eső ellen az eséstől szállítás vagy parkolás közben. A biztonságos rögzítés érdekében a ponyvát tömszelencékkel és acél kábellel látják el, amelynek végei lehetővé teszik a lakat használatát. A megengedett legnagyobb sebesség 130 km / h.

Az ajánlat legkisebb gépe. Elsősorban kisebb fűrészáru vágására szolgál. Ideális megoldás családi gazdaságokhoz, asztalos műhelyekhez vagy kis fűrészüzemekhez. Nagyon egyszerű kézi adagolás a vágásba és a hátba. A kezelőpanel a fűrészszalag karjának mobil hídjára kerül. Ennek köszönhetően a kezelő a vágásnál jobban hozzáférhet a munkadarabhoz. A magasság állítható skálájú kézi hajtókarral állítható be.

Az alapvágás hossza meghosszabbítható a Mobil meghosszabbítás részével, lásd a kiegészítőket.

Első ilyen típusú gép a világon, amely bimetál fűrészszalagot használ, amelyet alapértelmezés szerint a fém szalagfűrészekben használnak.
Ez a következő előnyökkel jár:

  • nagyon egyszerű művelet
  • egyfűrészes szalag mindenféle fát vág le fogak beállítása nélkül (élezés, fogbeállítás)
  • a fárasztó, technikailag kihívást jelentő élezés és fogazás megszüntetése
  • azonnal megkezdheti a fa vágását professzionális minőségben, minden szükséges tapasztalat nélkül
  • a bimetál fűrészszalag könnyen vághat fémeket a rönkbe, például szegeket, repeszeket vagy golyókat.
  • professzionális háromoldalas keményfém fűrészszalag-vezetés a vezetőfejekben és az összes forgó alkatrész robusztus támasztéka biztosítja a nagy vágási pontosságot és a fűrészszalag hosszú élettartamát
  • maximális pontosság, mint a professzionális gépeknél
  • nem kell foghegyezőt és fogbeállító gépet vásárolni
  • könnyű hozzáférhetőség és olcsó bimetál fűrészszalagok

A gép teljes teljesítménye 4 kW garantálja az alacsony üzemeltetési költségeket és a hálózatra való egyszerű csatlakoztatást. Használhat speciális, 35 x 0,9 mm-es bimetál fűrészszalagot is a 27 x 0,9 mm-es bimetall fűrészpánt helyett. A fémvágó bimetál fűrészszalaghoz hasonlóan nem igényel semmilyen élezést vagy fogbeállítást. Gépét normál (35 x 0,9 mm) fűrészszalagokkal is felszerelheti, amelyek megegyeznek a magasabb professzionális CTR 710, 800 és 950 modellekben használtakkal. A fűrészszalagok nagyobb fogai lehetővé teszik a termelékenység növelését nagy átmérőjű rönkök vágásakor. A fent említett fűrészszalagokban azonban rendszeresen meg kell élesíteni és beállítani a fogakat.

A kar alumínium futókerekekkel van felszerelve, pontos egyensúlyban tartva a rezgésekkel szemben. A kerék kerületén horony található. A horony egy cserélhető gumi-textil övet tart, amely optimális érintkezési felületet teremt a kerék és a fűrészszalag között.

A szilárdan szerelt futókereket az ékhevederen keresztül hajtják végre, professzionális elektromos motorral, amely különlegesen kiegyensúlyozott a rezgések ellen.

A feszítő kerékrendszer szilárd öntöttvas vezetőn belül mozog, amely hosszú távú élettartamot és beállítási pontosságot biztosít a gép hosszú távú üzemeltetése esetén is.

A CTR sorozat a rönkfűrész-szalagok gyártásának legújabb trendjeit mutatja be, különös hangsúlyt fektetve a gép maximális pontosságára és hosszú távú élettartamára, miközben biztosítja a minimális költségeket.

A gépeket eredeti moduláris kivitelben tervezték, amely lehetővé teszi az összes fő műszaki rész és az egyes alkatrészek egyszerű cseréjét vagy beállítását. Ez hosszú távon csökkenti a karbantartási költségeket és a szervizidőket, ezért a termelés leállítását is.

Max. rönk átmérője 550 mm
Max. nyitó tetwen penge vezetők 400 mm
Max. a penge magassága 465 mm
Min. rönkmagasság 20 mm
Max. vágásmélység 200 mm
Teljes fűrészhossz 4,35 m
Min. rönkhossz 0,9 m
Hosszabbító szakasz 2,25 m
A gép teljes hossza a pótkocsival együtt 6,489 mm
Fűrészlap motor 4 kW
Fűrészlap 3110 x 27 ÷ 35 x 0,9 mm
Pótkocsi súlya 385 kg
A gép összsúlya a pótkocsival együtt 550 kg
A szakasz súlyának meghosszabbítása 98 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!